Nişanlımla kavga ettik

Hoşgeldin aramıza öncelikle...

Neden kavga ettiniz nişanlınla? anlatabilirmisin..

hoşbulduk ilgisizliginden yakındım baya bir tartıstık kırıcı olduk ıkımızde 3 gündür dogru düzgun aramıyor telefonlarımda cıkmıyor sonra ararım diyor aramıyor napıcam bilmiyorum

hoşbulduk ilgisizliginden yakındım baya bir tartıstık kırıcı olduk ıkımızde 3 gündür dogru düzgun aramıyor telefonlarımda cıkmıyor sonra ararım diyor aramıyor napıcam bilmiyorum

Sana kırıldığı için kapris yapıyor olabilir... mesaj çek" karşılıklı konuşmak istiyorum bir çözüm bulmamız gerekli bu şekilde olmaz" diye.

Sana kırıldığı için kapris yapıyor olabilir... mesaj çek" karşılıklı konuşmak istiyorum bir çözüm bulmamız gerekli bu şekilde olmaz" diye.

msj yazdım ama ozur msj ona bile cvp vermedı sadece hala kızgınım san dedı uzulduyden yapmıycaktın dedı işin garibi cumartesi kızkardeşinin nişanı var bu durumda nasıl giderim bilmiyorum

msj yazdım ama ozur msj ona bile cvp vermedı sadece hala kızgınım san dedı uzulduyden yapmıycaktın dedı işin garibi cumartesi kızkardeşinin nişanı var bu durumda nasıl giderim bilmiyorum

yüzyüze görüşerek ve konuşarak halledebilirsiniz ancak. telefon yada mesajla olmaz zaten. İş çıkışına gidebiliosan bence iş çıkışına git ve yüzyüze görüşmek istediğini söyle..

fazla şımartma çok peşine düşme arıycak mecburen daha nişanlısın ilgilenmeyende o trip yapanda boşver canım görümcenle sorunun yoksa git nişanına

Aranızdaki sorunu ailesine ve ailene yansıtma...nişana git bence...gitmesen kendi aile sorcak niye gitmiyorsun bişeymi oldu diye...onun ailesi hoş karşılamıcak en baştan koz verme ellerine ..nişanımıza bile gelmedi demesinler arkandan....

tsk arkadaslar nısan gıttım guzel gectı nısan nısanlımda hıcbırsey olmamıs gıbı davrandı sorun kapandı artık hazırlıklara basladık bakalım hayırlısı

sonunda bitti nişanlım bana evliligi erteleyelim dedi sebep sordum mutsuz olacagım düşünüyorum dedi
dünya başıma yıkıldı

ne yapacagımı bilmiyorum 2 sene ye yakın beraberdık
4 aydır nısanlıydık daha aileme soyleyemedım yalnız anneme bahsettım cok uzgunum ve mutsuzum anlayamadım o kadar rahatkı bunu soylerken zerre kadar uzulmemıs daha fazla oynayamıycam dedı bana sana karsı sevgım bıtt dedı

çok üzüldüm canım ya. erkekler nasıl bu kadar rahat sevgim bitti diyebiliyor bunun dönüşü olmadığını bilmiyorlar mı anlamıyorlar mı. sevgisi biten biriyle aşkımdan ölsemde benimle ol diyemem yol veririm.

allah yardımcın olsun canım. inşallah herşeyin hayırlısı olsun senin için

Ayyy nasıl yaaa nasıl yapılabilir böyle bişey yenimi aklına gelmiş bence hazır değil bişeylere uyduruktan kılıflar ailene söylediysen barışma ihtimalin var sanırım sence ama şunu düşün sen bu adamla bu haliyle evlenirsen evlilikte sorun çıkarsa ilk diyeceği şey BEN ZATEN BİLİYODUM MUTSUZ OLACAĞIMI veee bunu evliyken duymak canını daha çok acıtacak iyi düşün herşeyi

sagolun bilmiyorum ne yapacagımı zok uzgunum biz bununla nisanlanmadan oncede ayrılmıstık 2 ay sonra geri dondu bana bır suru mesaj yazdı ailesını araya soktu barısmak ıcın barıstık ve akbınde nisan oldu ailesiyle aram cok ıyı annesı cok uzuldu oglunun boyle yapmasına butun ailesı uzgun ama o bana artık sevgım bıttı dedı bende ona nıye nısanlandın madem bu kadar azdı sevgındedım nıye gerı dondun dedım bana vıjdanım rahat etmedıgı ıcın bır sans daha verdım senı tekrar sevdım ama sevgım yıne bıttı dedı ufak tartısmalar yasıyorduk yapma dedım pısman olursun dedıım nasıl bır vıjdan var sende dedim

pişman olmuycam dedı ailendende benım adıma özür dilersin dedi ne kadar basıt onun ıcın cok kotuyum ve hala onu sevıyorum ailesı bana kızm bıraz bekle dedı 15 20 gun ama neyı bekleyım adam bana bunları soyledıkten sonra butun aile ona yapma demıs ama o ailesıne istemiyorum mutsuz olurum ılerde demıs ama bana hıc boyle davranmamıstı ben bılmıyordum bu dusunceler ıcınde oldugunu resmen benı kandırmıs aylarca oysakı ben nısan olsun dıye cok mucadele vermıstım sımdı nasıl derım babama bunu bılmıyorum napıcam bılmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…