Nişanlımla esya kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nişanlınız tam bir ergen. Eğer olur da barışırsanız Allah yardımcınız olsun çünkü her istediği şeyi size küserek yaptırmaya çalışacak. Ayrıca eşya konusunda size sonuna kadar hak veriyorum ben de eski nişanlının seçtiği şeyleri kullanmam. Masraf yapmak istemiyorsa evlenene kadar kendisi kullansın sonra yenisi alınır ki aklın yolu bir siz de zaten bu düşüncedesiniz.

Nişanlınız tam bir ergen. Eğer olur da barışırsanız Allah yardımcınız olsun çünkü her istediği şeyi size küserek yaptırmaya çalışacak. Ayrıca eşya konusunda size sonuna kadar hak veriyorum ben de eski nişanlının seçtiği şeyleri kullanmam. Masraf yapmak istemiyorsa evlenene kadar kendisi kullansın sonra yenisi alınır ki aklın yolu bir siz de zaten bu düşüncedesiniz.
Aynen oyle canim ama barısmıcam artık ya bı dunyadakı erkek o mu 🙄 rahatladım valla herseyıme karısıyordu bugun istediğim gibi giyindim istediğim gibi eglendım gezdim tozdum bosver 😀😀

Bence kullanın ne olacak ki.Eşyalar zaten ömürlük değil.Eskiyince yenisini zevkinize göre alırsınız.Zevler değişiyor.Şuan aldiğınız mobilyayı iki sene sonra zaten beğenmeyebilirsiniz.Boşuna borca girmeyin.O parayla istediğiniz yerlere gidin görün gezin

Ayrılmısız canım dun gece iletısıme gectık mısır kocanı gibi yere deymeye gerek yok yazmıs bide😑 anneme ilk o mesaj attı bende ailesine oglene dogru onun attıgı mesaja benzer bir mesaj attım ama dogrusu hıc anlam veremedim ayrıldığın kızın annesine neden mesaj atıyorsun madem dimi ne hali varsa gorsun cıdden
Hayırlısı olmuş canım. Adam arızalı biri belli. Hiç olgun değil. Allah kurtardı seni, olaya böyle bak. Annene mesaj atması da ben tam bitirmedim mesajı vermek , adım atmanı hatta yalvarmanı sağlamak için bir taktik. Yani sen demek ki bitirmedi diye düşünecek, onun şartlarını kabul edeceksin. Beklediği itaati göremediği için de ayrılmayı seçti.
Benim eski nişanlı de bana ayrılık mesajı yazmıştı. Düşün yani düğüne 10 gün var ve adam senden mesajla ayrılıyor. Bari azıcık cesaret sahibi ol da ara söyle. Ben de aramadım, içimde kalmışları mesajla yazıp eyvallah dedim.
Biz düğüne 10 gün kala ayrıldığımız için daha farklıydı. Ailem onun ailesini aradı, hayırdır nedir bu gibisinden. Onlar telefonu açmadı. Bakar mısın şu tavra? Ne kadar çirkin. Sonra şahsiyet watsapp'ını falan sildi. Sırf ben merak edeyim, onu arayayım diye. Noldu elinde patladı. Ben ona yalvarmadım da aramadım da. 15 gün sonra köpek gibi pişman oldu. Bir de yazmış ki ben senden yapıcı bir adım bekledim. Yahu salak herif, sen ayrılalım diyorsun, ne yapayım paçana sarılıp "Nolur beni terk etme mi? " diyeyim.
Aman kendine hakim ol sakın arama bir daha, mesaj atma, kendini tamamiyle gizle, rehberinden sil ve güçlü dur. Aptallığına yansın. Senin gibi anlayışlı kızı bulmuş da bunuyor.

Hayırlısı olmuş canım. Adam arızalı biri belli. Hiç olgun değil. Allah kurtardı seni, olaya böyle bak. Annene mesaj atması da ben tam bitirmedim mesajı vermek , adım atmanı hatta yalvarmanı sağlamak için bir taktik. Yani sen demek ki bitirmedi diye düşünecek, onun şartlarını kabul edeceksin. Beklediği itaati göremediği için de ayrılmayı seçti.
Benim eski nişanlı de bana ayrılık mesajı yazmıştı. Düşün yani düğüne 10 gün var ve adam senden mesajla ayrılıyor. Bari azıcık cesaret sahibi ol da ara söyle. Ben de aramadım, içimde kalmışları mesajla yazıp eyvallah dedim.
Biz düğüne 10 gün kala ayrıldığımız için daha farklıydı. Ailem onun ailesini aradı, hayırdır nedir bu gibisinden. Onlar telefonu açmadı. Bakar mısın şu tavra? Ne kadar çirkin. Sonra şahsiyet watsapp'ını falan sildi. Sırf ben merak edeyim, onu arayayım diye. Noldu elinde patladı. Ben ona yalvarmadım da aramadım da. 15 gün sonra köpek gibi pişman oldu. Bir de yazmış ki ben senden yapıcı bir adım bekledim. Yahu salak herif, sen ayrılalım diyorsun, ne yapayım paçana sarılıp "Nolur beni terk etme mi? " diyeyim.
Aman kendine hakim ol sakın arama bir daha, mesaj atma, kendini tamamiyle gizle, rehberinden sil ve güçlü dur. Aptallığına yansın. Senin gibi anlayışlı kızı bulmuş da bunuyor.
Dugunden 10 gun once mı ayrıldınız canim ay cok uzuldum cok kotu olmus davetiyeler dagıtılmıs ortada dugun yok ıyıkı oyle bır durum yoktu bizde sen masallah guclu ve dimdik ayakta durmayı basarmıssın takdir ettim doğrusu

Şimdi siz eşya konusunda duygusal bakış açısı ile hareket ediyorsunuz.
Duygusal anlam yüklediğiniz için de kullanmak istemiyorsunuz.
Ve benim bakış açıma göre haklısınız.
Eski nişanlısının zevkine göre alınan oturma grubu, halı, kanepe, beyaz eşya ..vb kullanmak istemeyebilirsiniz.

