- Konu Sahibi Derbeder10
Diğer nişanlısından neden ayrılmış?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyle canim ama barısmıcam artık ya bı dunyadakı erkek o muNişanlınız tam bir ergen. Eğer olur da barışırsanız Allah yardımcınız olsun çünkü her istediği şeyi size küserek yaptırmaya çalışacak. Ayrıca eşya konusunda size sonuna kadar hak veriyorum ben de eski nişanlının seçtiği şeyleri kullanmam. Masraf yapmak istemiyorsa evlenene kadar kendisi kullansın sonra yenisi alınır ki aklın yolu bir siz de zaten bu düşüncedesiniz.
Hayırlısı olmuş canım. Adam arızalı biri belli. Hiç olgun değil. Allah kurtardı seni, olaya böyle bak. Annene mesaj atması da ben tam bitirmedim mesajı vermek , adım atmanı hatta yalvarmanı sağlamak için bir taktik. Yani sen demek ki bitirmedi diye düşünecek, onun şartlarını kabul edeceksin. Beklediği itaati göremediği için de ayrılmayı seçti.Ayrılmısız canım dun gece iletısıme gectık mısır kocanı gibi yere deymeye gerek yok yazmıs bideanneme ilk o mesaj attı bende ailesine oglene dogru onun attıgı mesaja benzer bir mesaj attım ama dogrusu hıc anlam veremedim ayrıldığın kızın annesine neden mesaj atıyorsun madem dimi ne hali varsa gorsun cıdden
Dugunden 10 gun once mı ayrıldınız canim ay cok uzuldum cok kotu olmus davetiyeler dagıtılmıs ortada dugun yok ıyıkı oyle bır durum yoktu bizde sen masallah guclu ve dimdik ayakta durmayı basarmıssın takdir ettim doğrusuHayırlısı olmuş canım. Adam arızalı biri belli. Hiç olgun değil. Allah kurtardı seni, olaya böyle bak. Annene mesaj atması da ben tam bitirmedim mesajı vermek , adım atmanı hatta yalvarmanı sağlamak için bir taktik. Yani sen demek ki bitirmedi diye düşünecek, onun şartlarını kabul edeceksin. Beklediği itaati göremediği için de ayrılmayı seçti.
Benim eski nişanlı de bana ayrılık mesajı yazmıştı. Düşün yani düğüne 10 gün var ve adam senden mesajla ayrılıyor. Bari azıcık cesaret sahibi ol da ara söyle. Ben de aramadım, içimde kalmışları mesajla yazıp eyvallah dedim.
Biz düğüne 10 gün kala ayrıldığımız için daha farklıydı. Ailem onun ailesini aradı, hayırdır nedir bu gibisinden. Onlar telefonu açmadı. Bakar mısın şu tavra? Ne kadar çirkin. Sonra şahsiyet watsapp'ını falan sildi. Sırf ben merak edeyim, onu arayayım diye. Noldu elinde patladı. Ben ona yalvarmadım da aramadım da. 15 gün sonra köpek gibi pişman oldu. Bir de yazmış ki ben senden yapıcı bir adım bekledim. Yahu salak herif, sen ayrılalım diyorsun, ne yapayım paçana sarılıp "Nolur beni terk etme mi? " diyeyim.
Aman kendine hakim ol sakın arama bir daha, mesaj atma, kendini tamamiyle gizle, rehberinden sil ve güçlü dur. Aptallığına yansın. Senin gibi anlayışlı kızı bulmuş da bunuyor.
Aynen canım ayrıldıysak bende ona gore davrancam dedım ve oyle yaptım ayrılma mesajla oldu
Evet canım 10 gün vardı ve her şey hazırdı. Geçen yıl bu zamanlar ayrıldım ben de. İşte ayrılınca saçma sapan davranınca gerçek yüzünü gördüm, ayrıldığım için şükrettim. Tabi insanın kendine gelmesi biraz zaman alabiliyor; ama ne yapalım. Bir ömrü heba etmektense birkaç ay üzülürsün geçer gider. Her şey geçiyor bunu bu süreçte aklından çıkarma. Üzülmek de doğal bir duygu. Duygularını bastırma. Ağla, üzül. İnsanlar çok sora, ne oldu, niye ayrıldınız falan diye. Anlaşamadık ayrıldık de yeter. Kimseye açıklama yapma. Samimi arkadaşlarına içini dökersin lüzumsuz insanlara laf verme.Dugunden 10 gun once mı ayrıldınız canim ay cok uzuldum cok kotu olmus davetiyeler dagıtılmıs ortada dugun yok ıyıkı oyle bır durum yoktu bizde sen masallah guclu ve dimdik ayakta durmayı basarmıssın takdir ettim doğrusu
Di mi ya mesaj nedir? Bu konu benim içimde de bir yaradır. İnsan evleneceği insandan mesajla nasıl ayrılır? Bu karşındakine verdiğin kıymeti mi yoksa kendi değerini mi gösterir acaba. Bence olgun olmayan ve cesaretsiz insanlar bu yolu seçer. Ve insan böyle birinden kurtulduğuna şükretmeli. Adam evlenince de demek ki her istediğini yaptırmak için küsecek,tavır alacaktı. Belki eften püften bir sebeple ayrılmayı bile isteyebilir bu tipler. Davranışları, güven veren insan davranışı değil çünkü.Ayrılmışsınız.
Ve sizinle mesajla mı ayrıldı?!
Pes..
Size saygı duymayan, adab-ı muaşeret kurallarını bilmeyen biri imiş.
Eski sözlünüz tam bir sırtlan.
O bu kafayla daha çok nişanlı eskitir..
Allah sizi kadrinizi kıymetinizi bilecek biriyle karşılaştırsın.
Aynen canımDi mi ya mesaj nedir? Bu konu benim içimde de bir yaradır. İnsan evleneceği insandan mesajla nasıl ayrılır? Bu karşındakine verdiğin kıymeti mi yoksa kendi değerini mi gösterir acaba. Bence olgun olmayan ve cesaretsiz insanlar bu yolu seçer. Ve insan böyle birinden kurtulduğuna şükretmeli. Adam evlenince de demek ki her istediğini yaptırmak için küsecek,tavır alacaktı. Belki eften püften bir sebeple ayrılmayı bile isteyebilir bu tipler. Davranışları, güven veren insan davranışı değil çünkü.
Di mi ya mesaj nedir? Bu konu benim içimde de bir yaradır. İnsan evleneceği insandan mesajla nasıl ayrılır? Bu karşındakine verdiğin kıymeti mi yoksa kendi değerini mi gösterir acaba. Bence olgun olmayan ve cesaretsiz insanlar bu yolu seçer. Ve insan böyle birinden kurtulduğuna şükretmeli. Adam evlenince de demek ki her istediğini yaptırmak için küsecek,tavır alacaktı. Belki eften püften bir sebeple ayrılmayı bile isteyebilir bu tipler. Davranışları, güven veren insan davranışı değil çünkü.