Nişanlımla kavga ettim :(

Bahane mi ariyorsunuz?
Sizin degeriniz kina salonunun fiyatiyla mi olculecek yani ne alakasi var?

Iyi de siz zaten daha ucuz diye konuyu ortaya atmıyor musunuz, ne demesini bekliyorsunuz " olmaz orası çok ucuz bizim burası için diretelim " mi desin ?

Gereksiz kirilmissiniz .

Bahsedilen bindallı basitlerden gelin için olanlardan değil bende konuyu okudum çekmeyin konuyu sağa sola anlayın önce.
Ben yazdigim seyde GELINLER ICIN ibaresini kullanmadim zaten organisayon sirketinde dedim TAM DA konusu sahibinin yazdigi sekilde yazdim. Konusu hala mevcut girin okuyun bana da bisey yazarken Sayginizi koruyun ya da yazmayin.

Ben yazdigim seyde GELINLER ICIN ibaresini kullanmadim zaten organisayon sirketinde dedim TAM DA konusu sahibinin yazdigi sekilde yazdim. Konusu hala mevcut girin okuyun bana da bisey yazarken Sayginizi koruyun ya da yazmayin.
Bana saygıdan bahseden insan eski konudan bahsederken gülüp eğleniyor hehe tamam sen haklısın.Birdaha yazmam gözardı ediyorum.

Sizin dediginiz biseyi o deyince neden sorun oluyor, Yazik günah sirf kayınvalide diye herseyde art niyet aranmaz ki, değerle ne alaka siz 3-4 bin diyorsunuz kadin oo iyi ucuzmus deyince kiriliyorsunuz valla günah

Bende nişanlılık dönemi geçirdim, evlilik stresi ile bazı şeyleri çok takıyor insan kafaya ama inanın gereksiz alınganlıklarınız. Ben ortada kırılmanız gereken bir şey göremedim. Güzel zamanlarınızı zehir etmeyin kendinize böyle ufacık şeylerden, en önemliside kendinizi eşinizin ailesine karşı dolduruşa getirmeyin, olan gelinlere olur çünkü genelde.

Bir ben mi anlamadım konuyu?
Anlayan varsa hayrına bana da anlatabilir mi?
konu sahıbı bızım yakınlardakı salon organızasyonlu 3-4 bın uygun ordan tutalım salonu demıs
kayınvalıde de oo ne ucuzmus demıs

buna kırılmıs benım degerım bu mu dıyor :D

konu sahıbı bızım yakınlardakı salon organızasyonlu 3-4 bın uygun ordan tutalım salonu demıs
kayınvalıde de oo ne ucuzmus demıs

buna kırılmıs benım degerım bu mu dıyor :KK70:
Yaaaa 🙈🙈🙈
Ben de kırılacak ne var ki bunda dedim.
Yine dr aynı şeyi savunuyorum. Bunun değerle ne alakası var konu sahibi?
Fazla alınganlık yapmışsın.

Merhaba kk

Daha önce yazmıştım nişanlmn ailesine oturmaya gittim . Kına gecesinden konu açıldı ortak yapılıyor nikahtan oldgu için öle karar verildi. Nişanlmn kızkardeşi bu tarafta salon tutalım dedi bende bizim o taraftan olsa daha ii olur dedim hem uygun hem organizasyonlu 3-4 bin dedim oradan nişanlmn annesi oooo iyimiş ucuzmuş dedi garibe gitti bu cümle o anda ortada söylenmesi kırıldım açıkçası bu aksamda nişanlmla bunu konustuk kaç gundur durgundum o da konuyu açtı annem onu demek istemedi ucuz diye fln yok diye söylenmeye başladı ben sadece kırıldım dedim tuhafıma gitti bu kadr değersizmiym uluorta söylenmzki dedim ama o açıklama yaptı bir sürü annem para biriktirio altın almak için dedi bi tane fazla olsun diye dedi böle düşünen kadın öle mi düşünr dedi yok kızkardesime yapılmadı böle düşünülmedi dedi kardesin o zaman yapılmamış bende mi istemeyim neden kıyaslıyosun . Uzun bi zaman görüşmeyelim dedim sen bilirsin dedi bu mudur dedi bi kadın bişy söyledi diye aman annen haklı dedim laf etmedim . Size mutluluklr dedim o ayrı gitti ben ayrı gittim :KK43: üzüldüm evet ama daha çok kırılmışm ona takılmadı da söyledikleri canımı acıttı. Yazmadı yazmayı düşünmüyorum . Herkesin söylediklerinde artniyet arama dedi . Ya dedim annendir eyw kırıldm tuhafıma gitti dedim hepsi bu. Annene laf etmiyorum ki dedim. Normalde eve bırakırdı kavga etsekte bu sefer ayrı ayrı gittik..
Neden kırıldıgınızı anlamadım.Sizin kırılmak ıcın sebebınız çok gibi

Bahsedilen bindallı basitlerden gelin için olanlardan değil bende konuyu okudum çekmeyin konuyu sağa sola anlayın önce.
Sen kendi gorumceni görünce sitma tutan gelin degil misin o yuzden tabi ki hakli olucak konu sahibesi zira sizler her durumda haklisiniz haksiz olmaniz soz konusu dahi olamaz :KK53:

Back
X