- 29 Ağustos 2014
- 5.624
- 17.972
- 448
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar hevesliydim şu nişan için, beni hissizleştirdiler, heyecan bırakmadılar. Olsa da geçse diye bakıyorum. Zerre kadar hevesim yok.Evet nişanlmm tepkisine kırıldım .. konusmuyoruz zaten bıraktım beni şimdi anlamayan hiç anlamasn ne yapayım
Ooff orkide yürüyen tripsinNişanlımn tepkisine kırıldım daha çok bu sabah msj atmış başkasınn söylediklerine takılma fln ama dün aksam baya sey söyledi eee dedim bnu akşam söylesydin işine gelene cvp işine gelmeyene yok ailenn yaptıklarından artniyet aramazmış ooo dedim ailelrr yüzünden boşanan kaç çift var bu brnim fikrim drdi ii dedim kapandı konu şimdiden söliyim tlfndan yazıyorum yazım hataları olabilir
Allah nişanlınla sabır versin. Ortada bir şey yokken trip atmışsın. Erkekler genel olarak böyle kadınlardan kaçıyor.bu kaçışın sonunda da iyice ailesine bağlanır yani çok tehlikeli sularda yüzüyorsun bilgin olsunMerhaba kk
Daha önce yazmıştım nişanlmn ailesine oturmaya gittim . Kına gecesinden konu açıldı ortak yapılıyor nikahtan oldgu için öle karar verildi. Nişanlmn kızkardeşi bu tarafta salon tutalım dedi bende bizim o taraftan olsa daha ii olur dedim hem uygun hem organizasyonlu 3-4 bin dedim oradan nişanlmn annesi oooo iyimiş ucuzmuş dedi garibe gitti bu cümle o anda ortada söylenmesi kırıldım açıkçası bu aksamda nişanlmla bunu konustuk kaç gundur durgundum o da konuyu açtı annem onu demek istemedi ucuz diye fln yok diye söylenmeye başladı ben sadece kırıldım dedim tuhafıma gitti bu kadr değersizmiym uluorta söylenmzki dedim ama o açıklama yaptı bir sürü annem para biriktirio altın almak için dedi bi tane fazla olsun diye dedi böle düşünen kadın öle mi düşünr dedi yok kızkardesime yapılmadı böle düşünülmedi dedi kardesin o zaman yapılmamış bende mi istemeyim neden kıyaslıyosun . Uzun bi zaman görüşmeyelim dedim sen bilirsin dedi bu mudur dedi bi kadın bişy söyledi diye aman annen haklı dedim laf etmedim . Size mutluluklr dedim o ayrı gitti ben ayrı gittimüzüldüm evet ama daha çok kırılmışm ona takılmadı da söyledikleri canımı acıttı. Yazmadı yazmayı düşünmüyorum . Herkesin söylediklerinde artniyet arama dedi . Ya dedim annendir eyw kırıldm tuhafıma gitti dedim hepsi bu. Annene laf etmiyorum ki dedim. Normalde eve bırakırdı kavga etsekte bu sefer ayrı ayrı gittik..
Sıtma tutan mı anlamadım ne demek istediğinizi ??Sen kendi gorumceni görünce sitma tutan gelin degil misin o yuzden tabi ki hakli olucak konu sahibesi zira sizler her durumda haklisiniz haksiz olmaniz soz konusu dahi olamaz![]()
aramız düzeldi zaten.. dediği şey ne olur ise olsun bizi ihanetten baska yıkamaz dedi. mutlu olucaz ben emınım dedi..Böyle organizasyonlara fazla ödemeyi gereksiz buluyorum ben zaten, kadın da kötü niyetle söylememiş belli ki. Alınganlık yapmışsınız..
uzatmadım bendearamız düzeldi zaten.. dediği şey ne olur ise olsun bizi ihanetten baska yıkamaz dedi. mutlu olucaz ben emınım dedi..
Siz buluttan nem kapmaya erken başlamadınız mı gelin hanım?Merhaba kk
Daha önce yazmıştım nişanlmn ailesine oturmaya gittim . Kına gecesinden konu açıldı ortak yapılıyor nikahtan oldgu için öle karar verildi. Nişanlmn kızkardeşi bu tarafta salon tutalım dedi bende bizim o taraftan olsa daha ii olur dedim hem uygun hem organizasyonlu 3-4 bin dedim oradan nişanlmn annesi oooo iyimiş ucuzmuş dedi garibe gitti bu cümle o anda ortada söylenmesi kırıldım açıkçası bu aksamda nişanlmla bunu konustuk kaç gundur durgundum o da konuyu açtı annem onu demek istemedi ucuz diye fln yok diye söylenmeye başladı ben sadece kırıldım dedim tuhafıma gitti bu kadr değersizmiym uluorta söylenmzki dedim ama o açıklama yaptı bir sürü annem para biriktirio altın almak için dedi bi tane fazla olsun diye dedi böle düşünen kadın öle mi düşünr dedi yok kızkardesime yapılmadı böle düşünülmedi dedi kardesin o zaman yapılmamış bende mi istemeyim neden kıyaslıyosun . Uzun bi zaman görüşmeyelim dedim sen bilirsin dedi bu mudur dedi bi kadın bişy söyledi diye aman annen haklı dedim laf etmedim . Size mutluluklr dedim o ayrı gitti ben ayrı gittimüzüldüm evet ama daha çok kırılmışm ona takılmadı da söyledikleri canımı acıttı. Yazmadı yazmayı düşünmüyorum . Herkesin söylediklerinde artniyet arama dedi . Ya dedim annendir eyw kırıldm tuhafıma gitti dedim hepsi bu. Annene laf etmiyorum ki dedim. Normalde eve bırakırdı kavga etsekte bu sefer ayrı ayrı gittik..