onun gönlü kırılmasın dedikçe üstüme gelinio okurken de maksimum 4 ay para istemişimdir hep kredyle okudum bide onun borcunu taktılar sagolsunlar durumumuz iyi oldğu halde ben seni okuturken sıkısırım kredi al dedi işte insan kinleniyo üst üste huzursuzluk olunca sagolun yorumunuz için..Babanızın evinde rahat etmiyorsanız iki yıl çekilecek şey değil. 27 yaşındasınız ve bu hayat sizin hayatınız. Kendi istediğiniz gibi yaşayın, babanızı dinlemeyin.
uzak olmucak nişanlım burda görev yapıyo.. evet onu da anlamaya çalışıyorum ama ben doktora yapmayı ya da dediğiniz gibi kpss düşünüyorum özel sektrle beraber.. yani zaten benm yapım gereği seviyorum çalışmayı bıramayı da düşünmüyorum buna neden ikna olmuo anlamıyorum nişanlım da ailesi de çlışsın dio kimsenin itirazı da yok..Bence babanızın aklında farklı birşey var. Ben nisanlandigimda KPSS ye girdim atama bekliyordum çok da yüksek bir puanım vardı. Sonra birden nasib oldu eşimle tanistim ve evlilik kararı aldık ama ben o sıra atanmamistim ve çevrem hep o kadar okudun önce işe gir emeklerin boşa giderse ya çalışmaktan vazgeçersen diye uyardılar. Ailem de hep bu endişeyi yaşıyordu ama sert bir dille ifade etmediler. Kızım o kadar emek verdim vazgeçme mesleğini eline al dediler. Belki babanızın da bu konuda kafasında soru işaretleri vardır. Ya da sizi evlendirmek sizden uzak olmak istemiyordur. :)
özel sektöre gircem yine o da ne kadar garantiki zaten ?Baban haklı bence önce işin olsun kendini garantiye al.
evet komik dimi? bencede. ayrıca sinir bozucu.e her şey alınmışken sadece işi mi bekliyorsunuz_
canm eşyaların çoğu kısmı hazır sadece düğü masrafları var onu da zaten erkek tarafı halletcek sorun galiba maddiyat da değil çözemiyorumkiEvlendikten sonra da iş bulup çalışabilirsin, evliliği ertelemeye gerek yok ki. Babanız düğün masraflarına karışmak istemiyor siz kendiniz mi yapın istiyor acaba.
damat memur çalısıo babam benim için dio iş bulsun diyeDamat calismiyo mu calisiyo mu ben anlamadim? BI memur yazmissin hem de baban is bulsun diyo.
işten ne zaman ayrıldınız?evet komik dimi? bencede. ayrıca sinir bozucu.
Hayır evlendim 2 ay sonra atandım. İlk atandığımi öğrendiğim gün çok stresli geçmişti yeni evlenmisiz eşim farklı şehirde ben farklı şehirde olucam. Eşim ne olursa olsun gideceksin rabbim bir yol açar inşallah dedi. Ve iki ay sonra da eşim yanıma geldi. Bu benim için büyük bir fedakarlıkti. Çünkü çalıştığı kurumdan çok memnundu.uzak olmucak nişanlım burda görev yapıyo.. evet onu da anlamaya çalışıyorum ama ben doktora yapmayı ya da dediğiniz gibi kpss düşünüyorum özel sektrle beraber.. yani zaten benm yapım gereği seviyorum çalışmayı bıramayı da düşünmüyorum buna neden ikna olmuo anlamıyorum nişanlım da ailesi de çlışsın dio kimsenin itirazı da yok..
bu arada siz atandıktan sonramı evlendiniz o zaman bekleyip merak ettim :)
işten ayrılalı 5 ay falan oluo araya baska şeyler girdi ondan dolayı çalışmadım o sürede yeni başladım iş aramaya tekrar. zaten mantıksız gerekirse kal yıllarca nişanlı dio dalga gecer gibi.işten ne zaman ayrıldınız?
bana mantıksız geldi yani zaten hadi bakalım kısmetse başlayalım da elbet evleniriz diye mi çıktınız yola? baştan bi tarih belirlemediniz mi?
aslında niyetim oturup doktora için dil kpss için aynı zamnda ders çalışmak ama malesef iş iş die tutturdukları için sırf evlenebilmek için özel sktöre yeniden yöneliyorumişten ne zaman ayrıldınız?
bana mantıksız geldi yani zaten hadi bakalım kısmetse başlayalım da elbet evleniriz diye mi çıktınız yola? baştan bi tarih belirlemediniz mi?
damat memur çalısıo babam benim için dio iş bulsun diye
evet işte nişanlım da zaten benlik problem yok bence evlenince ilk yıl bi otur çalış kpss mi akademisyenlik mi ne istiosan kitapsa kitap dershaneyse ders.. ben destekçinim eğer olmazsa yine nasıl istiosan özelden devam edersin ben sana çalış ya da çalışma demem hiçbi zaman kendi kararın dio..şu anlayıştn biraz babamd aolsa keşkeHayır evlendim 2 ay sonra atandım. İlk atandığımi öğrendiğim gün çok stresli geçmişti yeni evlenmisiz eşim farklı şehirde ben farklı şehirde olucam. Eşim ne olursa olsun gideceksin rabbim bir yol açar inşallah dedi. Ve iki ay sonra da eşim yanıma geldi. Bu benim için büyük bir fedakarlıkti. Çünkü çalıştığı kurumdan çok memnundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?