- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
acaba canını sıkan birşeyler mi varForumda diyet grubu olduğunu bilmiyodummm bende katılayım 38 beden dar gelmeye başladı banada Ben 2-3 gün dikkat ediyorum sonra dayanamıyorum eskiden annem yemek ye diye ısrar ederdi nasıl böyle yemek delisi oldum bilmiyorum
Çok sık tartılmak doğru bir seçim değil ne yazık ki.2 ayda versemde çok mutlu olurummm ama spor yapıyorum sonraki gün tartıya. Çıkıyorum çok az oynama oluyo
1.65 boyum bakınca aman aman kilolu değilim ama eskisine göre baya kolum bacağım doldu 38-40 beden arası giymrye başladımBoyun kaç ?
63,5 kilo çok fazla bir kilo değil
Ben 60 kiloyum 170 boyundayım 38 bedenim .öyle sıska ince çarpık bacak olmayıda istemem
Ama şu var kilonun dağılımı önemli .bazı kızlara bakıyorum ip ince ama göbekli .o hoş durmuyor.bence spor yaparak kilo ver sıkılaşırsın..
Düz kalçasız bir görüntü oluşmasın..
Sizin nişanlınız yada eşiniz sevgiliniz degil miBaşlığı okudum nişanlım,içeriğe geldim sevgilim,yorumları okumadım okusam yorumların sonunda kocam olabilirdi. Neyse kendiniz için zayiflayin hiç kimse için değil.
1.65 benimde bacaklarım baya kalınlaştı pantolon zor oluyorBoyun kaç ?
63,5 kilo çok fazla bir kilo değil
Ben 60 kiloyum 170 boyundayım 38 bedenim .öyle sıska ince çarpık bacak olmayıda istemem
Ama şu var kilonun dağılımı önemli .bazı kızlara bakıyorum ip ince ama göbekli .o hoş durmuyor.bence spor yaparak kilo ver sıkılaşırsın..
Düz kalçasız bir görüntü oluşmasın..
52 kilo olsam çok mutlu olurdum inş zayıflayabilirimKilo kimine gore sorun olmayabilir ama bencede buyuk problem nisanlin hakli bak ben liseyi bitirdim 50-55 aradiydim sonra universite sinav stresi derken senin dedigin 60li kilolara ciktim sonra devam etti en son 73 oldum ve gercekten giydigim hicbirsey yakismadi boyum 163.5 yani 164 duz hesap sonra diyet ve her aksam bir saat yuruyus ara ara yanlis olsada ac kalarak 52 kiloya dustum suan cok mennunum giydigim uzerime oturuyor bide mal insanlarin kilolusun muhabbetini cekmiyorum bence yol yakinken kilo vermeye basla ben hareketli bi insanim suan yerimde durmam 2 dakika ondan dolayi hersey yiyorum ama kontrollu bi kac kilo alinca hemen kesiyorum yemeyi
Günde 10 kere tartılıyorum nerdeyse takıntı oldu haklısınızÇok sık tartılmak doğru bir seçim değil ne yazık ki.
Bence hafta bir tartıl. Mesela Çarşamba günleri tartı günleri olsun.
Bir hafta bir kilo ya da daha fazlasını verdiğini gördüğünde daha mutlu olacaksın. Gün aşırı tartılmak moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor ben gibi zor kilo verenler için.
Ben yüzük taktım rahatladım gibi oldu teşekkürler yorumunuz içinBen de eşimi uyarıyorum kilo aldığı zaman. Hem görüntü için hem sağlık için. Bence dış görünüş de önemli polyanna olmaya gerek yok. İnsan hasta olur yatağa bağlı kalır kilo alır, hamile olur kilo alır, gerçekten rahatsızlığı olur yemez ama kilo alır. Buna bir şey denilemez. Ama konu sahibi gayet sağlıklı bir insan çok yediği için kilo almış nişanlısı da uyarmış çocuk spor yapmayı da teklif etmiş daha ne yapsın. Parmağımıza bir halka yüzük takılınca kimse kimseye bir şey diyemeyecek mi aaa bak sevmiyor sevse her halinle kabul eder mi diyeceğiz? Nişanlın seni seviyor iyiliğini düşünüyor biraz yemekten kısacaksın biraz da uykudan fedakarlık edip sporunu yapacaksın. Bu kadar erken salarsan toparlaman zor olur.
Kilo vermek zor değil1.65 benimde bacaklarım baya kalınlaştı pantolon zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?