Nişanlımla dün kavga ettim ne yapmalıyım bilmiyorum

Yaşım 30 ikinci nisanim
Valla kuzum iyi düşün taşın
Kuzenim ilk nisanı attı damat adayı anakuzusu oldugu icin ikincide birinciyle yarışırdi
Elalem ne der dedi bitirmedim simdi bi çocukla başını duvarlara vuruyor ben nasıl böyle bi hata yaptım diyerek
Rabbim sağlıklı kararlar verdişin

Benimde başımda bi ana kuzusu var ki düşman başına
2 gün anasinda olalım 3.gun gitmek istemeyim kavga çıkar
Ben başımı yaktım sen kaç kurtar kendini çocuk fln olunca kurtulmak dahada zorlaşıyo malesef
 
Aaa bu yalnız kaldık manyakligi bir tek benim başıma gelmemiş. İşte kapris yapacak insan her türlü yapiyor.
Konu sahibi siz neden başlık aciyorsunuz? Burda yazılanları koşun uygulayin anlamında demiyorum adam manyağın teki. Kırmızı bayrakların hepsini sallaya sallaya geliyor. Olmus babanıza laf edecek bir manyak. Siz kendinizi bir sorgulayin olmuş babanıza laf eden adamdan ayrilmiyorsunuz, gelip burda konu açıyorsunuz, herkes ayrıl deyince 2.nisanim yok diyorsunuz. Eee ne yapalım nisanlinizin kulağını mi çekelim?
Sizin evlenme işini özsaygı için uzun bir terapi sonrası düşünmenizi öneririm.
 
İsterse yaşım 50 olsun böyle bir adamla asla evlenmem ilerde babanız yok diye size neler söyler Allah bilir hadsiz
 
Allah'a yemin ederim ki kötü niyetim yok ekmek kuran carpsin dedi artık yalan söylüyorsa carpilir

Artık yalan söylüyorsa çarpılır mı bilemicem ama evlenirsen, bu adam seni fena çarpacak haberin olsun. Burada bu kadar insan sana ne demiş, herkesin dediği de aynı şey. Tecrübeliler de aynı şeyi demiş.

Ama burnunuzun dikine gifiyorsunuz. Git bakalım, 35 yaşında buraya gelip boşanıyoruz demezsen benim de nikim feriha değil.

bazen kendiniz kaşınıyorsunuz. Sen adil yıldırım dinle azıcık, kendine gel. Allah sana bissürü işaret yolluyor, olmaması için başına bi ton olay getiriyo. Birçok olumsuzluk yaşıyorsun, Allah seni o kişiden koruyor, sana resmen bak evlenirsen böyle olacak diye işaret yolluyor ama sen aynı yolda koşa koşa yardırıyorsun. Devam et, toslayıp duvara çarpınca kafana dank eder.
 
Çok şanslılar ki Allah bazı kadınlara gösteriyor. Ama bir türlü görmek istemiyorlar.
 
Allah'ın üzerine yemin etse bile ne olmuş ki, bir tanıdığım eşini aldatiyordu. Kur'an'ın üstüne yemin etti aldatmiyorum diye.

Halbuki bizim için çok kutsaldır, kitap ve Allah.


Demem o ki öyle büyük yeminler edene hiç inanmam ben.
 
Evlencegimi kim.soyledi
 
Bnde inanmıyorum kalbim temiz dedi kardeşime kadar laf soyledi
 
Geçen geldi yüzleştik lafları soktum kustu gidiyordu karar senin dedi bnde dusunucem
 
Bn sadece çıkış yolu arıyorum bişey yapmana ihtiyaç yok ztn kendi aklim vat
 
Ara konuları okumadım ilk yazdığınızı okudum. Çok çirkin ve hadsiz davranışlar.
30 yaşında ve 2. nişanlılık sürecini geçirdiğinizi söylemişsiniz.
Psikolojik olarak kendinizi "30 yaşında 2.nişanımı da atmış olacağım" diye düşünüp "elalem ne der", "ben başarısız oldum" gibi düşüncelere girmeyin.
Karşısınızda size ve ailenize gerekli değeri, saygıyı göstermeyen biri var.
Ne yapacağınızı siz sorduğunuz için söylüyorum: ayrılacaksınız.
Sonra da siz neden bu şekilde insanları kendinize çekiyorsunuz, nereleri işlemeniz, tamir etmeniz gerekir bunları ölçüp biçip tartıp doğru insanı bulacaksınız.
Kendinize bunu yapmayın, izin vermeyin. Sevgiler
 
Ondan ziyade annesinin aklıyla hareket eden biri
 
Düşün taşın dedi bana dünde aile yemeğine gittik bana çok soğuk geldi konuşmadi bir sürü laf söyleyen o bide tripliydi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…