Benim takıldığım noktalar şunlar;
Neden size verdiği sözden döndü?
Neden sizin kararınıza saygı duymuyor?
Ve maddi durumu sıkışık ise neden evlilik sürecine şu an girdi?

Bir erkek sizin kararlarınıza daha evlenmeden saygı duymak zorundadır.
Evet belki eşya konusunda empati yapamıyor ama sizin güveninizi kaybetmektense ekstra eşya parası vermeyi göze almalı.
Siz arayıp sormayın.
Şimdiden sizin kararlarınıza saygı duymayı öğrenmeli.
Ayrıca, eşyaları hala elden çıkarmaması bana çok rahatsız edici geldi.
Bence aday kim olursa olsun o eşyaları kullandırmak istiyordu.
Bu durum çok rahatsız edici.
Ben sizin yerinizde olsam yatak odası takımı ile çeyiz eşyalarımı alırdım.

Geri kalanını da kendisi yapmalı.

Aynen canım ayrıldıysak bende ona gore davrancam dedım ve oyle yaptım ayrılma mesajla oldu

Ayrılmışsınız.
Ve sizinle mesajla mı ayrıldı?!
Pes..:duduk:
Size saygı duymayan, adab-ı muaşeret kurallarını bilmeyen biri imiş.
Eski sözlünüz tam bir sırtlan.
O bu kafayla daha çok nişanlı eskitir..

Allah sizi kadrinizi kıymetinizi bilecek biriyle karşılaştırsın.

Son düzenleme:
Dugunden 10 gun once mı ayrıldınız canim ay cok uzuldum cok kotu olmus davetiyeler dagıtılmıs ortada dugun yok ıyıkı oyle bır durum yoktu bizde sen masallah guclu ve dimdik ayakta durmayı basarmıssın takdir ettim doğrusu
Evet canım 10 gün vardı ve her şey hazırdı. Geçen yıl bu zamanlar ayrıldım ben de. İşte ayrılınca saçma sapan davranınca gerçek yüzünü gördüm, ayrıldığım için şükrettim. Tabi insanın kendine gelmesi biraz zaman alabiliyor; ama ne yapalım. Bir ömrü heba etmektense birkaç ay üzülürsün geçer gider. Her şey geçiyor bunu bu süreçte aklından çıkarma. Üzülmek de doğal bir duygu. Duygularını bastırma. Ağla, üzül. İnsanlar çok sora, ne oldu, niye ayrıldınız falan diye. Anlaşamadık ayrıldık de yeter. Kimseye açıklama yapma. Samimi arkadaşlarına içini dökersin lüzumsuz insanlara laf verme.

Ayrılmışsınız.
Ve sizinle mesajla mı ayrıldı?!
Pes..:duduk:
Size saygı duymayan, adab-ı muaşeret kurallarını bilmeyen biri imiş.
Eski sözlünüz tam bir sırtlan.
O bu kafayla daha çok nişanlı eskitir..

Allah sizi kadrinizi kıymetinizi bilecek biriyle karşılaştırsın.
Di mi ya mesaj nedir? Bu konu benim içimde de bir yaradır. İnsan evleneceği insandan mesajla nasıl ayrılır? Bu karşındakine verdiğin kıymeti mi yoksa kendi değerini mi gösterir acaba. Bence olgun olmayan ve cesaretsiz insanlar bu yolu seçer. Ve insan böyle birinden kurtulduğuna şükretmeli. Adam evlenince de demek ki her istediğini yaptırmak için küsecek,tavır alacaktı. Belki eften püften bir sebeple ayrılmayı bile isteyebilir bu tipler. Davranışları, güven veren insan davranışı değil çünkü.

Di mi ya mesaj nedir? Bu konu benim içimde de bir yaradır. İnsan evleneceği insandan mesajla nasıl ayrılır? Bu karşındakine verdiğin kıymeti mi yoksa kendi değerini mi gösterir acaba. Bence olgun olmayan ve cesaretsiz insanlar bu yolu seçer. Ve insan böyle birinden kurtulduğuna şükretmeli. Adam evlenince de demek ki her istediğini yaptırmak için küsecek,tavır alacaktı. Belki eften püften bir sebeple ayrılmayı bile isteyebilir bu tipler. Davranışları, güven veren insan davranışı değil çünkü.
Aynen canım

Kesinlikle zayıf karakterli insanlar mesajla ayrılır.
Cesaretsiz, kendine güvenmeyen kişilerin yaptığı davranıştır.
Bu tipler karşıdakini gerçekte sevmez, sevse bile her koşulda önce kendini düşünür. Aslında biraz bencillik iyidir. Ama bu kişiler bencilliği geçtim, aşırı ben merkezcidir. Konu sahibinin eski sözlüsü gibi, her koşulda önce kendini düşünür.Karşı tarafın hisleri umurunda bile değildir.
Evet, bence de konu sahibi böyle birinden kurtulduğuna şükretmeli.
Bir kere adam güven yıkan bir profil. Ve yaptığı davranış önceden düşünülmüş.
Yoksa o eşyaları nişan olduktan sonra elden çıkarırdı.
En sevmediğim erkek profili, tehditle iş yaptırmaya çalışanlar.

Böyle erkekleri görünce hoşt deyip kaçmak lazım.:KK70:

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X