- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
ben de çok seviyordum eşimi nişanlıyken ama hiç aramıyordum. gözüm hep telefondaydı ne zaman arayacak diye. bir msj atardım saatlerce cevabını beklerdim. kendimi tutuyordum yani. çok seviyoruz ama onların da işi gücü var sürekli bizimle ilgilenemezler ki. eşim kolay kolay msj atmaz bana. attı mı da sevinçten uçarım. defalarca o mesajı okurum. sen de öyle yap hiç atma. bırak o seni arasın. sen böyle az msj attın mı daha çok sevinir benim gibi
bekliyorummm halennnnn dahaaaaa
nasil calisiyosun arkadasim. isine yogunlas. cocuk bikar senden cok cabuk bak. insan elde edemedigini sever.
beklee sakın arama kendimden biliyorum 4 yıllık bi ilişkim var 2 sene önce böyle bi dönem geçirdim inan sana olan saygısını kaybeder gözünde basitleşirsin biraz ağırdan al
Ne güzel bir topik olmuş gülmekten bir hal oldum
bunu yapmam için hala umudum var dımı canım yanı bir şeyler için geç kalmış değilimdir dimi
tabikide canım nerden dönsen kardır. ilişkimizin ilk dönemlerinde o aramadan ben asla aaramazdm msj atmazdm resmen beni pamuklar içinde tutuyodu. prenses gibi hissediyodum kendimi sonra bi ayrılık dönemimiz oldu barıştıktan sonra aynen senin yaşadıklarını bnde yaşadım artık kaybetme korkusundanmıdır bilmem çok üstüne düştüm sonuç ortada beni kırmaktan incitmekten korkmayan saygısız bi adam! sonra bigün oturduk güzelce sakince konuştuk bnde kendime engel oldum bide kıskançlık problemimde vardı çok şükür onuda yendim elim telefona her gitmek istediğinde telefonu evde bırakıp dışarı çıktım başka şeylerle uğraştım hatta kardeşime al şu telefonu sakla dediğim günler bile oldu sadece 1 hafta dayan sonra zaten alışırsın canım
Ben de bir aralar senin gibiydim. Yani işlem hacmim senin rakamlarına çıkmadı hiçama bir sorun oldu mu illa hemen çözülecek, sıkıştırır da sıkıştırırdım. Barışacağımıza daha da büyürdü kavga.Çünkü zaten telefonla, mesajla hallolmuyor konuşulması gereken sorunlar.
Sonra kendiliğinden geçti. Bir dönem oluyor herhalde o...
Şimdi yine gün içinde 1-2 ben ararım eşimi, 1-2 o arar...
Sen de kendini biraz tut, ilgini başka yerlere yönelt, dediğin gibi arkadaşlarını filan ara elin telefona gittiğinde
şımarmış olabılır ama bence daha cok sıkıldı gibime geldi
Sanırım senınde dedıgın gıbı gecıcı bır durumdur canım bu
ah canım ben kocama gün içinde ne mesajlar atarım, yani yanlışlıkla biri okusa beni azgın kadının teki zanneder. motive ediyim azıcık mutlu olsun istiyorum ama tek cevap bile yollamaz ayıcığım.
haline şükret çocuğu bıktırma, evlenince napıcaksın sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?