- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
kızlar dün akşam nişanlımla kavga ettim ve sorun tamamen benden kaynaklı benım sorunum sürekli onu aramam sürekli mesaj atmam günde bir insan bir insanı 30 kere kırk kere arayıp 150 yi geçik mesaj atar mı yaaaaa engel olamıyorum kendıme çocuk çok bıle sabrettı sonunda o telefonu başında parçalıycam tuvalete gıderken bıle mesaj yazmakla ugraşıyorum sana diye haklı olarak çıkıştı sonra yalvar yakar barışalım dıye cocuk dıye bır sus yazma arama barıscaz sınırım geçsin yokkk illa hemen barışcaz şimdi size sormak ıstedıgım
1-ben kendımı nasıl engellıycem ve onu bu kadar sık bogaz etmıycem
2-yarın bulusucaz nasıl davranıp gönlünü almalıyımmmm
yardımmmmmmmmmmmmm
Gün içinde eşime 150 mesaj atsam 40 kere de arasam akşama ambulansla gelir beni hastaneye yatırmak için
sen böyle yaparsan kendinden sogutmaktan fazla birşey yapmazsın...
yani kendine hakim olamıyormusun..
bukadarmı acizim ben diye düşün arama.. :89:
benm eşimde aynısını yapardı valla cnm abartmışsın sıkmışsın çocuğu o beni arasın ben onu aramıcam die düşü n aklından çıkar sen çaçışmıyonmu canm
kızlar dün akşam nişanlımla kavga ettim ve sorun tamamen benden kaynaklı benım sorunum sürekli onu aramam sürekli mesaj atmam günde bir insan bir insanı 30 kere kırk kere arayıp 150 yi geçik mesaj atar mı yaaaaa engel olamıyorum kendıme çocuk çok bıle sabrettı sonunda o telefonu başında parçalıycam tuvalete gıderken bıle mesaj yazmakla ugraşıyorum sana diye haklı olarak çıkıştı sonra yalvar yakar barışalım dıye cocuk dıye bır sus yazma arama barıscaz sınırım geçsin yokkk illa hemen barışcaz şimdi size sormak ıstedıgım
1-ben kendımı nasıl engellıycem ve onu bu kadar sık bogaz etmıycem
2-yarın bulusucaz nasıl davranıp gönlünü almalıyımmmm
yardımmmmmmmmmmmmm
Kendine engel olmak için onun senden bu sebeple ayrıldığını düşün aklına msj atmak geldıkçe.göze alabili¥or musun?bana da oluyo bazen senın kadar abartmasamda.,çok ,çabuk monotonlaşır ilişkiniz sen boyle yaparsan. Soğutursun kendinden bu kadar msj atarsan bi gün gelır bakarsın konuşcak hiç birşey kalmamış
Hahahha çok şekersin yüzümü gülümsettin :)
Aslında niyetin kötü deil ama birz kendini tut cnm. Gitme bu kadar üstüne, bunaltma sonra sen zararlı cıkrsn..
nişanlımla ilk tanıştığım zamanları hatırladım yahu bende bir ay içerisinde 1500 mesaj atmıştım ama allah var ben aramıyodum.oda isyanlara girmişti mesaj atmayı sevmiyorum diye.şimdi öyle değiliz nasıl bıraktın dersen nişanlım askere gitti bir ay bırak mesaj atmayı konuşamadık bile doru düzgün ''merhaba canım nasılsın iiyim canım sen bende iiyim bugün naptın şunu yaptım sen naptın şunu yaptım tamam bitanem kapatmak zorundayım sonra ararım seni tamam bitanem görüşürüz'' bu konuşmayı yapmaya mecbur kaldığınız zaman inanki alışıyosun mecburen mesaj atmamaya.Kendine uğraşlar bulmaya çalış tatlım ne bilim ona mesaj atmak aklına geldiğinde nete gir bişeye bak yada arkadaşına mesaj çek yoksa çocuğu kaybedersin mazalllah
Kendine hakim olmalısın
ilişkiyi yıpratır bu kadar samimiyet
sıkılır senden o zaman daha kötü,buluşacakmıssınız oturur konuşursun bundan sonrada kendine hakim olmayı dene
Değişmelisin, değişmek zorundasın, eğerki onu kaybetmek istemiyorsan. Onun üstüne bu kadar sık düşersen, kaçırtırsın onu, adam haklı valla canım ya. Şimdi empati kuralım, aynı şeyi sana yapsa, hoşuna gidermi? ilk zamanlar hoşuna gitse bile zamanla bunaltır ve soğursun ondan. Biz insanların doğasında var, aşırı ilgi ters teper.
Hem ondaki bu ısrarın niye? seni sevmişki seninle nışanlanmış, yarın bir gün aynı evi paylaşacaksınız, yeterince birbirinizi göreceksiniz. Bırak şimdi adamı, seni özlesin, merak etsin, hem böyle daha heyecanlı olur ilişkiniz
dadlummmmm sanırım ben 1500 mesajı bir haftada falan atıyorum tabı attıgım boş mesajları saymıyorummmmm bileee
ayyyy kaybetmıyım yaaaa çok sevıyorummm ben onu alışmam için yazmamaya bır hafta yeterlı bılıyorum ama kendıme engel olamıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?