Nişanlımla kavga ettim benım yüzümden

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.785
43
158
İstanbul
kızlar dün akşam nişanlımla kavga ettim ve sorun tamamen benden kaynaklı benım sorunum sürekli onu aramam sürekli mesaj atmam günde bir insan bir insanı 30 kere kırk kere arayıp 150 yi geçik mesaj atar mı yaaaaa engel olamıyorum kendıme çocuk çok bıle sabrettı sonunda o telefonu başında parçalıycam tuvalete gıderken bıle mesaj yazmakla ugraşıyorum sana diye haklı olarak çıkıştı sonra yalvar yakar barışalım dıye cocuk dıye bır sus yazma arama barıscaz sınırım geçsin yokkk illa hemen barışcaz şimdi size sormak ıstedıgım

1-ben kendımı nasıl engellıycem ve onu bu kadar sık bogaz etmıycem
2-yarın bulusucaz nasıl davranıp gönlünü almalıyımmmm

yardımmmmmmmmmmmmm

sen böyle yaparsan kendinden sogutmaktan fazla birşey yapmazsın...
yani kendine hakim olamıyormusun..
bukadarmı acizim ben diye düşün arama.. :89:

benm eşimde aynısını yapardı valla cnm abartmışsın sıkmışsın çocuğu o beni arasın ben onu aramıcam die düşü n aklından çıkar sen çaçışmıyonmu canm

Gün içinde eşime 150 mesaj atsam 40 kere de arasam akşama ambulansla gelir beni hastaneye yatırmak için

oda dün aynısını söyledi senın sorunlar var nerden başıma bela ettım senı keşke önce hastaneye yatırsaydım dıyor tabı tatlı sert bir şekilde öyle gercek manada değil offf abartmışım demı gercek manada :26:

benm eşimde aynısını yapardı valla cnm abartmışsın sıkmışsın çocuğu o beni arasın ben onu aramıcam die düşü n aklından çıkar sen çaçışmıyonmu canm

ya oda arıyor mesaj atıyor ama benım kadar abartmıyor şimdi mesajı yazıyorumya eger ıkı dakka içinde geri dönüp cevap wermezse ortalıga düüşüyorum başlıyorum aramaya sonra işi oluyor meşgule verince tekrar mesaj atıyorum offfffffffffffffffffffffffff

çalışıyorum canım

Kendine engel olmak için onun senden bu sebeple ayrıldığını düşün aklına msj atmak geldıkçe.göze alabili¥or musun?bana da oluyo bazen senın kadar abartmasamda.,çok ,çabuk monotonlaşır ilişkiniz sen boyle yaparsan. Soğutursun kendinden bu kadar msj atarsan bi gün gelır bakarsın konuşcak hiç birşey kalmamış

Hahahha çok şekersin yüzümü gülümsettin :)

Aslında niyetin kötü deil ama birz kendini tut cnm. Gitme bu kadar üstüne, bunaltma sonra sen zararlı cıkrsn..

ewet canım bencede deniycem bu söylediğini zaten bu gidişle böyle davranmaya devam edersem sonum dedıgınden pek farklı olmıycak

Hahahha çok şekersin yüzümü gülümsettin :)

Aslında niyetin kötü deil ama birz kendini tut cnm. Gitme bu kadar üstüne, bunaltma sonra sen zararlı cıkrsn..

ewet kesınlıkle ortada kötü nıyetlı hıc bır sey yok ve ben zaten hatalı oldugumu bılıyorum ya bır ınsana cevap wermezzse mesaja işi vardır bunu düşündüğün halde ne dıye bir sürü boş mesaj atarsınnnn offf ben bunu bıle yapıyorum işte

peki şimdi ben kendımı gerı çekmelıyım öylemı ya aramazsam bu kezde nıye aramıyosun diye sogarsa benden ya sevmezse benı

nişanlımla ilk tanıştığım zamanları hatırladım yahu bende bir ay içerisinde 1500 mesaj atmıştım ama allah var ben aramıyodum.oda isyanlara girmişti mesaj atmayı sevmiyorum diye.şimdi öyle değiliz nasıl bıraktın dersen nişanlım askere gitti bir ay bırak mesaj atmayı konuşamadık bile doru düzgün ''merhaba canım nasılsın iiyim canım sen bende iiyim bugün naptın şunu yaptım sen naptın şunu yaptım tamam bitanem kapatmak zorundayım sonra ararım seni tamam bitanem görüşürüz'' bu konuşmayı yapmaya mecbur kaldığınız zaman inanki alışıyosun mecburen mesaj atmamaya.Kendine uğraşlar bulmaya çalış tatlım ne bilim ona mesaj atmak aklına geldiğinde nete gir bişeye bak yada arkadaşına mesaj çek yoksa çocuğu kaybedersin mazalllah

Son düzenleme:
Kendine hakim olmalısın

ilişkiyi yıpratır bu kadar samimiyet

sıkılır senden o zaman daha kötü,buluşacakmıssınız oturur konuşursun bundan sonrada kendine hakim olmayı dene

dadlummmmm sanırım ben 1500 mesajı bir haftada falan atıyorum tabı attıgım boş mesajları saymıyorummmmm bileee

ayyyy kaybetmıyım yaaaa çok sevıyorummm ben onu alışmam için yazmamaya bır hafta yeterlı bılıyorum ama kendıme engel olamıyorummmm

Değişmelisin, değişmek zorundasın, eğerki onu kaybetmek istemiyorsan. Onun üstüne bu kadar sık düşersen, kaçırtırsın onu, adam haklı valla canım ya. Şimdi empati kuralım, aynı şeyi sana yapsa, hoşuna gidermi? ilk zamanlar hoşuna gitse bile zamanla bunaltır ve soğursun ondan. Biz insanların doğasında var, aşırı ilgi ters teper.
Hem ondaki bu ısrarın niye? seni sevmişki seninle nışanlanmış, yarın bir gün aynı evi paylaşacaksınız, yeterince birbirinizi göreceksiniz. Bırak şimdi adamı, seni özlesin, merak etsin, hem böyle daha heyecanlı olur ilişkiniz

Son düzenleyen: Moderatör:

kesinlikle dediklerini uygulamak için elimden gelenı yapıcam empati tabıkı yapmaya calışıyorum ve onun sonuna kadar haklı oldugunu bılıyorum ama işte .....................

telefonunu mesaj gönderme olayını kapat yada nişanlın mesaj olayına kapatsın engellesin senden mesaj almayı belki bir nebze çözer sorunu

Bende kız kardeşime ayrı şehirde yaşayan erkek arkadaşı ile çok telefonda konuştuğu için kızıyordum ( akşam 3-4 kez 3-5 dakika süren konuşmalar yaparlar)

Ama şimdi anlıyorum ki beterin beteri var :)))

Sevgili yaseminnn1987 sanırım bir ablan olarak sana şunu söyleyebilirim... Özlem güzel bir şeydir
Bir ihtiyaçtır , değer katar ...
Sana bir öneri kendine başka bir meşkale bul mesaj atmak yada aramak istediğinde başka bir arkadaşını ara uzun zamandır sesini duymadığın kuzenini yıllardır mesaj atmadığın okul arkadaşına mesaj at ... Ama adama nefes alacak bir alan bırak ...

Kusuruma bakma belki haddimi aştım ama dayanamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…