- Konu Sahibi sevimistanbul
-
bak canım yüz göz oldun dediysek uydurmadık önceki konularını da okudum daha nişanlanmadan daha o aile için bir hiçken yok kayınvalidem şöyle yok eltim böyle.... bu aileyle nişanlı değilken bile böyle içli dışlı isen yeterince ağır değilsin demek ki en azından benim ağırlıktan kastım bu değil yani
sen daha nişanlı bile değilken yok sevgilimin annesiyle şöyle iyiyim yok abisiyle böyle iyiyim eltim beni kıskanıyor dedikten sonra ağırlık neresinde kaldı bu işin
bilezik konusunda da yapmışın bir şeyler ama bence saçma sen ne düşünürsün umrumda değil ben böyle düşünüyorum
1......Kocamla evimde oturur soğan ekmek yerim beni sevmeyen kaynanaya kaynata annem babam vs kim olursa olsun bana bu şekilde küçümseyen kişilere karşı hiçbir iyilik yapmam muhatap bile olmam.ki görümcemde bana bazı şeyler yaptı araya sınırları koyunca ıhı çıkmıyor artık ..
2....... Kendi anam babam dahi olsun bana sahte altın taktırmam bak ben yedi aylık evliyim benim eşim istanbulda gayet görgülü giyimime karışmayan bir insan.Ancak benim kaynatam beni açık görüp 3 kere çalıştığım işyerime gelip kendi ağzıyla istediği halde beni istemeye gelcekleri akşam nişanlım kapanmamı istedi bende ben senle böle konuşmamıştım dedim oda bana ist . da istediğin gibi gezersin ancak burda babamın yanında öle ol dedi ki saf kafam uydum kapandım eşim kırılmasın ((zaten ben de düşünüyordum ama bu kadar erken değil ççünkü işe girersem engel olur diye ...) sonradan bunlar kapattık ki bu kzıı her dediğimize getiririz her istediğimizi yaptırırız dercesine beni o kadar hırpaladılar ki anlatsam örf adetlerimizde uymuyor sırp eşim için prim verdim onlara görümcemden de kaynatamdan da o kadar iyilik yaptığım halde abla dediğim halde ..Neler gördüm neler kaynanam melek gibi insan görümcem se resmen ağzıyla bana dediki ilk z<manlar beni kaynanan olarak görceksin nese ağzının payını aldı sınırın karşısına oturdu ....Kendi SINIRLARINI ÇİZMESSEN BAŞKALARI SENİN SINIRLARINI ÇİZER .....!!!!Akıllı olun arkadaşlar ben şuan çok mutluyum..Önce kendinizi düşünün kimse anne baba demeyle ANNE BABANIZIN TIRNAĞI KADAR olamıyor milyonda bir hariç ...
3... Nişanlından alıp başkasına laf götürme başkasından alıp nişanlına getirme her zaman kötü sen olursun evlenene kadar evlenince herşeyini paylaş evlenmeden hiçbirşeyini anlatma .Hiçbir erkek anne babasını kötü de olsa karalamaz EVLENENE KADAR çünkü evlenince gerçek yüzleri ortaya çıkıyor herkesin
4....Sen çok iyiniyetli insansın ilerde sinir hastası olursun birazda kendini düşün çalışan bir bayansın nişanlınında seni her zaman hatalı görmesi doğru değil ben olsam o tip insanla Evlenmem
Gerçekten arkadaşım sinir hastası olursun kimse sana acımaz kendi annen baban gibi boşver takma herşeyi nişanlını beğenmedim birkere resmen sahtekarlık senide kandırıyor başkalarınıda altın takıyorum diye erkek dediğin gururlu olur olduğu gibi görünür sanada olduğu gibi göründüğüne eminmisin ??? Aşığım diceksin ki onun için herşeyi yaparım aşığım ey arkadaşım kadınların hallerini görüyormusun neler var şu hayatta at gözlüğünü at gözünden iyi olmayan insanların yanında ömrün çürümesin eşin sana sahip çıkmasa şimdiden evlenince daha çok ezer sen kendini ne kadar onlara bağlı göstermişsin yaaa valla çok kızdım sana kusura bakma ..Üzülmeni istemem canım kız evlenip aileden ayrılınca garip olur her zaman ...Hayırsızsa birde eşin yandın
tatlım bende herkesle iyi anlaşırım kendimi sevdiririm, severim ama bakıyorum bana zarar gelecekse anında o insana karşı buzdolabı olabiliyorum
madem o insandan sana zarar geliyor eşiyle dahi muhattap olma
bir de eltinin ve senin konumlarınız,yaşam tarzınız, eğitim durumunuz nasıl?(merak ettimde)
bende buz dolabı gibi olmaıyorum çünkü aynı ortamda birine cok iyiken ona da gülümsemek zorunda kalabiliyorum
da Allah'tan bişey başarabiliyorum kırıldığım insanın gözlerine bakamıyorum..
zaten kaynımla eski muhabbetğim yok
Eltimler köyde yaşıyolar, kendisi lise mezunu eşi ile birlikte aynı fabrikada çalışıyo, ben onlara 8 9 saat uzaklıkta bi şehirde :)
danışmanlık bürosunda müdür yardımcısıyım, SDÜ Halkla ilişkiler mezunuyum. Bağlama çalabiliyorum :) Çok iyi sesim var :) Dans kursuna merak sardım şu aralar :)
bide şaka değil gercekten üni.den en yakın ark.ımla roman yazıyoruz eğlenceli hale getirmeye calışıyorum hayatı işte bu tarz insanların zararları olmasa..
