- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
Sıtma mı hahahahahahSen kendi gorumceni görünce sitma tutan gelin degil misin o yuzden tabi ki hakli olucak konu sahibesi zira sizler her durumda haklisiniz haksiz olmaniz soz konusu dahi olamaz
En güzeli bu zaten...Beğendiğim 300 tl lik elbişeyi alıcam dediğimde kayınvalidem sen bizi bitiricanmı demişti. Konusunu bile açmamıştim
Olanlar değil, nişanlının sana tepkisi kırmış seni. Valla sevgiliyken asla anlayamayacağım birsürü şeyi ben de şu dönemde anladım, insan yıllarca tanısa da, bunları anlayamıyor, kim bilir evlendikten sonra neler çıkacak, seviyor olmama rağmen ben de asıl ondan endişeliyim.Merhaba kk
Daha önce yazmıştım nişanlmn ailesine oturmaya gittim . Kına gecesinden konu açıldı ortak yapılıyor nikahtan oldgu için öle karar verildi. Nişanlmn kızkardeşi bu tarafta salon tutalım dedi bende bizim o taraftan olsa daha ii olur dedim hem uygun hem organizasyonlu 3-4 bin dedim oradan nişanlmn annesi oooo iyimiş ucuzmuş dedi garibe gitti bu cümle o anda ortada söylenmesi kırıldım açıkçası bu aksamda nişanlmla bunu konustuk kaç gundur durgundum o da konuyu açtı annem onu demek istemedi ucuz diye fln yok diye söylenmeye başladı ben sadece kırıldım dedim tuhafıma gitti bu kadr değersizmiym uluorta söylenmzki dedim ama o açıklama yaptı bir sürü annem para biriktirio altın almak için dedi bi tane fazla olsun diye dedi böle düşünen kadın öle mi düşünr dedi yok kızkardesime yapılmadı böle düşünülmedi dedi kardesin o zaman yapılmamış bende mi istemeyim neden kıyaslıyosun . Uzun bi zaman görüşmeyelim dedim sen bilirsin dedi bu mudur dedi bi kadın bişy söyledi diye aman annen haklı dedim laf etmedim . Size mutluluklr dedim o ayrı gitti ben ayrı gittimüzüldüm evet ama daha çok kırılmışm ona takılmadı da söyledikleri canımı acıttı. Yazmadı yazmayı düşünmüyorum . Herkesin söylediklerinde artniyet arama dedi . Ya dedim annendir eyw kırıldm tuhafıma gitti dedim hepsi bu. Annene laf etmiyorum ki dedim. Normalde eve bırakırdı kavga etsekte bu sefer ayrı ayrı gittik..
Evet nişanlmm tepkisine kırıldım .. konusmuyoruz zaten bıraktım beni şimdi anlamayan hiç anlamasn ne yapayımOlanlar değil, nişanlının sana tepkisi kırmış seni. Valla sevgiliyken asla anlayamayacağım birsürü şeyi ben de şu dönemde anladım, insan yıllarca tanısa da, bunları anlayamıyor, kim bilir evlendikten sonra neler çıkacak, seviyor olmama rağmen ben de asıl ondan endişeliyim.
bende bizim o taraftan olsa daha ii olur dedim hem uygun hem organizasyonlu 3-4 bin dedim
E aynı şeyi söylemişsiniz, nesi garip?nişanlmn annesi oooo iyimiş ucuzmuş dedi garibe gitti
Tövbe estafirullahBunu direk uluorta belli etmesi yani be biliyim böle para mevzuları kendi aralarında konussunlr daha ii orada hevesli nişanlı bi kız var garibime gitti
Ortak yapılıyor nikah oldgndansaçmalıyorsun ya gerçekten
kına gecesi bi kere kız tarafı yapar normalde
abuk subuk trip atmayın şöyle
Onu eniştesi söylemiş şaka ile karışık karısınn gelinliğini giyecekmişim o anda kızkardeşi ne isterse onu giysin çıkartma gelinlk giymeyecek demiş. Eee sen ne dedin diyorum hiç . Önemli olan sensinOhoo benim kv bizim düğünden 1-2 ay önce olan yeğeninin gelinliğini giymemi teklif etti, demekki böyle birşey dense kıyamet koparacaksın, önemli olan nişanlın o ne diyor, anneme aldırmamı diyor yoksa her patavatsızlıkta annesinimi haklı buluyor ona bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?