Nışanlımla eltim yüzünden kavga ettik..içim acıyor..ne yapacağım bilmiyorum

onların isimlerini burda yazamayacağım için k.walide we elti, diye bahsettim, sizin ağırlıktan kastınıza akıl sır erdiremedim..
ben yeterince ağırım merak etmeyin..

ben nışanlı değilken k.walidemle iyiyim eltim beni kıskanıyor demiyorum, nışanlıma kendisi itiraf etmiş dolaylı yoldan ben herkesle iyi olamıyorum
herkes onu benden daha cok seviyor diye... K. walideme diyormuş sen onu benden daha cok seviyosun die
k.walidem yok ikinizde aynısınız diyomuş.. bütün ailesi yanımda bana karşı üstü kapalı onun kıskançlığını anlatıyo !!
ben duymamazlıktan geliyorum... o mailden öncesine kadar Ona hiç cvp vermedim oralı olmadım iyice sinir oldu.. zaten bu sebepten bana saldırışa gecti hep..
altını hiç sevmiyorum, durumum müsaid olsa bile takmak amaçlı altın almam. Benim işsiz kaldığım, ofisimi kapattığım dönemlerde nışanlım öğrenci haliyel geceleri çalışıp benim borçalrımı kapadığı için bende altın alıp onu ve beni sıkıntıya sokmak istemedim..
burda hersey anlatılmıyo, ailemde bi büyüğüm var, O teyzeme herseyi anlatıyorum o altınlar konusunda en doğrusunu yapmışsın diyo bende doğru yaptığımı düşünüyorum.. hem benim burda sizden beklediğim altınlar için öneri değil içinde olduğum diğer sıkıntıları paylaşıp rahatlamak..

her söylediğinde haklsın benim de yapmaya calıştığım sınır olayı ama bişeyi yanlış anlamışsınız nışanlım beni hiç bi konuda yanlız bırakamdı, haklı olduğum için her konuda destekledi. Ailesi ile yeri geldi konuştu, sadece borçlu olan çocuğun telefonunu istememe kızdı
ben cocuğun telinin bulunmasını lazım olabilceğini düşünüdüğüm için istedim. Nışanlımda tutup ben arayacağım sandığı için kızmış..
laf götürme falan deil, bazen kırılıyorum, ailemle paylaşamıyorum, tek konuşabildiğim nışanlım, başkasının etlisinde sütlüsünde deilim ki..
kırıldığım noktaları söylüyorum oda hak veriyo.. Çoğu şeyi ona anlatmıyorum, üzülmesin diye, gelip işte buraya anlatarak unutmaya calışıyorum

nışanlım yüzükleri çok pahalı aldı, bide set aldı, bir sürü masraf etti, ben işsizken, altınları kuyumcum bana söyledi
içi gümüş dışı altın kaplama diye ben nışnalıma kabul ettirdim zaten set aldı, sadece 3 yüzüğede Eylül 2010 da 2 binlira para verdi
sette o kadar tuttu bide bilezik vs olaylarına girmek istemedim. Nışanlıma ben söyledim bunlar yeter bilezik alıp sıkınıya girmeyelim diye.
başından beri diyodum ben altın sevmiyorum sadece beğendiğim yüzükleri alabilelim diye.

tatlım bende herkesle iyi anlaşırım kendimi sevdiririm, severim ama bakıyorum bana zarar gelecekse anında o insana karşı buzdolabı olabiliyorum
madem o insandan sana zarar geliyor eşiyle dahi muhattap olma
bir de eltinin ve senin konumlarınız,yaşam tarzınız, eğitim durumunuz nasıl?(merak ettimde)

bende buz dolabı gibi olmaıyorum çünkü aynı ortamda birine cok iyiken ona da gülümsemek zorunda kalabiliyorum
da Allah'tan bişey başarabiliyorum kırıldığım insanın gözlerine bakamıyorum..

zaten kaynımla eski muhabbetğim yok

Eltimler köyde yaşıyolar, kendisi lise mezunu eşi ile birlikte aynı fabrikada çalışıyo, ben onlara 8 9 saat uzaklıkta bi şehirde :)
danışmanlık bürosunda müdür yardımcısıyım, SDÜ Halkla ilişkiler mezunuyum. Bağlama çalabiliyorum :) Çok iyi sesim var :) Dans kursuna merak sardım şu aralar :)
bide şaka değil gercekten üni.den en yakın ark.ımla roman yazıyoruz eğlenceli hale getirmeye calışıyorum hayatı işte bu tarz insanların zararları olmasa..
nışanlımda fizik öğr. mezunu oda dolu dolu bi insan..

neden kıskançlık olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum

bence bu konuya hiçbirimiz artık yorum yapmayalım özlemin akıla falan ihtiyacı yok baksanıza sürekli bir savunma ne denirse lafı insanın ağzına tıkıp duruyor en azından ben artık sana yorum falan yapmıycam allah kolaylık versin sana o aile ile daha ne deyim baştan yaşanan tuaflıklara bak umarım mutlu olursun özlem yinede

sen yapmıyosan yapmayabilirsin ama diğer arkadaşlar adına neden konuşuyosun,
ben insanların ağzına laf tıkıp koyan bi insaqn olsam sorunlarımı buraya taşımam sorunlu insanlarla çözerim..
iyi dileklerin için saol. inşallah benim yasadıklarım senin karşına çıkmazda beni analamak zorunda kalmassın

bence kendi adına karar al, diğer arkadaşları neden etkilemek istiyosun ki ?
artı laf tıkma derdinde olsam ve bunu yapabilsem gerscek hayatta zara weren insanların cewaplarını verebilip buraya taşımam sorunlarımı..
ağır davranmamışsın lafı beni kırdı bide altın olaylarında sanki nışanlımın fikri gibi algılanması beni kırdı bunlara acıklama getirdim
laf tıkma derdim hiç bi zmn olmadı benim.. iyi dileklerin için saol.
umarım benim yasadıklarım hiç bi zmn senin karşına çıkmaz..

