Nişanlımla kavga ettim :(

Zaten kısa bir zaman sonra aile olacaksınız. O zaman bu nişanlıyım değerliyim havaları geçiyor. Her şey ortada oluyor. Bozulacak bir şey yok.

Evet nişanlmm tepkisine kırıldım .. konusmuyoruz zaten bıraktım beni şimdi anlamayan hiç anlamasn ne yapayım
O kadar hevesliydim şu nişan için, beni hissizleştirdiler, heyecan bırakmadılar. Olsa da geçse diye bakıyorum. Zerre kadar hevesim yok.

Anneniz deseydi alınmazdınız. Kayınvalideniz dedi diye alındınız. Siz şimdiden buna alındıysanız vay halinize...

Kime göre ucuz neye göre ucuz? Bu zamanda evet bence de az değil bu para, gereksiz masraflar.

Nişanlımn tepkisine kırıldım daha çok bu sabah msj atmış başkasınn söylediklerine takılma fln ama dün aksam baya sey söyledi eee dedim bnu akşam söylesydin işine gelene cvp işine gelmeyene yok ailenn yaptıklarından artniyet aramazmış ooo dedim ailelrr yüzünden boşanan kaç çift var bu brnim fikrim drdi ii dedim kapandı konu şimdiden söliyim tlfndan yazıyorum yazım hataları olabilir
Ooff orkide yürüyen tripsin:KK53:
Nişanlına da pes, orta da bişey yokken takılma sen felan diyor. Sen benim arkadaşım felan olsan, bi sarsarım seni ne yapıyorsun sen, Kendine gel felan derim. Annen olsam, alırım elime terliği eften püften insanları kırma deyip bi güzel paylarım. Nişanlın olsam bu böyle çekilmez der bırakırım. Kayınvalide olsam başımı sarar yatarım, bu gelin bana daha neler yaşatacak diye. Yok arkadaş iyki bana denk gelmemiş böylesi. Şu anda kv, görümce, elti, gelin hepsinin değerini daha iyi anladım. Hepsine sarılasım geldim. Hele kendim, canım kendim hiç böyle olamadım. İyki de olmadım. Böyle ömür mü geçer be. 🤐

Bu kadar şeyden küsebiliyorsanız evlenmeyin bence. Evlilikte daha neler yaşayacaksınız. Buna alınıyorsanız evlenmeyin bekleyin.

Merhaba kk

Daha önce yazmıştım nişanlmn ailesine oturmaya gittim . Kına gecesinden konu açıldı ortak yapılıyor nikahtan oldgu için öle karar verildi. Nişanlmn kızkardeşi bu tarafta salon tutalım dedi bende bizim o taraftan olsa daha ii olur dedim hem uygun hem organizasyonlu 3-4 bin dedim oradan nişanlmn annesi oooo iyimiş ucuzmuş dedi garibe gitti bu cümle o anda ortada söylenmesi kırıldım açıkçası bu aksamda nişanlmla bunu konustuk kaç gundur durgundum o da konuyu açtı annem onu demek istemedi ucuz diye fln yok diye söylenmeye başladı ben sadece kırıldım dedim tuhafıma gitti bu kadr değersizmiym uluorta söylenmzki dedim ama o açıklama yaptı bir sürü annem para biriktirio altın almak için dedi bi tane fazla olsun diye dedi böle düşünen kadın öle mi düşünr dedi yok kızkardesime yapılmadı böle düşünülmedi dedi kardesin o zaman yapılmamış bende mi istemeyim neden kıyaslıyosun . Uzun bi zaman görüşmeyelim dedim sen bilirsin dedi bu mudur dedi bi kadın bişy söyledi diye aman annen haklı dedim laf etmedim . Size mutluluklr dedim o ayrı gitti ben ayrı gittim :( üzüldüm evet ama daha çok kırılmışm ona takılmadı da söyledikleri canımı acıttı. Yazmadı yazmayı düşünmüyorum . Herkesin söylediklerinde artniyet arama dedi . Ya dedim annendir eyw kırıldm tuhafıma gitti dedim hepsi bu. Annene laf etmiyorum ki dedim. Normalde eve bırakırdı kavga etsekte bu sefer ayrı ayrı gittik..
Allah nişanlınla sabır versin. Ortada bir şey yokken trip atmışsın. Erkekler genel olarak böyle kadınlardan kaçıyor.bu kaçışın sonunda da iyice ailesine bağlanır yani çok tehlikeli sularda yüzüyorsun bilgin olsun

Sen kendi gorumceni görünce sitma tutan gelin degil misin o yuzden tabi ki hakli olucak konu sahibesi zira sizler her durumda haklisiniz haksiz olmaniz soz konusu dahi olamaz :KK53:
Sıtma tutan mı anlamadım ne demek istediğinizi ??