nışanlımda fizik öğr. mezunu oda dolu dolu bi insan..
bence bu konuya hiçbirimiz artık yorum yapmayalım özlemin akıla falan ihtiyacı yok baksanıza sürekli bir savunma ne denirse lafı insanın ağzına tıkıp duruyor en azından ben artık sana yorum falan yapmıycam allah kolaylık versin sana o aile ile daha ne deyim baştan yaşanan tuaflıklara bak umarım mutlu olursun özlem yinede
bence bu konuya hiçbirimiz artık yorum yapmayalım özlemin akıla falan ihtiyacı yok baksanıza sürekli bir savunma ne denirse lafı insanın ağzına tıkıp duruyor en azından ben artık sana yorum falan yapmıycam allah kolaylık versin sana o aile ile daha ne deyim baştan yaşanan tuaflıklara bak umarım mutlu olursun özlem yinede
ay özlem ne cene var sende artık sus lütfen ve cevap falan yazma bana inan sıkıldım
ay özlem ne cene var sende artık sus lütfen ve cevap falan yazma bana inan sıkıldım
onların isimlerini burda yazamayacağım için k.walide we elti, diye bahsettim, sizin ağırlıktan kastınıza akıl sır erdiremedim..
ben yeterince ağırım merak etmeyin..
ben nışanlı değilken k.walidemle iyiyim eltim beni kıskanıyor demiyorum, nışanlıma kendisi itiraf etmiş dolaylı yoldan ben herkesle iyi olamıyorum
herkes onu benden daha cok seviyor diye... K. walideme diyormuş sen onu benden daha cok seviyosun die
k.walidem yok ikinizde aynısınız diyomuş.. bütün ailesi yanımda bana karşı üstü kapalı onun kıskançlığını anlatıyo !!
ben duymamazlıktan geliyorum... o mailden öncesine kadar Ona hiç cvp vermedim oralı olmadım iyice sinir oldu.. zaten bu sebepten bana saldırışa gecti hep..
altını hiç sevmiyorum, durumum müsaid olsa bile takmak amaçlı altın almam. Benim işsiz kaldığım, ofisimi kapattığım dönemlerde nışanlım öğrenci haliyel geceleri çalışıp benim borçalrımı kapadığı için bende altın alıp onu ve beni sıkıntıya sokmak istemedim..
burda hersey anlatılmıyo, ailemde bi büyüğüm var, O teyzeme herseyi anlatıyorum o altınlar konusunda en doğrusunu yapmışsın diyo bende doğru yaptığımı düşünüyorum.. hem benim burda sizden beklediğim altınlar için öneri değil içinde olduğum diğer sıkıntıları paylaşıp rahatlamak..
bakıyorum da yorumlara sana arka çıkanlara, evet seni kıskanıyor diyenlere ne kadarda keyiflenmişin
tek tek eltinin, kendinin özelliklerini sıralamışın
komik yani buraya bu konuyu açmışsan iyi kötü, sana hak veren yada vermeyen her yoruma açık olman lazım
hiç objektif değilsin
arkadaşların dediği gibi eminim sende sütten çıkmış ak kaşık değilsin
kim bilir sen neler yapmışındır
bi insanda bu kadar çene varken anlattığın kadar masum olamaz
bakıyorum da yorumlara sana arka çıkanlara, evet seni kıskanıyor diyenlere ne kadarda keyiflenmişin
tek tek eltinin, kendinin özelliklerini sıralamışın
komik yani buraya bu konuyu açmışsan iyi kötü, sana hak veren yada vermeyen her yoruma açık olman lazım
hiç objektif değilsin
arkadaşların dediği gibi eminim sende sütten çıkmış ak kaşık değilsin
kim bilir sen neler yapmışındır
bi insanda bu kadar çene varken anlattığın kadar masum olamaz
arkadaşlar üçünüzde biraz dengeli konuşun özlem burda sıkıntısını paylaşmış siz çene , kıskançlık olaylarına girmişsiniz
o yazılarını tek tek okudum eltisi ile kendini kıyaslamamış sadece bi arkadaş sormuş eltin ne iş yapıyo sen ne iş yapıyosun gibi oda ona ilk defa cevap vermiş
ağız birliği etmiş gibi üstüne yükleniyosunuz özlem yerinde olsam bunlara cvp vermezdim
tatlım bende herkesle iyi anlaşırım kendimi sevdiririm, severim ama bakıyorum bana zarar gelecekse anında o insana karşı buzdolabı olabiliyorum
madem o insandan sana zarar geliyor eşiyle dahi muhattap olma
bir de eltinin ve senin konumlarınız,yaşam tarzınız, eğitim durumunuz nasıl?(merak ettimde)
cnozlem sırf buraya senin desteklemeyen yorum yazdım diye ne insanlığımız kalmış ne seviyemiz şuan bu yazıları görünce inan masamda çakılıp kaldıım ben sana sende ne çene varmış derken bir yorumuma oturup iki tane birden yorum yazmışsın diye dedim herkez yukarıya bakabilir ömrümde ilk kez hiç tanımadığım biri kalbimi bu kadar kırdı inan şok içerisindeyim seni tanımam ailenide ben senin şahsına hakaret etmedim sen nasıl oluyorda insan yerime koyup cevap yazdım diyebiliyorsun gerçekten i-na-na-mı-yo-rum sana :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?