- 3 Eylül 2012
- 21.881
- 57.682
- 798
aramız düzeldi zaten.. dediği şey ne olur ise olsun bizi ihanetten baska yıkamaz dedi. mutlu olucaz ben emınım dedi..
Ben bu konudan dolayı demedim . Ben nişanlma sadece kırıldım dedim ( belki kırılacak bir şey yok ama benm tuhafıma gitti) onun bana annem cahil kadın senn benm gibi ince düşünemez vs yok kızkardesmn düğünnde hiçbişiy yapılmadı vs diyince sinirlendim ben orada ben sadece içimi paylaştım ona evlendiğimzde böle de olacak bşy olacak ben ona içimi açıcam baskasına değil şikayet olarak değil dertleşme mabnda söyledim . Kardeşime de yapmadık diince 10yıl öncesi ile kıyaslayınca sinirlendim ben .Bu konudan ayrı ayrı gidilip uzun süre görüşmeyelim denmez...
Kendinizi satın alınacak bir eşya gibi falan mı görüyorsunuz. Ucuza kapatmak ne demek yahu. Ayrıca kadın birşey dememiş ama ismi kayınvalide olduğu için her söylediğinde bir art niyet aranıyor işte napıcaksın.Hayır kendi b
Garibine gitmesin, heveslisin elbette anlıyorum seni ama biliyorsun huzuri birsürü para harcanıyor, hatta para eriyip gidiyor, insanlarda o yüzden memnun olmuşlardır, herşeyi büyütme, kırılmak için bahane arama, mutlu olmak için sebep ara , keşke ben hiç düğün yapmasaydım o parayı ihtiyaç sahiplerine dağıtsaydım, bugün düşününce daha çok mutlu olurdumBunu direk uluorta belli etmesi yani be biliyim böle para mevzuları kendi aralarında konussunlr daha ii orada hevesli nişanlı bi kız var garibime gitti
Evet isteklerini belirtmekte haklisin ama Karsi tarafın maddi gücüne saygı duymalisin. Sonucta o para nisanından çıksa dersin bizim tarafta olsun diye ama ondanda çıkmıyor para bunu bile bilede dedigini diretmek ne kadar dgru bilemedimMerhaba kk
Daha önce yazmıştım nişanlmn ailesine oturmaya gittim . Kına gecesinden konu açıldı ortak yapılıyor nikahtan oldgu için öle karar verildi. Nişanlmn kızkardeşi bu tarafta salon tutalım dedi bende bizim o taraftan olsa daha ii olur dedim hem uygun hem organizasyonlu 3-4 bin dedim oradan nişanlmn annesi oooo iyimiş ucuzmuş dedi garibe gitti bu cümle o anda ortada söylenmesi kırıldım açıkçası bu aksamda nişanlmla bunu konustuk kaç gundur durgundum o da konuyu açtı annem onu demek istemedi ucuz diye fln yok diye söylenmeye başladı ben sadece kırıldım dedim tuhafıma gitti bu kadr değersizmiym uluorta söylenmzki dedim ama o açıklama yaptı bir sürü annem para biriktirio altın almak için dedi bi tane fazla olsun diye dedi böle düşünen kadın öle mi düşünr dedi yok kızkardesime yapılmadı böle düşünülmedi dedi kardesin o zaman yapılmamış bende mi istemeyim neden kıyaslıyosun . Uzun bi zaman görüşmeyelim dedim sen bilirsin dedi bu mudur dedi bi kadın bişy söyledi diye aman annen haklı dedim laf etmedim . Size mutluluklr dedim o ayrı gitti ben ayrı gittimüzüldüm evet ama daha çok kırılmışm ona takılmadı da söyledikleri canımı acıttı. Yazmadı yazmayı düşünmüyorum . Herkesin söylediklerinde artniyet arama dedi . Ya dedim annendir eyw kırıldm tuhafıma gitti dedim hepsi bu. Annene laf etmiyorum ki dedim. Normalde eve bırakırdı kavga etsekte bu sefer ayrı ayrı gittik..
Bence çok fazla büyütmüşsüz kadının tepkisi birden fazla olmuş olabilir ama siz abartmışsınız.Sırf bu yüzden birkaç nişanlınıza durgunmuydunuz nişanlınız size kızmakta haklıBunu direk uluorta belli etmesi yani be biliyim böle para mevzuları kendi aralarında konussunlr daha ii orada hevesli nişanlı bi kız var garibime gitti
Nışanlının yerinde olsam anneme cahil demezdim bu bir ikinci ise tuhafına gidecek bişey yok kırılacağın bişey de yok kendin çalıp kendin oynamışsın birazda şımarıksın sankiBen bu konudan dolayı demedim . Ben nişanlma sadece kırıldım dedim ( belki kırılacak bir şey yok ama benm tuhafıma gitti) onun bana annem cahil kadın senn benm gibi ince düşünemez vs yok kızkardesmn düğünnde hiçbişiy yapılmadı vs diyince sinirlendim ben orada ben sadece içimi paylaştım ona evlendiğimzde böle de olacak bşy olacak ben ona içimi açıcam baskasına değil şikayet olarak değil dertleşme mabnda söyledim . Kardeşime de yapmadık diince 10yıl öncesi ile kıyaslayınca sinirlendim ben .
şimdiden böyle dırdır yaparsanız evlenince bu bin katına çıkarBunu direk uluorta belli etmesi yani be biliyim böle para mevzuları kendi aralarında konussunlr daha ii orada hevesli nişanlı bi kız var garibime gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?