Nışanlımla eltim yüzünden kavga ettik..içim acıyor..ne yapacağım bilmiyorum

bu konunun bir editörü varsa eğer sahsıma edilen hakeretten dolayı cnozlemden şikayetçiyim verilcek bir ceza varsa kendisine lütfen verilsin çünkü kendisi hala aklama derdinde forumda kullanıcıyı sikayet edebileceğim bir sey varsa yönlendirmenizi rica ediyorum teşekkürler

Çok karışık yazmışsınız, zor anladım. Bence sizde de çok hata var, yüz göz olmuşsunuz nişanlınızın akrabalarıyla. Biraz daha mesafeli olsanız her iki taraf için daha sağlıklı olur.

ya yeter artık lütfen yeter ya.. önce kendi yazdılarına bak !! Ne çene var sıkıldım bence kimse yorum yapmasın cnozlemin akıla ihtiyacı yok herkese laf tıkıyo yazan sen değil misin ?? Bi sürü rencide edici lafla..
Düzgünce acıklıyorum bak netim gitti o yuzden iki cvp gitrmiş tekini silemedim diyorum yok
insan yerine koyup cevap yazanda benim.. Ben seni şikayet ettim buraya yazmadanda şikayet edebilirisin yeter git artık başımdan ya bana derdimi unutturdun amacın ne bilmiyorum
enerjini neden bu kadar bana harcıyosun yazma artık !! Pes ya.. Iyi değilsin bence sen

çok karışık yazmışsınız, zor anladım. Bence sizde de çok hata var, yüz göz olmuşsunuz nişanlınızın akrabalarıyla. Biraz daha mesafeli olsanız her iki taraf için daha sağlıklı olur.

zaten uzaklaşmaya başladım olanlardan sonra, allah herkesin yardımcısı olsun.. Burda derdimi paylaşıyorum bide kötü kötü yorumlar

eltiler de kayınvalideler gibi genelde pek sevilmez (bende sevmem)
ama canım sende fazlaca yüz vermişsin kızmışın yüz göz olmuşun diye yazanlara ama bencede öyle olmuşun
madem nişanlın hep senin yanında sana destek oluyor kaynana,elti,kayın... takma bile

o kadar panik,telas icindesin ki..dikkatli davranacagim diye devamli yanlis yapiyor kimseyi duymuyor,gormuyorsun..
eltin sizin aranizi acmak,senin aile uyeleriyle arani bozuk olmasi icin neler yapiyor sen de uzerine ona devamli koz veriyorsun..eger bu kisi kiskanc ve kotuyse buna zaten icinizi,nisanlinla aranizda gecenleri,sorunlarinizi soylemeyin..samimi olmak bu kadar yuz goz olmak degil..yok o niye boyle yapti su niye boyle dedi demeyin..
nisanlinla aranizdaki meseleyi numarrayi vermesi icin gidip eltinize neden anlatiyorsunuz???vermezse vermesin..telefonu actiginda kayninizi isteseydiniz ona neden ne var ne yok soyluyorsunuz?kayniniza nisanlinizin mesajini iletin olay bitsin..birde eltinizin neden boyle yapmis diye mesaj atiyorsunuz,yapmayin Allah askina saf olmayin gozunuzu acin azicik..cok kizdim size..

bir simdi son birkac mesaji okudum kim ne yazdi bilmiyorum ama herkes tecrubelerinden birseyler yazmstir kimseye kizmayin..

Son düzenleme:

zaten bi takım sorunlar 2 yıl öncesinde oldu ve bitti, zaman zaman yenileri ekleniyo, ben eskiyi hiç açmadan güler yüzle alttan alıyorum
bazen çok üüzlünce işte burya yazıyorum. Hata bende fazlaca iyi oldum.. tek istedğim nışanlımla yuva kurup kendi hayatımıza bakmak..

