tam olarak neye kirildiniz yani kadin 3 4 bini fazla bulup dalga gecer gibimi oo ucuzmuş desi
yoksa ucuz oldugunu dusundugu icinmi dedi
[/QUO
Kendi buldukları 5bin miş benim söylediklerim ucuz bulunca dedi ben zaten dikkat ediyorm öle direk söylemesi oooo ucuzmuş fln garibime gitti sanki ucuza kapatıyormuş gibi geldi
Bunu direk uluorta belli etmesi yani be biliyim böle para mevzuları kendi aralarında konussunlr daha ii orada hevesli nişanlı bi kız var garibime gittiİyide amacınız zaten ucuza halletmek değilmiydi , neden kadına kırılıyorsun ??
Şu kıyaslamaları duyunca midem bulanıyor artık bu nasıl bir kıskançlık yaaa kızkardeşime yapılmadı lafı onun mu sanıyorsun tabiki annesinin ona olmadı sanada olmasın istedikleri bu ona olmadığıda yalandır bu tipler hep aynı benim başıma geldi ordan biliyorum.Merhaba kk
Daha önce yazmıştım nişanlmn ailesine oturmaya gittim . Kına gecesinden konu açıldı ortak yapılıyor nikahtan oldgu için öle karar verildi. Nişanlmn kızkardeşi bu tarafta salon tutalım dedi bende bizim o taraftan olsa daha ii olur dedim hem uygun hem organizasyonlu 3-4 bin dedim oradan nişanlmn annesi oooo iyimiş ucuzmuş dedi garibe gitti bu cümle o anda ortada söylenmesi kırıldım açıkçası bu aksamda nişanlmla bunu konustuk kaç gundur durgundum o da konuyu açtı annem onu demek istemedi ucuz diye fln yok diye söylenmeye başladı ben sadece kırıldım dedim tuhafıma gitti bu kadr değersizmiym uluorta söylenmzki dedim ama o açıklama yaptı bir sürü annem para biriktirio altın almak için dedi bi tane fazla olsun diye dedi böle düşünen kadın öle mi düşünr dedi yok kızkardesime yapılmadı böle düşünülmedi dedi kardesin o zaman yapılmamış bende mi istemeyim neden kıyaslıyosun . Uzun bi zaman görüşmeyelim dedim sen bilirsin dedi bu mudur dedi bi kadın bişy söyledi diye aman annen haklı dedim laf etmedim . Size mutluluklr dedim o ayrı gitti ben ayrı gittimüzüldüm evet ama daha çok kırılmışm ona takılmadı da söyledikleri canımı acıttı. Yazmadı yazmayı düşünmüyorum . Herkesin söylediklerinde artniyet arama dedi . Ya dedim annendir eyw kırıldm tuhafıma gitti dedim hepsi bu. Annene laf etmiyorum ki dedim. Normalde eve bırakırdı kavga etsekte bu sefer ayrı ayrı gittik..
