Nışanlımla eltim yüzünden kavga ettik..içim acıyor..ne yapacağım bilmiyorum

çok haklısnız. Söylediğiniz herşeye katılıyorum. Yanlız tek birşeye açıklık getireyim
topiğim tabikide herkese açık, herkes yorum yapabilir,

yanlız bir arakadaş bana : '' artık buraya yorum yapmayalım, benim yorumuma da yorum yazma'' yazınca kırıldım

ve sen buraya yazmak istemiyorsan yazma, yazmak zorunda değilsin ki neden diğer insanları etkiliyosun diye uyardım

yoksa benim burda düzeylice yapılan yorumlara ihtiyacım var tabiki de...

benim alinti yaptiginiz mesajimla amacim uzerinize gelinmemesi icindi aslinda...bazi seylere kirilmakta haklisiniz...
sizin kisiliginize yorum yaptigimi sanmiyorum, ben dusundugum herseyi yazdim anlattiginiz olaylar hakkinda...
eger akil almak istiyorsaniz birazcik yazilanlara kulak verin derim...inanin bos seyler yazmiyoruz, hepsi de sizin iyiliginiz icin...
gercekten kulak verin derim yazilanlara...zararli degil karli cikarsiniz arkadasim...
baskalari icin uyelik iptal etmeseydiniz keske...burasi kimsenin mali degil sonucta herkes nasil istiyorsa o sekilde yararlaniyor bu forumdan...
dediginiz gibi insanlar var, evet, ama onlari da gormezden geleceksiniz bir cogumuzun yaptigi gibi...burada takilmak icin baska care yok maalesef...
umarim sorunlarinizi cozersiniz...

ben artık bunları değil konuyu konuşmak istiyorum... hergün bi olay oluyo.. k.wlidemin umursamazlığı.. ailemin her taşın altına elini sokuşu..
of off bunlarla ilgili konuşmak istiyorum artık ben

ben artık bunları değil konuyu konuşmak istiyorum... hergün bi olay oluyo.. k.wlidemin umursamazlığı.. ailemin her taşın altına elini sokuşu..
of off bunlarla ilgili konuşmak istiyorum artık ben

Konu sahibine katılıyorum. Bundan sonraki yorumlar sadece konu içeriği ile alakalı olsun lütfen..

Son düzenleme:
ben onun için 1 + a ev bakıyorum düğünümü ortalama bi yerde yapıyorum
sahte bilezikler alıyorum düğünde bana taksın diye.
kendi aldığım şeyleri aileme o almış gibi gösteriyorum
kayınwalideme bile altınların sahte old. söylemiyorum.. her türlü maddi sıkıntıya göğüs geriyorum...

böyle bir davranış sergilemenizi asla tavsiye etmiyorum...ailenize arannnnnızda evliik bile yokken yalan söylemeyin...onu olduğu gibi neden tanıtmıyorsunuz?, neden yalan söylüyorusnuz...konu ile ilgisi yok belki ama benden sana kocamannn doğruluğu onlarca kez kanıtlanmış bir tavsiye...nişanlında olsa eşinde olsa olmadık bişeyi olmuş gibi gösterme..hele hele ailene...zararlı çıkan sen olursun.... onun dışında elti i le problemler bitmez.şu an varsa hep olacaktır..çünkü et tırnaktan ayrılmaz, nişanlınız abisinden ayrılmaz..doğal olarakta şimdi sana muhattap olma desede ileride eltinle eşinin, iyi olmayacağının garantisini kimse veremez...arada kalan kötü sen olursun..,politik davran kimse için kendini kötü etme..

nışanlım sırf beni mutlu etmek için beğendiğim alyanslara 1 sene önce 2 binliraya yakın para ödedi.. beğendiğim setede bi o kdr verdi
bide bilezik alıpta sıkıntıya düşürmek istemediğim için içi gümüş dışı altın kaplama bilezik yaptırdım tanıdık kuyumcuma...
bizim ailede değilde onların orda bilezik vs takılmassa laf falan ediyorlamış, teyzeleri böyle söylemişti..
öyle bi anlık kuyumcuma danıştım, alyans ve set çok pahalı oldu, bide bilezik yaptırmak istemiyorum diye, oda böyle bişey sundu bana...
ama şimdi onların ailesinin ne düşünüdüğü hiç umrumda bile değil artık, tek istedğim nışanlımla güzel bi yuva kurmak ve bize zarar veren insanları dışarda tutmak..

bana 16 / 17 saat uzaklıkta askerlik yaptı nışanlım.. ve her ay geldi, o kdr cok masraf ettiki, ben işsiz kaldığımda benim kredi kartı borçalrımı ödediği çok oldu, bende nışan bohçasında bikaç şey alıp nışanlım almış gibi gösterdim..

bunları daha fazla değer görmek için değil, hayatı birlikte göğüslediğimiz için yaptım... bazen sorunlar yaşayınca bunlar aklıma gemliyo değil..

canım ya benim asıl sorunum ne biliyomusun ?? bu k.validem benle yaşama derdinde bunu net bi şekilde nışanlıma yaklaşık 1.5 sene önce söyledim
oda bana annesinin zaten köyü bırakamayacağını söylemişti.. ama şuan eltimle sorunlar yaşıyorlar ve kadın köyde hep ben Ankaraya yerşelcem cnozlemlerle kalcam diyomuş

ya benden önce 20 yıllık evli kızı, 15 yıllık evli bi oğlu birde 4 yılık evli bu eltimler var offf benim yanıma mı yakışır ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…