Nişanlımla kavga ettim :(

Sen kendi gorumceni görünce sitma tutan gelin degil misin o yuzden tabi ki hakli olucak konu sahibesi zira sizler her durumda haklisiniz haksiz olmaniz soz konusu dahi olamaz
Sıtma mı hahahahahah benim düşüncem bireysel bulaşıcı değil merak etme

Ben bir sorun göremedim. Fazla alıngan davranmışsın. Nişanlın da iyi kalpli birisi olmalı ki seni ikna etmeye çalışmış.

İnsanlar size burdan salon tutalım diyor, siz de hayır bizim ora da daha ucuz oradan tutalım diyorsunuz. Kayunvalide adayınız da, evet ucuzmuş diyor. Bunun neresinde kendinize değer verilmediğinizi anlıyorsunuz ben anlamadım. Bi de üstüne nişanlınızla kavga edip, ayrılma noktasına getirip olayı, ailesiyle mutluluk diliyorsunuz. Mesaj atmadı diye de trip atıyorsunuz. Bence nişanlınız sizden ayrılarak kendine iylik yapmış olur. Düğün sitresli bi durum evet, alınganlıklar olabilir ama bu kadarı da fazla değil mi? . Her birey kendi için de değerlidir. Siz değerinizi 50 bin TL değerinde salon tutarlarsa mı daha da artıracaksınız. Çoğu insan oğlunu_kızını evlendirirken, geline_damada verdiği değeri ispat etmek için düğün yapmıyor, imkanları dahilin de yapıyor. Herkes ister herşeyln en iyisini, en güzelini lakin size yansıyan maddi imkansızlıkların, bir de arka plan da yansımayanları var. Ülkenin durumu ortada. Altın uçmuş gitmiş, eşyalar ateş pahası hiç bir şeyin yanına yaklaşılmıyor. Yazın kardeşime düğün yaptık, benim zamanımda harcanan toplam masrafla, kardeşime harcanan masraf arasında en az 3 düğünlük fark var. Yani benim zamanımda bu parayla benim düğünüm haricinde 3 düğün daha rahat rahat yapılırdı. Kardeşime bulunduğumuz bölge de yeni açılan bir düğün salonunu tuttuk, tesadüfen sahibi babamın askerlik arkadaşı çıktı. Zamanında askerdeyken bu arkadaşına babam maddi destekte bulunmuş, kendi harçlıklsrından verirmiş. Adam bu anılarını anlattı bize. Nerden, nereye dedi. Ve biz öyle bir salonu 1o bine tuttuk. Herkes çok ucuz felan dedi, biz hiç alınmadık, gelin kızımız da yanımızdaydı, o da fiyatı duyunca ikinci bir salona bakmadı dahi. Hem hesaplı, hem güzel babacım burası olsun dedi. Sizin gibi hiç düşünmedi, kendimizi şu an da daha şanslı hissediyorum. ayrıca 3_4 bin TL tutarın da bir düğün salonu bana da acayip ucuz geldi, bu cümleyi bana da söyleseniz bende çok ucuzmuş derdim.

İyi de size önceki konuda çok kişi abartmışsın dedi. Neden hala bu konuyu adamın önüne ısıtarak getirdiniz? Ben size deyim evlenirseniz de hep para mevzuları açıldıkça bir ima arayıp bozulacaksanız siz

Karsı taraf biyerde ' ee yeter be ' demeden durulmazsınız siz. Alınmak için yer arıyorsunuz. Çünkü kendi zihninizde bir kaynana gorumce elti vs algisi var onu aşamiyorsunuz. Karsinizda ki insanlar sizin alginizda ki profillere uyan tipler mi bilmiyorum ama siz o profilde ki gelin tipine uygun gibisiniz. Böyle herşeye hatır gönül koyup hep ben hep ben haklıyım derseniz bir gün eşiniz size koca bir yeter diyecektir. Ozaman siz ya mutsuz bi evliliğe devam etmek zorunda kalırsınız çünkü karşınızda ki insanın size karsi iyi yönünü yok etmişsinizdir. Ya da bu kez her şeye baş sallayan uyumlu kişi siz olmak zorunda kalırsınız evliliginizde. Buna gerek kalmadan yaşasanız daha güzel olmaz mı sizcede ?

Kendiniz demişsiniz bizim orda uygun ordan tutalım diye. Kadın da duyunca ucuzmuş demiş. Ağızdan anlık çıkan bir laf istem dışı

Olanlar değil, nişanlının sana tepkisi kırmış seni. Valla sevgiliyken asla anlayamayacağım birsürü şeyi ben de şu dönemde anladım, insan yıllarca tanısa da, bunları anlayamıyor, kim bilir evlendikten sonra neler çıkacak, seviyor olmama rağmen ben de asıl ondan endişeliyim.

Evet nişanlmm tepkisine kırıldım .. konusmuyoruz zaten bıraktım beni şimdi anlamayan hiç anlamasn ne yapayım

Ucuzmuş ama.

Sizin kriterlerinizi karşılıyorsa parasına bakılır tabii artık, para elimizin kiri değil ne yazık ki.

Nişanlımn tepkisine kırıldım daha çok bu sabah msj atmış başkasınn söylediklerine takılma fln ama dün aksam baya sey söyledi eee dedim bnu akşam söylesydin işine gelene cvp işine gelmeyene yok ailenn yaptıklarından artniyet aramazmış ooo dedim ailelrr yüzünden boşanan kaç çift var bu brnim fikrim drdi ii dedim kapandı konu şimdiden söliyim tlfndan yazıyorum yazım hataları olabilir

E zaten siz demissiniz fiyatini. O da yorum yapmis. Ben bile okurken ucuzmus dedim. Art niyetlisiniz kusura bakmayin. Ultra zengin degillerse ucuz yer kollamalari mantiksiz mi. Herkes butcesini düsünecek tabiki.Bunu da orda dile getirmis ne var

Ohoo benim kv bizim düğünden 1-2 ay önce olan yeğeninin gelinliğini giymemi teklif etti, demekki böyle birşey dense kıyamet koparacaksın, önemli olan nişanlın o ne diyor, anneme aldırmamı diyor yoksa her patavatsızlıkta annesinimi haklı buluyor ona bak.

saçmalıyorsun ya gerçekten
kına gecesi bi kere kız tarafı yapar normalde
abuk subuk trip atmayın şöyle

Konu sahibi lütfen empati yeteneğinizi geliştirin salon ucuz orayı tutalım diyen sensin buna cevap olarakta herkes evet uygunmuş der eğer uygunsa fiyatı.Sirf kaynana söyledi die kirilmaniz aşırı komik.Ortada kırılacak konu yok çünkü konu çıkartmaya çalışmayın komik duruma dusuyorsunuz

Hem para konularını benim yanımda konuşmasınlar ben naifim kırılırım premsesim diyorsunuz hem de konuyu kendiniz paraya getiriyorsunuz. Neden o zaman bizim oradan tutalım ucuz demek yerine bizim oradan tutalım kına kız tarafının olduğu yerde olur demediniz? Çünkü o an sivrilmek istediniz ucuz diyeyim göze de girerim diye düşündünüz. Naif kırılgan filan değilsiniz aslında Herşey işinize geldiği gibi kusura bakmayın

Onu eniştesi söylemiş şaka ile karışık karısınn gelinliğini giyecekmişim o anda kızkardeşi ne isterse onu giysin çıkartma gelinlk giymeyecek demiş. Eee sen ne dedin diyorum hiç . Önemli olan sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…