- 24 Mayıs 2017
- 272
- 88
- 18
- 31
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Kilondan rahatsız olsada bu şekilde ifade etmemeli bence.Benimde kilo sorunum var eşim bunu sorun etmiyor iyisin hatta diyor hiçte iyi görünmüyorum bence çok vermek istiyorum böyle birşeyi duysam acayip soğurdum sanırımHanımlar merhabaBen geçen yıl 53-54kiloydum 1 yılda baya kilo aldım şuan 63.5 kiloyum ve sevgilim cooook rahatsız sürekli laf vuruyor evlenmeden bu kadar aldın Nolucak halin lütfen zayıfla gibilerinden ben zayıf kız seviyorum falan diyo ...teşvik için sabahları erken kalkıp birlikte spor yapalım diyo onada uyanamıyorum yemek yemeyi çok sevmeye başladım işide bıraktım ders çalışmak için ...böyle bacaklarım kollarım şişti yüzüm büyüdü nasıl kilo vermeliyim spor aşkı nasıl gelmeli lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun ...sevdiğim adamada yazık diyorum güzel fit bir kız hakediyor o çok spor yapıyor bu aralarda boksa merak salmış ben böyle yanında cok pasif kalmaya başladım ...öyleli bir el atın Bana ne zayıflatır hızlıca ??
Benimki kara kara düşünmeye başladı vlla yanı soğuyamıyorum çok seviyormda kiloda nasıl vereceğimi bilmiyorum..kilo alması çok kolaymışBence
Kilondan rahatsız olsada bu şekilde ifade etmemeli bence.Benimde kilo sorunum var eşim bunu sorun etmiyor iyisin hatta diyor hiçte iyi görünmüyorum bence çok vermek istiyorum böyle birşeyi duysam acayip soğurdum sanırım
Forumda diyet grubu olduğunu bilmiyodummm bende katılayım 38 beden dar gelmeye başladı banada Ben 2-3 gün dikkat ediyorum sonra dayanamıyorum eskiden annem yemek ye diye ısrar ederdi nasıl böyle yemek delisi oldum bilmiyorumBen de aynı şekildeyim üç dört ay önde 34 beden giyiyordum şimdi 38-40 beden giyiyorum o fit halimden eser kalmadıElime ne geçerse öğütüyorum hiçbir şey bulamazsam masada duran ekmekten ufak bir makas alıyorum
Balık et iyidir derler ama balina da bir balıktır nitekim
Ben de karar verdim haftaya öncelikle bir hafta elma diyeti yapıp sonrasında karatay diyetiyle devam edeceğim. Sabah akşam da birer saat yürüyüş yapacağım inşallah. Forumdaki şu diyet gruplarına mı katılmayı planlıyorum.
Aynaya bakınca kendimi seviyormda işte bunun hamileliği falanda olucak ondan dolayı vermem gerek diye düşünüyorum ama düzenli kilo aldığım gibi düzenli veremiyorumSevgiliyi falan bosver kendin icin zayifla.goruntun icin demiyorum, sagligin icin. Kilo demek hastalik demek simdi olmasa bile ilerde cikar.
Kendini sev sen gerisi gelir
Teşvik edici biri ama açık açık kilolu istemediğinide biliyorum ..yiyip yiyip kilo almıyorum derken böyle oldum hızlı verebileceğim diyet yada spor önerisi istiyorımmmm var mı bildiğinizBenim nisanlim cok kilo alsa ben de uyaririm.Bence bunda yanlis bir sey yok.Uslubunu bilemem tabi ama uygun bir dille soylediyse sorun yok.
Sonucta hamilelik vs gecici bir durumdan kilo alinip verilir.Ama siz anladigim kadariyla meyillisiniz kilo almaya.
Kilo alinca siz de mutsuz olursunuz.Yavas yavas eski kilonuza donmeye calisin bence.
Bence ilk isin eger tuketiyorsan sekeri birakmak olsun.hamur isi de yemezsin zaten.saglikli beslen bak nasil zayifliyosun.Aynaya bakınca kendimi seviyormda işte bunun hamileliği falanda olucak ondan dolayı vermem gerek diye düşünüyorum ama düzenli kilo aldığım gibi düzenli veremiyorum
2 ayda versemde çok mutlu olurummm ama spor yapıyorum sonraki gün tartıya. Çıkıyorum çok az oynama oluyoÇabucak hızlı kilo vermekten bahsediyorsun ama senin eskiye söylediğin rakama göre ortalama on kilo fazlan var. Bence iki ayda sağlıklı bir şekilde verebilirsin.
Bence önemli olan kendin için zayıflaman.
Belki sırf sevgilin istediği için spor yapmak ya da diyet yapmak içinden gelmiyordur.
Forumda diyet grubu olduğunu bilmiyodummm bende katılayım 38 beden dar gelmeye başladı banada Ben 2-3 gün dikkat ediyorum sonra dayanamıyorum eskiden annem yemek ye diye ısrar ederdi nasıl böyle yemek delisi oldum bilmiyorum
Cuma zayıflama grupları varHanımlar merhabaBen geçen yıl 53-54kiloydum 1 yılda baya kilo aldım şuan 63.5 kiloyum ve sevgilim cooook rahatsız sürekli laf vuruyor evlenmeden bu kadar aldın Nolucak halin lütfen zayıfla gibilerinden ben zayıf kız seviyorum falan diyo ...teşvik için sabahları erken kalkıp birlikte spor yapalım diyo onada uyanamıyorum yemek yemeyi çok sevmeye başladım işide bıraktım ders çalışmak için ...böyle bacaklarım kollarım şişti yüzüm büyüdü nasıl kilo vermeliyim spor aşkı nasıl gelmeli lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun ...sevdiğim adamada yazık diyorum güzel fit bir kız hakediyor o çok spor yapıyor bu aralarda boksa merak salmış ben böyle yanında cok pasif kalmaya başladım ...öyleli bir el atın Bana ne zayıflatır hızlıca ??
Aynen tesvık destek motıvasyonEvet diyet grupları var ona bir bakmanı tavsiye ederim.
Haftaya birlikte katılabiliriz hem birbirimizi teşvik eder hırslanırız
Aynen birlikte yiyerek o kiloya geldim ...yani karşımdaki fit olunca bende bişey diyemiyorum sanki kendi suçum eksikliğim gibi hissetmeye başladım kilolarımı...çok iyi vermişsiniz sizde ....bide bana düğünde bir geline bak bir damada bak derler sen böyle gidersen falan dddi öyle YaniNişanlınızla kilo sorunu diye bir sorununuz olmamalı. İnsanlar nelerle uğraşıyor dönüp bir bakın etrafınıza. Karakter güzelliği diye bir şey var bu yetemez mi insana? Üniversitede çok kilo aldım ben. Sizin gibi 63 felan değil tam 91 kilo oldum. Nişanlımla sınıf arkadaşıyız. Aldımsa beraber yedik de aldım. Şimdi 70 kiloyum 1 ay sonra düğünüm var ve bana nişanlım ne şimdi ne de daha öncesinde kilomla alakalı cümle dahi kurmadı. Kilodur alıp verilir. Allah karaktere zeval vermesin. Ha size gelecek olursak nişanlınızın üslubu normal değil. '' ben zayıf kız seviyorum'' diyen bir adama buyur hepsi senin der tekmeyi atardım açık ve net. Daha bunun doğumu var orta yaşı var. Yahu kadınları bir bedene sokmayı bıraksın artık şu erkekler. Siz hanımlar bedeninize laf söyletmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?