- 25 Kasım 2013
- 1.184
- 692
- 53
benim tavsiyem bunu kabul etmeyin.inanın bunu böyle anlatsam ne fesatlığım kalır ne de para gözlülüğüm. ben ablasıyla açık açık konuştum daha önce biz senin kiracın gibi bişey olucaz ne kadar ayıp bişey sen kendine kondurur muydun dedim. benim mal da mülk de gözüm benim malım kardeşimin malı demektir. bu ev benim üzerime olur babamdan kalan evle dükkanı da kardeşimin üzerine yaparız siz bunları düşünmeyin dedi ama insan babasına bile güvenemiyo bu devirde
kiraya çıkın ilk gerekinse düğünden sonra bakarsınız eve. ben böyle bir hata yaptım ve çocuğumun ve kendimin geleceğini kv üzerine yapıldı bana kv nin borcunu ödemek düştü, olan sıkıntıyı çektim olan benimle dünya güzeli kızıma oldu ve dile getirince eşim hep beni suçladı..
eğer vaktiniz varsa bi esi konularıma gözatın..
ama kendinizin vedoğacak çocuklarınızın geleceğini hiçe sayıp görümcenizi zengin etmeyin. ayrıca oda babasından kalan dükkanları kardeşinin üzerine yapacakmış. o kadar iyi niyetli madem neden kardeşinin ve gelinin ödeyeceği evi kendi üzerine yapıyor...
lütfen dikkat belki bugün paragöz demesinler diye sesinizi çıkarmazsınız ama ileride evlenince o borç ödenirken maddi sıkıntı çektikçe bu kavga sebebiniz olacak.
görümcem ev sahibi olurken ben neden onun borcunu ödüyorum diyeceksiniz herşeyinizden kısacaksınız...belki evliliğinizin en güzel yılları görümcenizin borcunu ödemekle geçecek.
diyeceksiniz belki ama ev bizim hayır tapu kimin üzerine ise ev onun. kanun böyle diyor çünkü..