inşallah canım bizlerin temenniside o yanlış anlaşılmasın yazdığımız şeyler
bizler de senin mutlu olmanı isteriz tabiki
ama unutmaa evlenip barklanınca da aynı hataları yapma aç gözlerini sınırını çiz

telefonu acınca sırf 2 hafta önce beni aradı diye konuştum yoksa konuşmak içimden gelmiyo artık. zoraki konuşabiliyorum
telefonu isteme konusunda hatalıydım, hiç muhatap olmadan direk kaynımı sormalıydım..
böyle yaptığımda da ne yapıyo biliyomusun.. sert bi şekilde '' iyiyim özlem sen nasılsın '' hani halimi sormuyosun gibi..
hiç bişey diyemiyorum..

netim gitti yazdiklarim da gittiibastan alalimmm simdiii

o oyle derse desin tavir da yapsin,ses tonu da degissin bosver..birsey yokmus gibi davran,umursamaz ol..
kural su kisaca;aldiklarini,yaptiklarini,nisanlinla,ailenle aranizda gecenleri asla anlatma..ben aradigim da havadan,sudan konusuyorum neseli sekilde o kadar..
esimin ailesinden biri kendi ozeliyle ilgili birseyler anlatir sicak bir sekilde ama ben bizden bahsetmem.sordugun da da ayrintiya girmeden yuzeysel soylerim..
biriyle aram bozuk ve gorusmuyorum bunu hissettler sanirim arada sorar birseyler o kisiyle ilgili napiyo,ne ediyor ben aramizda sorun yokmus gibi biraz bahsederim.benim o kisiyle aramda olan sorun kimseyi ilgilendirmez diye dusunuyorum.karsimdaki iyi niyetli de olsa ben artik insanlara guvenemiyorum..en iyisi de bu en azindan basin cok agrimaz.

Son düzenleme:
işte o kdr garip insanlar var ki.. ne kdr mesafeli de olsan minik bi ayrıntı bulup, bunu çok iyi kullanarak kırmayı beceriyorlar..

bendede biri yüzüme güldüğünde hemen yelkenler fora olayı var bu huyuma nışanlım çok kızıyo..

ama zor da olsa biraz biraz öğreniyorum politik davranmayı..

çok teşekkür ederim ilgilendiğin için..

bide sana bişey soracağım, k.walidem dün bana telefon açtı durduk yere nışanlım üzerinde ki emeklerini anlatmaya başladı

bakalım o evlenince bana para yollayack mı bakacak mı diye konuşmaya başladı..

ben onla aynı evde yaşamaktansa gercekten akıl hastanesine atılmayı tercih ederim... bende susup dinledim

ne yapmam gerekir bu kadının bizden uzaklaşması için ??

Özlem canım burda birkaç arkadaş sana yorum yazmış sende onlara karşı kırıcı davranmışsın aslında burada hiçbirimiz seni tanımıyoruz yakınen tabiki nişanlın seni desteklemiştir arka çıkmıştır zamanında ama şunu unutma burda konuşan kişilerin hepsi sana yardımcı olmak için yazıyor ki sen kimsenin fikrine ihtiyacın olmasaydı ve kendine ve başkalarına çok güvenseydin onlar hakkında yorum yapmazdın buna nişanlında dahi ...
Kaldıki burda yorum yapnaların karşılaştığı insan tipleride genelde öyle olduğu için deneyimlerinden yola çıkarak yorum yazmışlardır fikirlerine saygı duyuyorum inşallah yardımcı olururz sanada .Önce bence arkadaşlardan özür dilemelisin kötü niyetleri yokki öle niyetleri olsa ellerine ne geçicek ki yorum yapsınlar
Sen gayet sosyal bir kızsın burda MORS arkadaşımızın yorumlarını beğendiM bu hayatta en çok öğrendiğim şey insanlara ne olursa olsun iyi görünmeye çalış buna nişanlında eltini kaynananı vs ..aranızda geçenleri eşine durmadan anlatıp ondan yardım bekliyeceğine eltinle kaynananla arana sınır koy ..
Bazı insanlar önce iyi gözükürler seni konuştururlar sonradan ters tepki verirler inan bana bunun sebebi bizizdir .Sen kendine çok güveniyorsun ancak insanları çok iyi tanıyabilseydin önce yanında olan eltini tanırdın hataya düşmezdin .Nasıl YAKLAŞIRSAK öyle Karşılanırız ...Sen eğitimli insnasın onlarla arandaki farkı göstererektn onlarla iletişim kur bence ..Nişanlına gelince ben yedi aylık evliyim eşimde mükemmel bir insan ama herkesten eşimde dahi çok KENDİME GÜVENİYORUM Başkaları hakkınd sohbet ederken eşimle dahi arama mesafe koyuyorum buda beni değerli kıldına inanıyorum ..Nişanlın sana iyilik yaptı diye ona bu kadar da yüz verme ilerde pisman olursun söylediklerimiz aklına gelir ...Kaynanan nişanlından biraz olsun senle yaşarız gibisinden tepki almasaydı bunu sana belirtmezdi ..Gene suçlu sensin bence
Benim hayat felsefem şudur her zaman ::::: İnsanlar ayna gibidir aynaya nasıl bakarsak kendimzi öyle görürüz aynadaki görüntümüzü değiştiremeyiz ...

