Nişanlımla kavga ettim benım yüzümden

ben de çok seviyordum eşimi nişanlıyken ama hiç aramıyordum. gözüm hep telefondaydı ne zaman arayacak diye. bir msj atardım saatlerce cevabını beklerdim. kendimi tutuyordum yani. çok seviyoruz ama onların da işi gücü var sürekli bizimle ilgilenemezler ki. eşim kolay kolay msj atmaz bana. attı mı da sevinçten uçarım. defalarca o mesajı okurum. sen de öyle yap hiç atma. bırak o seni arasın. sen böyle az msj attın mı daha çok sevinir benim gibi

bekliyorummm halennnnn dahaaaaa

bunu yapmam için hala umudum var dımı canım yanı bir şeyler için geç kalmış değilimdir dimi

tabikide canım nerden dönsen kardır. ilişkimizin ilk dönemlerinde o aramadan ben asla aaramazdm msj atmazdm resmen beni pamuklar içinde tutuyodu. prenses gibi hissediyodum kendimi sonra bi ayrılık dönemimiz oldu barıştıktan sonra aynen senin yaşadıklarını bnde yaşadım artık kaybetme korkusundanmıdır bilmem çok üstüne düştüm sonuç ortada beni kırmaktan incitmekten korkmayan saygısız bi adam! sonra bigün oturduk güzelce sakince konuştuk bnde kendime engel oldum bide kıskançlık problemimde vardı çok şükür onuda yendim elim telefona her gitmek istediğinde telefonu evde bırakıp dışarı çıktım başka şeylerle uğraştım hatta kardeşime al şu telefonu sakla dediğim günler bile oldu sadece 1 hafta dayan sonra zaten alışırsın canım

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım benım destek oldugun için inşallah bende yenerım tez zamanda

Ben de bir aralar senin gibiydim. Yani işlem hacmim senin rakamlarına çıkmadı hiç ama bir sorun oldu mu illa hemen çözülecek, sıkıştırır da sıkıştırırdım. Barışacağımıza daha da büyürdü kavga.Çünkü zaten telefonla, mesajla hallolmuyor konuşulması gereken sorunlar.
Sonra kendiliğinden geçti. Bir dönem oluyor herhalde o...
Şimdi yine gün içinde 1-2 ben ararım eşimi, 1-2 o arar...
Sen de kendini biraz tut, ilgini başka yerlere yönelt, dediğin gibi arkadaşlarını filan ara elin telefona gittiğinde

Sanırım senınde dedıgın gıbı gecıcı bır durumdur canım bu

Sanırım senınde dedıgın gıbı gecıcı bır durumdur canım bu

sende benim gibiymişssin tabi nişanlınlda sevgilim gibi patlamış. hastanelik oldumu düşünmüyo henüz ama nişanlanana kadar o seviyeye gelirim herhallde:86:

neyse benn atlattım bu durumu. bütün gün evdeysen bu normal
ama sen calışıyomusun ne yapıyosunn yani?

ah canım ben kocama gün içinde ne mesajlar atarım, yani yanlışlıkla biri okusa beni azgın kadının teki zanneder. motive ediyim azıcık mutlu olsun istiyorum ama tek cevap bile yollamaz ayıcığım.
haline şükret çocuğu bıktırma, evlenince napıcaksın sonra

yasemin yine sen ve yine bir konu ve konu tabi yine nişanlın

onca olaylardan sonra barışmış biri olarak biraz ders çıkarman lazım gelmezmiydi :26:

aslında burdaki bir çok üye seni tanıyodur yasmin29 olarak ve eski konularından yola çıkarak sana öneride bulunabilirler...

Süpermiş
Çok güldüm Çok tatlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…