Nişanlımla kavga ettim :(

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
Merhaba kk

Daha önce yazmıştım nişanlmn ailesine oturmaya gittim . Kına gecesinden konu açıldı ortak yapılıyor nikahtan oldgu için öle karar verildi. Nişanlmn kızkardeşi bu tarafta salon tutalım dedi bende bizim o taraftan olsa daha ii olur dedim hem uygun hem organizasyonlu 3-4 bin dedim oradan nişanlmn annesi oooo iyimiş ucuzmuş dedi garibe gitti bu cümle o anda ortada söylenmesi kırıldım açıkçası bu aksamda nişanlmla bunu konustuk kaç gundur durgundum o da konuyu açtı annem onu demek istemedi ucuz diye fln yok diye söylenmeye başladı ben sadece kırıldım dedim tuhafıma gitti bu kadr değersizmiym uluorta söylenmzki dedim ama o açıklama yaptı bir sürü annem para biriktirio altın almak için dedi bi tane fazla olsun diye dedi böle düşünen kadın öle mi düşünr dedi yok kızkardesime yapılmadı böle düşünülmedi dedi kardesin o zaman yapılmamış bende mi istemeyim neden kıyaslıyosun . Uzun bi zaman görüşmeyelim dedim sen bilirsin dedi bu mudur dedi bi kadın bişy söyledi diye aman annen haklı dedim laf etmedim . Size mutluluklr dedim o ayrı gitti ben ayrı gittim üzüldüm evet ama daha çok kırılmışm ona takılmadı da söyledikleri canımı acıttı. Yazmadı yazmayı düşünmüyorum . Herkesin söylediklerinde artniyet arama dedi . Ya dedim annendir eyw kırıldm tuhafıma gitti dedim hepsi bu. Annene laf etmiyorum ki dedim. Normalde eve bırakırdı kavga etsekte bu sefer ayrı ayrı gittik..

Hayır kendi b

Şu kıyaslamaları duyunca midem bulanıyor artık bu nasıl bir kıskançlık yaaa kızkardeşime yapılmadı lafı onun mu sanıyorsun tabiki annesinin ona olmadı sanada olmasın istedikleri bu ona olmadığıda yalandır bu tipler hep aynı benim başıma geldi ordan biliyorum.

Bunu direk uluorta belli etmesi yani be biliyim böle para mevzuları kendi aralarında konussunlr daha ii orada hevesli nişanlı bi kız var garibime gitti
Ben kaçkez duydum para mevzusu yok kızımızdan alacağız yetmezse falan filan kaç kez o parası bol olan kızıda abisine getirip çeyrek verdi düğünde bile bile yapılıyor bu harcatma kendi istedikleri gibi olsun diye kanma...

3-4 bın oo ne guzel uygun ucuzmus dedı dıye boyle çıngar mı çıkardınız gercekten

lutfen gereklı olgunluga sahıp olmadan evlenmeyın. sız evlılık yurutebılecek sorumlulukta degılsınız bırde ısrarla herseyı tersınden anlayıp saptırıp durmussunuz bol bol kıtap okuyun bunun ıcın .

bu zamanda 3-4 bın organızasyonlu salon gercekten ınanılmaz ucuz 5 sene once organızasyonsuz salona ben 7 bın verdım . ben olsam oooo ne kadar ucuzmus derım ucuz cunku allahım ne enteresan ya

Size o konuyu yazdiginizdada haksiz oldugunuzu soylemistik. Usteleyip durumu bide bu hale getirmissiniz. Amaciniz zaten kavga cikarmakti sanirim. Huzurunuzu zorla bozdunuz yani
ben hatırlamıyorum o konuya neymıs gırım bakım hoş burdan bakınca konu sahıbı yuzde yuz haksız gorunuyorda ...

ben hatırlamıyorum o konuya neymıs gırım bakım hoş burdan bakınca konu sahıbı yuzde yuz haksız gorunuyorda ...
O dugun salon mevzusunu detayli yazdigi bi konusu vardi konu sahibinin ayni mevzu yani orda haksizsin demistik. Ama gene gidip bu konudan nisanlisiyla kavga etmis.

O dugun salon mevzusunu detayli yazdigi bi konusu vardi konu sahibinin ayni mevzu yani orda haksizsin demistik. Ama gene gidip bu konudan nisanlisiyla kavga etmis.
sımdı okudum gecmısı gızlemıs ama arama butonundan nıck gırınce cıkıyor hepsı
orda da yuzde yuz haksız

evlenırlerse zaten sonları yok konu sahıbı yuzunden ...

Hatta daha da detayli hatirladim bindalli onermis kv bi organizasyon sirketinin elinde kalan bindallilar varmis dener misin bakar misin demis ki bence gayet normal bisey bi cok kisi bindalliyi kiraliyor artik. Konu sahibi de vayy efendm bana giyilmis bindalliyi nasil teklif eder diyerek isyan etmisti

bırde gorumce anneye bakıp gulumsemıs onuda sorun etmıs

Bahsedilen bindallı basitlerden gelin için olanlardan değil bende konuyu okudum çekmeyin konuyu sağa sola anlayın önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…