burdakilerin insan olup olmadığına karar vermek sana düşmez öncelikle
herkes haddini bilsin biz sana küfretmedik, kötü söz söylemedik senin ne haddine bizim insanlığımızı karıştırmak
kimsenin sana kastı yok, seni tanımıyoruz hiç birimiz ne diye seninle uğraşalım
yada eltini, kaynananı tanımıyoruz ne diye sen yüz göz olmuşun diyelim
saygı sınırını aşma lütfennn
benim topiğime yazmayın falan ne demek oluyor madem dışardan tarafsız bir söze ihtiyacın yok neden açıyorsun buraya bu konuları
vallahi bu kadar olur ancak asıl sanaaa pes pessssss

nurerkan tesekkur ederim..
ozlem seni gercekten anliyorum..simdi birseylerin cok farkinda degilsin ama darbe yiye yiye tecrube kazanacaksin..az zararla cikman icin bundan sonra daha dikkatli olman lazim..kendi yaptiklarini gozden gecir ve o hatalari bir daha yapmamaya calis.hatta baskalarinin hayatlarin da yaptigi hatalari sen kendi hayatina sokma.herseyden ders cikar kendine.bunu yaparken de cok kafana takma herseyi..
cokta guvenme kimseye,onlar benim ailem diyip tamamen teslim etme kendini..
dedigim gibi samimiyet dertlerini paylasmak degil.mesafeni kesinlikle koru,kendinden cok taviz verme.tamam yeri geldiginde alttan al ama icinde kalmasin diye de sakayla,gulerek lafini soyle..
kayinvalidenle ayni evde kalmak istemiyorsan bastan kesin ve net sekilde nisanlina anlat..sen herseye karisma..cunku nisanlin onlarin oglu o istemiyorum derse kirilmazlar ama sen dersen kotu olursun..
bak hersey gelir gecer ama soylenenler akilda kalir..sen huylarina gidermis gibi gorun canayakin,neseli tamam hallederiz modunda ol..birak gerisini nisanlin halletsin..durumlarda boyle olmak gerekiyor..

Son düzenleme:
nedense kk bayanlari yazdiklari her turlu elestirinin konu sahibi tarafindan kabullenilmesini istiyorlar...
birakin konu sahibi ne diyorsa onu desin, neyi dogru biliyorsa ve bizim yazdiklarimiz ona yanlis geliyorsa onu ikna edemiyorsal dogrulugumuza, birakin kendi dogrusunun pesinden gitsin (her ne kadar cok fazla ve abartilmis sekilde iyi niyetli oldugunu dusunsem de)...
ayrica bu konu, konu sahibinin actigi bir konu...istedigi kadar konusur, cevap yazanlara istedigi kadar cevap yazar...
rahatsiz olunuyorsa konu direk okunmadan es gecilir burada birbirinizi kirmaya hic gerek yok kizlar...

ya kalkmış bana bence sende hatalısın , sütten çıkmış ak kaşık değilsin, kesin sende birşeyler yapmışsındır tuhaf gibi yorum yapıyosun
biri kalkmış pc'm net bağlantısından kaynaklşanan problemle aynı yorum iki kez gitti diye ne çene var sende sıkıldım yazma yorumuma yorum vs diyo
insan gibi cvplıyorum, hala düzeysizce konuşuyosunuz ya yeter artık kendi sorunlarınla uğras benim sorunlarım seni alakadar etmesin seninlemi uğrasacağım yeter ya, kendi terbiyesizliklerinin afrkında değilsin sürtekli bi muhalafet olma derdindesin.. seninle konuşmak istemiyoırum anlıyomusun bu demek benim topiğime yazma !!