ay özlem ne cene var sende artık sus lütfen ve cevap falan yazma bana inan sıkıldım

belli bi düzeyde konuşursak daha iyi olur.. ben size mümkün olduğunca kibar cevap vermeye calışıyorum. LÜtfen sizde konuştuklarınıza dikkat edin
benim paylaşımlarıma yorum yazmak zorunda değilsiniz ki.. Sıkmayın kendinizi... İyi diklelerinize teşekkür ediyorum aldığım cvba bakın..
ilginçsiniz..

ay özlem ne cene var sende artık sus lütfen ve cevap falan yazma bana inan sıkıldım

kesinlikle sana katılıyorum cnım özlem herkesin yazısına bi cevap yazmışsın hemde satırlarca ve 2 sefer yorum yazanada 2 sefer ayrı yorum yazmışsın bence sende masum deilsin yaa yeter artık allah kolaylık versin der sana bi daha da bu konuya bakmam
insanlar bence önce kendilerine bakmalı,sonra başkalarına,eltin dengesiz olabilr ancak seni kıskandığını düşnmüyorum bunu sen kuruyorsun kafanda bence sana hayatta başarılar
ve senden ricam benm yazıma yorum yazamaman lütfen...

bakıyorum da yorumlara sana arka çıkanlara, evet seni kıskanıyor diyenlere ne kadarda keyiflenmişin
tek tek eltinin, kendinin özelliklerini sıralamışın
komik yani buraya bu konuyu açmışsan iyi kötü, sana hak veren yada vermeyen her yoruma açık olman lazım
hiç objektif değilsin
arkadaşların dediği gibi eminim sende sütten çıkmış ak kaşık değilsin
kim bilir sen neler yapmışındır
bi insanda bu kadar çene varken anlattığın kadar masum olamaz

Son düzenleme:

arkadaşlar üçünüzde biraz dengeli konuşun özlem burda sıkıntısını paylaşmış siz çene , kıskançlık olaylarına girmişsiniz
o yazılarını tek tek okudum eltisi ile kendini kıyaslamamış sadece bi arkadaş sormuş eltin ne iş yapıyo sen ne iş yapıyosun gibi oda ona ilk defa cevap vermiş
ağız birliği etmiş gibi üstüne yükleniyosunuz özlem yerinde olsam bunlara cvp vermezdim

benim masumluğum Allah'la benim aramda neden benle bu kdr ilgileniyosun neden enerjini bana harcıyosun
bence senin benden daha önemli problemlerin var onlarla ilgilen...
çok yanlış düşünüoysun beni anlayan ve iyi niyetlice yol gösterenlerin yazılarını beğendim
yanlış anlayanada ciddiye alıp yorum yapmaya calıştım. kimseyle düzeysiz konuşmadım. kimbilir sen neler yapmışsın yazmışsın
ne kadar çirkinleştiğinin farkındamısın lütfen ilgilenme benim konumla

bende cvp verip seviyelerine inmek istemiyorum ama başka insdanlarıda yanlış yönlendirecekler diye yine insan yerine koyup cvp yazıyorum
cvp yazıyorum diye cene masum değilsin sütten cıkmış ak kaşık değilsin vs muhabbetlerine giriyolar..
insan konuştuklarına dikkat etmeli biraz. konuyu beğenmediysen yazma neden uğrasıyolarki..

bu arkadaşa cvp verdim ben. yoksa neden ben üni mezunuyum o lise muhabbetlerine cvp vereyim

cnozlem sırf buraya senin desteklemeyen yorum yazdım diye ne insanlığımız kalmış ne seviyemiz şuan bu yazıları görünce inan masamda çakılıp kaldıım ben sana sende ne çene varmış derken bir yorumuma oturup iki tane birden yorum yazmışsın diye dedim herkez yukarıya bakabilir ömrümde ilk kez hiç tanımadığım biri kalbimi bu kadar kırdı inan şok içerisindeyim seni tanımam ailenide ben senin şahsına hakaret etmedim sen nasıl oluyorda insan yerime koyup cevap yazdım diyebiliyorsun gerçekten i-na-na-mı-yo-rum sana :84:

şuan yağıştan dolayı net bağlantımızda sorun oluyor, yorum yapıldığını pc göstermiyor, enterledğimde yorum gözükmediğinden tekrar tekrar yorum yapıldı
tekrardan silmeye çalıştım olmadı anlıyo musunuz !! ne çene varmış yazman hiç hoş değil !! onada tekrar söylüyorum ilk yorumum iletilmedi uyarsı verince tekrar yazdım, sayfayı yenileyince baktımki iki kez yorum yapılmış bunu bile laf yapmışsın bilseydim
net bağlantımdaki sorundan kaynaklandığını söylerdim..

desteklemeyen yorum yazabilirsin bende seni ciddiye alıp yorum yaptım, sonra yanlış anlayıp uzattın iyi dileklerine teşekkür edip seviyeyi korumama rağmen cok kırıcı seyler yazdın dikkat edersen onalra cvp vermedim..

inan bende yetiştirmem gereken evrakları kenara bırakıp acaba bu sefer ne yazacak diye bekliyorum enerjimizi bu tarz seylere harcamayalım ben sıkıntımı paylaştım insanlar yardımcı oldu ağız dalaşına girmeyelim

ama kabul et ki sen başlattın, arkadaşlar yoruym yapmayalım ne çene varmış cümlen sence kırıcı değil mi ??

her neyse birbirmizi işinden alı koymöayalım lütfen uzatma yazmada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…