- Konu Sahibi sevimistanbul
-
bu konunun bir editörü varsa eğer sahsıma edilen hakeretten dolayı cnozlemden şikayetçiyim verilcek bir ceza varsa kendisine lütfen verilsin çünkü kendisi hala aklama derdinde forumda kullanıcıyı sikayet edebileceğim bir sey varsa yönlendirmenizi rica ediyorum teşekkürler
çok karışık yazmışsınız, zor anladım. Bence sizde de çok hata var, yüz göz olmuşsunuz nişanlınızın akrabalarıyla. Biraz daha mesafeli olsanız her iki taraf için daha sağlıklı olur.
eltiler de kayınvalideler gibi genelde pek sevilmez (bende sevmem)
ama canım sende fazlaca yüz vermişsin kızmışın yüz göz olmuşun diye yazanlara ama bencede öyle olmuşun
madem nişanlın hep senin yanında sana destek oluyor kaynana,elti,kayın... takma bile
zaten bi takım sorunlar 2 yıl öncesinde oldu ve bitti, zaman zaman yenileri ekleniyo, ben eskiyi hiç açmadan güler yüzle alttan alıyorum
bazen çok üüzlünce işte burya yazıyorum. Hata bende fazlaca iyi oldum.. tek istedğim nışanlımla yuva kurup kendi hayatımıza bakmak..
o kadar panik,telas icindesin ki..dikkatli davranacagim diye devamli yanlis yapiyor kimseyi duymuyor,gormuyorsun..
eltin sizin aranizi acmak,senin aile uyeleriyle arani bozuk olmasi icin neler yapiyor sen de uzerine ona devamli koz veriyorsun..eger bu kisi kiskanc ve kotuyse buna zaten icinizi,nisanlinla aranizda gecenleri,sorunlarinizi soylemeyin..samimi olmak bu kadar yuz goz olmak degil..yok o niye boyle yapti su niye boyle dedi demeyin..
nisanlinla aranizdaki meseleyi numarrayi vermesi icin gidip eltinize neden anlatiyorsunuz???vermezse vermesin..telefonu actiginda kayninizi isteseydiniz o da neden ne var ne yok soyluyorsunuz?kayniniza nisanlinizin mesajini iletin olay bitsin..birde eltinizin neden boyle yapmis diye mesaj atiyorsunuz,yapmayin Allah askina saf olmayin gozunuzu acin azicik..cok kizdim size..
burdakilerin insan olup olmadığına karar vermek sana düşmez öncelikle
herkes haddini bilsin biz sana küfretmedik, kötü söz söylemedik senin ne haddine bizim insanlığımızı karıştırmak
kimsenin sana kastı yok, seni tanımıyoruz hiç birimiz ne diye seninle uğraşalım
yada eltini, kaynananı tanımıyoruz ne diye sen yüz göz olmuşun diyelim
saygı sınırını aşma lütfennn
benim topiğime yazmayın falan ne demek oluyor madem dışardan tarafsız bir söze ihtiyacın yok neden açıyorsun buraya bu konuları
vallahi bu kadar olur ancak asıl sanaaa pes pessssss
nedense kk bayanlari yazdiklari her turlu elestirinin konu sahibi tarafindan kabullenilmesini istiyorlar...
birakin konu sahibi ne diyorsa onu desin, neyi dogru biliyorsa ve bizim yazdiklarimiz ona yanlis geliyorsa onu ikna edemiyorsal dogrulugumuza, birakin kendi dogrusunun pesinden gitsin (her ne kadar cok fazla ve abartilmis sekilde iyi niyetli oldugunu dusunsem de)...
ayrica bu konu, konu sahibinin actigi bir konu...istedigi kadar konusur, cevap yazanlara istedigi kadar cevap yazar...
rahatsiz olunuyorsa konu direk okunmadan es gecilir burada birbirinizi kirmaya hic gerek yok kizlar...
bakıyorum da yorumlara sana arka çıkanlara, evet seni kıskanıyor diyenlere ne kadarda keyiflenmişin
tek tek eltinin, kendinin özelliklerini sıralamışın
komik yani buraya bu konuyu açmışsan iyi kötü, sana hak veren yada vermeyen her yoruma açık olman lazım
hiç objektif değilsin
arkadaşların dediği gibi eminim sende sütten çıkmış ak kaşık değilsin
kim bilir sen neler yapmışındır
bi insanda bu kadar çene varken anlattığın kadar masum olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?