Kötü niyetliyim demez zaten. Bana pek sağlıklı ve normal gelmedi nişanlınAllah'a yemin ederim ki kötü niyetim yok ekmek kuran carpsin dedi artık yalan söylüyorsa carpilir
Sen de onu ailesiyle vur bakalım ne yapıyor ana kuzusu beyefendiİnsan ofkelenebilir anneyi baciyi katmaya hakkı yok çok saçma dün dedimki sulalemide katsaydin
Dun ağzıma geleni soyledim sulaleme bişey demedin onada deseydin.dedim kalkıp gidiyor du10/10 hareket. Böylelerine yapılması gereken tam da bu. “Hödük ailesi”
Allah'a yemin ederim dediKötü niyetliyim demez zaten. Bana pek sağlıklı ve normal gelmedi nişanlın
Dün diyorki örnek.vermek için söyledim.dedi bnce evlerinde konuşulmuşSen de onu ailesiyle vur bakalım ne yapıyor ana kuzusu beyefendi
Yemin herseyi çözmez ama insan en cok öfkeliyken yada kötü durumlarda kendini belli eder.. iyiyken herkes iyi zaten..sıkıntı olunca hassasiyet gerekirAllah'a yemin ederim dedi
Bide bn üstüne gidince kendi ailemide arayim ne olcaksa olsun dediBöyle erkekler beni gerçekten irite ediyor
İkinizin arasındaki dengeyi sağlayamayınca çatışmalar başlıyor.
Bide öküz gibi bağırdı bana bnde hiç hazetmedigimi.soyledim ozmn kararini ver dediYemin herseyi çözmez ama insan en cok öfkeliyken yada kötü durumlarda kendini belli eder.. iyiyken herkes iyi zaten..sıkıntı olunca hassasiyet gerekir
Çok saf ve iyi niyetli birine benziyorsun ama yapma... Yemin bir şeyi değiştirmez, bu insan seni ailenle vurdu mu? evet. Ana kuzusu mu? Evet. İnşallah hakkında hayırlısı olurDün diyorki örnek.vermek için söyledim.dedi bnce evlerinde konuşulmuş
Kararını ver derken? Onun için farketmiyor yani ayrılmak yada devam etmek.. neyse belli ki affetcen evlencen bunla.. bari iyice sürttür burnunuda bidaha konusmadan önce biraz düşünsün ölçsün tartsinBide öküz gibi bağırdı bana bnde hiç hazetmedigimi.soyledim ozmn kararini ver dedi
Anlaşılan sen de halen takiptesin.Evet ya bir böyle bir de lebron james gibi kafasına smaç basarak atmak istiyorum çok içimde kaldı. 1 koli de soda göndermek istiyorum yine çünkü Twitter hesabından hâlâ bir şeyler yazıyor hakkımda kaç zaman geçmişAma parama yazık değişmez yaa
Geldi bn eve çağırdım sabaha kadar üzüntüden uyumamış bn tepki verince annemleri ariyalim ne olacaksa olsun fln dedi sonra çıkış yaptığını söyleyip özür diledi normal ayrıldık bn yinede gozlemlicem
Vefat etmiş babanı ağzına dolayan adamdan ne bekliyosun sen de bir tuhafsin. Yok yemin etmiş yok bağırmış. Kızım sana saygısı yok işte. Anlasana.
Evet. 2 ay önce nişan attığım ve benim hakkımda nerdeyse birkaç günde bir paylaşım yapan kişinin paylaşımlarına bakıyorum arada. Bir sorun mu var?Anlaşılan sen de halen takiptesin.
Komik buldum.Evet. 2 ay önce nişan attığım ve benim hakkımda nerdeyse birkaç günde bir paylaşım yapan kişinin paylaşımlarına bakıyorum arada. Bir sorun mu var?
Olabilir. Beni ilgilendirmiyor düşünceniz.Komik buldum.
O zaman neden sordun sordun cevap verdik Allah AllahOlabilir. Beni ilgilendirmiyor düşünceniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?