Böyle organizasyonlara fazla ödemeyi gereksiz buluyorum ben zaten, kadın da kötü niyetle söylememiş belli ki. Alınganlık yapmışsınız..

Böyle organizasyonlara fazla ödemeyi gereksiz buluyorum ben zaten, kadın da kötü niyetle söylememiş belli ki. Alınganlık yapmışsınız..
aramız düzeldi zaten.. dediği şey ne olur ise olsun bizi ihanetten baska yıkamaz dedi. mutlu olucaz ben emınım dedi..

Kaç yasindasin merak ettim? Simdi uzatmaman birsey ifade etmiyor ki. Buna kiralan bir insan olgun degildir demek. Evlilikte çok sorunlar yasayacaksiniz. Sanirim nisanlinda ayni sekilde olgun degil. Bu denli saçma birsey için kirilan bir insana restini çekmiyor.

Ancak simdi bir çekmez, iki çekmez, 3üncüde evlilik çatirdar.

Keske çoçuklar evcilik oynamaya kalkmasa diyorum.

Sanki kadın gözlerini süzüp sana bakarak "oo çok ucuz" demiş gibi anlatmışsın
Şimdi böyle kendi kendine alınacak şeyler yaratırsan evlendikten sonra çok başın ağrır.
Şimdi nişanlın bizi kimse yıkamazzz diye naralar atıyor olabilir ama evlendikten bi süre sonra eşim U dönüşü yaptı diye konu açman olası.

3-4 bin lira para az mı? Onunla bir gecede 3-4 saat vakit ayırıp, o parayı harcamak ucuzluk göstergesi mi?
Millet o parayla ev geçindirmeye çalışıyor.
Borç ödüyor.
Kira ödüyor.
Çocuk okutuyor.
Aynı benim gibi!
Yapmayın ya şu ucuza evlendim, az tuttu, para yiyemedik muhabbetlerini bir kenara bırakın.
Hayat dediğiniz macerayı niye parayla ölçüyorsunuz ki?
Bir gece 4 bin yada 50 bin harcasanız kime ne?

Merhaba kk

Daha önce yazmıştım nişanlmn ailesine oturmaya gittim . Kına gecesinden konu açıldı ortak yapılıyor nikahtan oldgu için öle karar verildi. Nişanlmn kızkardeşi bu tarafta salon tutalım dedi bende bizim o taraftan olsa daha ii olur dedim hem uygun hem organizasyonlu 3-4 bin dedim oradan nişanlmn annesi oooo iyimiş ucuzmuş dedi garibe gitti bu cümle o anda ortada söylenmesi kırıldım açıkçası bu aksamda nişanlmla bunu konustuk kaç gundur durgundum o da konuyu açtı annem onu demek istemedi ucuz diye fln yok diye söylenmeye başladı ben sadece kırıldım dedim tuhafıma gitti bu kadr değersizmiym uluorta söylenmzki dedim ama o açıklama yaptı bir sürü annem para biriktirio altın almak için dedi bi tane fazla olsun diye dedi böle düşünen kadın öle mi düşünr dedi yok kızkardesime yapılmadı böle düşünülmedi dedi kardesin o zaman yapılmamış bende mi istemeyim neden kıyaslıyosun . Uzun bi zaman görüşmeyelim dedim sen bilirsin dedi bu mudur dedi bi kadın bişy söyledi diye aman annen haklı dedim laf etmedim . Size mutluluklr dedim o ayrı gitti ben ayrı gittim :KK43: üzüldüm evet ama daha çok kırılmışm ona takılmadı da söyledikleri canımı acıttı. Yazmadı yazmayı düşünmüyorum . Herkesin söylediklerinde artniyet arama dedi . Ya dedim annendir eyw kırıldm tuhafıma gitti dedim hepsi bu. Annene laf etmiyorum ki dedim. Normalde eve bırakırdı kavga etsekte bu sefer ayrı ayrı gittik..
Siz buluttan nem kapmaya erken başlamadınız mı gelin hanım?

Hem Nişanı kiz tarafi yapmaz mı ?

Kayınvalide size ağzıyla kuş tutsa bahaneniz çok..
Lütfen başka streslerinizi kendi ailenize yöneltin..Daha girmediğiniz bir aileye şimdiden bunları yapmayın ..

Yazık insanlar, yıllarca emeklerini o 3-4 bin liralarını size harcayacaklar..

Ne demişler Yiğidi öldür hakkını yeme..

Back
X