- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
kızlar dün akşam nişanlımla kavga ettim ve sorun tamamen benden kaynaklı benım sorunum sürekli onu aramam sürekli mesaj atmam günde bir insan bir insanı 30 kere kırk kere arayıp 150 yi geçik mesaj atar mı yaaaaa engel olamıyorum kendıme çocuk çok bıle sabrettı sonunda o telefonu başında parçalıycam tuvalete gıderken bıle mesaj yazmakla ugraşıyorum sana diye haklı olarak çıkıştı sonra yalvar yakar barışalım dıye cocuk dıye bır sus yazma arama barıscaz sınırım geçsin yokkk illa hemen barışcaz şimdi size sormak ıstedıgım
1-ben kendımı nasıl engellıycem ve onu bu kadar sık bogaz etmıycem
2-yarın bulusucaz nasıl davranıp gönlünü almalıyımmmm
yardımmmmmmmmmmmmm
Gün içinde eşime 150 mesaj atsam 40 kere de arasam akşama ambulansla gelir beni hastaneye yatırmak için
çok fazla araman çok kötü git otur yanına madem cnm. hani birkaç saat geeçr ararsın msj atarsın tmmda sürekli ne yazacak ne buluyorsun. bizde eşimde düğün öncesi çok konuşurduk telefonda ama biz herşeye kendimiz koşturduğumuz için sürekli şunu yapalım yarın şunuda alalım unutmayalım gibisinden şeylerdi. sürekli plan yapardık.
çojk üzerine gitme sonra şımarıyolar
ay lisede kaldi o mesajlasmalar falan. bence buyu artik
Eğerki kendine engel olamıyorsan? elin devamlı telefona gidiyorsa canım durum vahim demektir. Şuan evdesin sanırım, mesela belediyenin hobi kursları var, onlara gidebilirsin. Hani kafanı dağıtacak meşgaleler bulmalısın yoksa bu sende bağımlılık hastalığı olarak büyür gider..
sen şimdi böyle yaparsan bıktırırsın bu çocuğu soğur senden fazla gitme üzerine yoğun işide var onada hak ver canım cevap veremiyordur
canım kendini özlet bence, sakin ol. bi rahat bırak özlesin seni, çok şekersin ya
elimden gelenı yapıcamda şimdi ben nişanlımı aramasam sogur mu benden yoksa özler mı gerckten merak eder mı
sen onun nişanlısı değilmisin sen aramazsan o arar tabi merak eder ilahi yaseminçokta üstüne gitme ara ama çok değil o zaten seni müsait olduğunda arayacaktır,erkekleri fazla şımartmaya gelmez inan,senide bırakır Allah muhafaza
Allah bu şebekeyi bildiği gibi yapsın 10.000 mesaj yapılırmı şebeke içine revamı buuuuuuu başıma neler geldiiii
benim de lisede bi arkadaşım vardı. çıkmıyorduk ama çok ısrarcıydı ben de çok çalışkan bi öğrenciydim derslerden başka bişe düşünmezdim istemiyorum diyorum anlamıyordu. binlerce msj atardı her gün. telefonumu açmak istemezdim valla. açtığım anda telefon kilitlenirdi. bi sürü msj,arama. allahım delircektim. bunalıyor insan yani. kendine başka bi uğraş bul telefonu da elinden bırak bi kenara
şimdi de evliyim ama kocam da sağolsun günde bi kere ararsa öper başıma koyarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?