Ben kaçkez duydum para mevzusu yok kızımızdan alacağız yetmezse falan filan kaç kez o parası bol olan kızıda abisine getirip çeyrek verdi düğünde bile bile yapılıyor bu harcatma kendi istedikleri gibi olsun diye kanma...Bunu direk uluorta belli etmesi yani be biliyim böle para mevzuları kendi aralarında konussunlr daha ii orada hevesli nişanlı bi kız var garibime gitti
3-4 bın oo ne guzel uygun ucuzmus dedı dıye boyle çıngar mı çıkardınız gercektenMerhaba kk
Daha önce yazmıştım nişanlmn ailesine oturmaya gittim . Kına gecesinden konu açıldı ortak yapılıyor nikahtan oldgu için öle karar verildi. Nişanlmn kızkardeşi bu tarafta salon tutalım dedi bende bizim o taraftan olsa daha ii olur dedim hem uygun hem organizasyonlu 3-4 bin dedim oradan nişanlmn annesi oooo iyimiş ucuzmuş dedi garibe gitti bu cümle o anda ortada söylenmesi kırıldım açıkçası bu aksamda nişanlmla bunu konustuk kaç gundur durgundum o da konuyu açtı annem onu demek istemedi ucuz diye fln yok diye söylenmeye başladı ben sadece kırıldım dedim tuhafıma gitti bu kadr değersizmiym uluorta söylenmzki dedim ama o açıklama yaptı bir sürü annem para biriktirio altın almak için dedi bi tane fazla olsun diye dedi böle düşünen kadın öle mi düşünr dedi yok kızkardesime yapılmadı böle düşünülmedi dedi kardesin o zaman yapılmamış bende mi istemeyim neden kıyaslıyosun . Uzun bi zaman görüşmeyelim dedim sen bilirsin dedi bu mudur dedi bi kadın bişy söyledi diye aman annen haklı dedim laf etmedim . Size mutluluklr dedim o ayrı gitti ben ayrı gittimüzüldüm evet ama daha çok kırılmışm ona takılmadı da söyledikleri canımı acıttı. Yazmadı yazmayı düşünmüyorum . Herkesin söylediklerinde artniyet arama dedi . Ya dedim annendir eyw kırıldm tuhafıma gitti dedim hepsi bu. Annene laf etmiyorum ki dedim. Normalde eve bırakırdı kavga etsekte bu sefer ayrı ayrı gittik..
ben hatırlamıyorum o konuya neymıs gırım bakım hoş burdan bakınca konu sahıbı yuzde yuz haksız gorunuyorda ...Size o konuyu yazdiginizdada haksiz oldugunuzu soylemistik. Usteleyip durumu bide bu hale getirmissiniz. Amaciniz zaten kavga cikarmakti sanirim. Huzurunuzu zorla bozdunuz yani
O dugun salon mevzusunu detayli yazdigi bi konusu vardi konu sahibinin ayni mevzu yani orda haksizsin demistik. Ama gene gidip bu konudan nisanlisiyla kavga etmis.ben hatırlamıyorum o konuya neymıs gırım bakım hoş burdan bakınca konu sahıbı yuzde yuz haksız gorunuyorda ...
sımdı okudum gecmısı gızlemıs ama arama butonundan nıck gırınce cıkıyor hepsıO dugun salon mevzusunu detayli yazdigi bi konusu vardi konu sahibinin ayni mevzu yani orda haksizsin demistik. Ama gene gidip bu konudan nisanlisiyla kavga etmis.
Hatta daha da detayli hatirladim bindalli onermis kv bi organizasyon sirketinin elinde kalan bindallilar varmis dener misin bakar misin demis ki bence gayet normal bisey bi cok kisi bindalliyi kiraliyor artik. Konu sahibi de vayy efendm bana giyilmis bindalliyi nasil teklif eder diyerek isyan etmistiben hatırlamıyorum o konuya neymıs gırım bakım hoş burdan bakınca konu sahıbı yuzde yuz haksız gorunuyorda ...
bırde gorumce anneye bakıp gulumsemıs onuda sorun etmısHatta daha da detayli hatirladim bindalli onermis kv bi organizasyon sirketinin elinde kalan bindallilar varmis dener misin bakar misin demis ki bence gayet normal bisey bi cok kisi bindalliyi kiraliyor artik. Konu sahibi de vayy efendm bana giyilmis bindalliyi nasil teklif eder diyerek isyan etmisti
Keske boyle dertlerim olsa diyorum bazen.o kadar fazla sorunla ugrasiyorum ki boyle dertlere ozeniyorumbırde gorumce anneye bakıp gulumsemıs onuda sorun etmıs
Bahsedilen bindallı basitlerden gelin için olanlardan değil bende konuyu okudum çekmeyin konuyu sağa sola anlayın önce.Hatta daha da detayli hatirladim bindalli onermis kv bi organizasyon sirketinin elinde kalan bindallilar varmis dener misin bakar misin demis ki bence gayet normal bisey bi cok kisi bindalliyi kiraliyor artik. Konu sahibi de vayy efendm bana giyilmis bindalliyi nasil teklif eder diyerek isyan etmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?