azra denen kişi kalşkmış bana birde kız kısmı biraz ağır olmalı diyo, ben ondan öğrenmeyeceğim ağırlığı, artı benim insanlara iyi yaklaşıyo olam
ağır olmadığım anlamına gelmez sonra bu cvbı veriyorum üsteliyoda üsteliyo, enerjini bana harcama artık yazma lütfen diyorum bak insan gi,bi açıklıyorum diyorum insan olmadığımıza getiriyo pes ya çok ilginç insansın..

ya canım bak haklısında insanında sınırları tahammül noktası var değil mi ??

kız kısmı ağır olunmalı deniyo, ne çene varmış arkadaşlar yorum yapmayalım deniyo, sıkıldım bana yorum yapma deniyo,
insan yerine koyup kırmadan cvp yazıyorum bu lafım abartılıyo yok bu konu ile ilgilenen görevli cnozlemden şikayetçiyim gereği yapılsın deniyo, insanların gözünde kimbilir bu neler yapmıştır sütten çıkma ak kaşık değilsin deniyo e nasıl kabul edeyim nasılş es geceyim
ben hasta ruhlumuyum kendimi haklı çıkarmaya calışayım olan neyse bütün dürüstlüğümle anlatıyorum
burda kim için rant sağlayacağım ki ??
bu enerjiyi nışanalımın ailesine karşı kullansam galip gelirdim..

birde gönüllerini almağada calıştım arkadaşlar yeter işimizi gücümüze verelim kendimizi, kırmayalımda yazdım
dikkat edlim kelimelerimize bakın ben şu kelimere kırıldım yazdım, yine üstelediler
bu yazıma tamam uzatmayalım kırmayalım yanıtı gelmedi hala kırıcı kelimlerle uzatıldı
ben neden insanları kırmak için çabalayayım ?? benim ağırlığım etrafımdaki herkes tarafından bilinir taktir edilir
burda azra arkadaşımızın o tarz yaklaşımı beni çok kırdı...

sonuç itibariyle bırakın lütfen yorum yapmayı ben burda benden yaşça büyük insanların tecrübelerinden faydalanmak için onlara bi takım sorular sormak istiyorum
topikte ağız dalaşına girerek hem kendinizi hem beni yıpratmayın bırakın ben insanlara kafamdaki soru işaretlerini sorayım....

sırf böyle bi kırıcı insan yüüznden kk üyeliğimi pital etmiştim.. açtıım bütün konuların kapatılmasına sebebp oldu..

oralardan devam edip sorularımı tecrübeli insanlara soramadım bırakın kişiliğime yorum yapmayı bırakın artık.... burda olaylar konuşuluyo...

bu yazıya nasıl karşılık vermeyeyim son derece düzeysiz bi ağız bence... çok çirkince yazılmış.. düşüncesine karşı koydum diye yazdıklarına bakın....

Arkadaşlar biraz sakin olalım.Burası sanal bir ortam,bir kelimeniz tüm internet ortamında dolanır durur ve siz neye uğradığınızı şaşırırsınız.Bu nedenle bir kelime yazarken iki kere düşünün,karşınıza hoşlandığınız veya hoşlanmadığınız yorumların çıkabileceğini düşünün ve hazırlıklı olun.

Bir kere forumda konu açtıysanız bu tüm üyelere açıktır ve dileyen herkes yorum yazabilir.Hiç bir topiği "benim" diye sahiplenemezsiniz.

Bir konu size nekadar ters gelsede bir başkasına o kadar normal gelebilir,açılan konulara, yapılan yorumlara müdahele edemezsiniz ve aşağılayıcı,hakaret içeren yorumlarda bulunamazsınız.

İkili tartışmalara girenler ve tartışma yaratacak yorumda bulunanlara ceza verilir,ikili tartışmalarda haklı haksız bakılmaksızın kişiler ceza alır..unutmayınız . Sakin,saygılı ve seviyeli paylaşımlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…