Nişanlımla kavga ettim benım yüzümden

çok fazla araman çok kötü git otur yanına madem cnm. hani birkaç saat geeçr ararsın msj atarsın tmmda sürekli ne yazacak ne buluyorsun. bizde eşimde düğün öncesi çok konuşurduk telefonda ama biz herşeye kendimiz koşturduğumuz için sürekli şunu yapalım yarın şunuda alalım unutmayalım gibisinden şeylerdi. sürekli plan yapardık.

çojk üzerine gitme sonra şımarıyolar

mesajlar aynen şu ;

-aşkım yaz yolla
-bıtanem yaz yolla
-senı sevıyorum yaz yolla
-üffff yaz yolla
-he bunlara cevap gelmedımı ( ne yazmasını beklıyosam kı hep yazardı dun akşama kadar )

-boş mesaj yaz yolla

offffffffffffffffff deliyim galıba :2: :2:

Eğerki kendine engel olamıyorsan? elin devamlı telefona gidiyorsa canım durum vahim demektir. Şuan evdesin sanırım, mesela belediyenin hobi kursları var, onlara gidebilirsin. Hani kafanı dağıtacak meşgaleler bulmalısın yoksa bu sende bağımlılık hastalığı olarak büyür gider..

hyr canım çalışıyorum keşke ewde olsam uyurum en azından burda bi yandan sabıt telden müşterileri idare edıyorum dıger elımle mesaj yazıyorum traji komık bır durumdayım

canım kendini özlet bence, sakin ol. bi rahat bırak özlesin seni, çok şekersin ya

panik halindayim dimi

sanıyorum ki en ufak kavgada ayrılcaz oda böyle dıyor anlamıs bunu dıyor senle kavga etmeye bıle gelmıyorrr hemen soluyosun çiçek gibi

üstüne gıtmıyım yanıııı offf gelde bunu yap

elimden gelenı yapıcamda şimdi ben nişanlımı aramasam sogur mu benden yoksa özler mı gerckten merak eder mı

sen onun nişanlısı değilmisin sen aramazsan o arar tabi merak eder ilahi yasemin çokta üstüne gitme ara ama çok değil o zaten seni müsait olduğunda arayacaktır,erkekleri fazla şımartmaya gelmez inan,senide bırakır Allah muhafaza

böyle bir şey için bırakır mı acaba gercekten eyvah eyvah rezillik öyle bir şey olursa soranlara neden nısan attınız derlerse cok aradım ilgili davrandım ilgiden mı sıkıldı dıycemmmm

benim de lisede bi arkadaşım vardı. çıkmıyorduk ama çok ısrarcıydı ben de çok çalışkan bi öğrenciydim derslerden başka bişe düşünmezdim istemiyorum diyorum anlamıyordu. binlerce msj atardı her gün. telefonumu açmak istemezdim valla. açtığım anda telefon kilitlenirdi. bi sürü msj,arama. allahım delircektim. bunalıyor insan yani. kendine başka bi uğraş bul telefonu da elinden bırak bi kenara
şimdi de evliyim ama kocam da sağolsun günde bi kere ararsa öper başıma koyarım.

tavsiyenıze uyucam haklısnız bende olsam bende sıkılırım hayırlı cumarlar dıye bır mesaj attım küs olmadıgımı anlasın dıye bakalım arıycak mı kalkınca beklıyorum hala aramadım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…