Nişanlımla kilo sorunum ..

benim eşim de kilo alsa uyarırırm, zayıflaması için elimden geleni de yaparım,
çünkü kilo hem fiziksel olarak yük, sağlığına zarar, hem de estetik olarak hiç hoş bişey değil.
insan sevdiğinin kusurunu görmez kısmına hiiiç katılmıyorum, bir anneyim, kızım da normalin üstünde kilolara ulaşsa onun da zayıflaması için çaba gösteririm, canımın parçası onlar benim, kilo gibi bir eziyeti çekmelerini asla istemem,
siz de önce hayatınızdan abur cuburu, şekerli, asitli içecekleri bir çıkarın, karbonhidratı azaltıp proteini arttırın, günde en az 30 dk tempolu yürüyün, baktınız olmadı bir diyetisyene başvurun, baştan önünü alamazsanız sonrası çok zor.

Benim nisanlim kilo olsa bende uyarırım bunda soguycak ne var kızı doldurmayın.Ağır bi şey söylese neyse sanki ruhlar aleminde yaşıyoruz insan fit kendine bakan birini görmek ister yanında.

Spor aşkı gelmez öyle de sabahları uyanıverin mecbur oldugunuzu düşünün.Insan kilo verip vücudu şekle girdikçe şevke geliyor durduk yere gelmez öyle

Nedesembılemedımkı canım zayıflayacağım de gel bıze
Gerısı olur mutlaka
Ben ya zayıflayacağım ya zayıflayacağım
Her dışarı çıkışımda 1 saat olmuş mu diye kara kara düşünüp, tüm kıyafetleri yatağın üstüne serip, evi savaş alanı gibi bırakmaktan bıktım.
Son bir kez aynaya bakmadan evden çıkabilme özgüvenini özledim
Daha önce yaptıysak şimdide yaparız @Nedesembilemedimm

Jillian 30 day shred programini uygula canım kilo vermesen bile acayip incelirsin. Günde sadece 30 dakika sürüyor harika bir egzersiz :)

Diyet olarak da aburcuburu ve tatliyi kesersen yeterli olacaktir.

Her spor şeklini herkes sevemez koşu yürüyüş sevmiyorsan salon sporları veya yüzme vs yöneltebilirsin yaptığın spordan zevk alırsan daha kolay olur fakat şimdi zayıflasan evlenince hamilelik doğum vs istemeden kilo alacaksın nişanlının tavrı seni üzmeyecek mi

Jillian 30 day shred programini uygula canım kilo vermesen bile acayip incelirsin. Günde sadece 30 dakika sürüyor harika bir egzersiz :)

Diyet olarak da aburcuburu ve tatliyi kesersen yeterli olacaktir.
Yaaaaaa siz söyleyince bi kaç siteye baktım ve çok iyi yorumlar yapmışlar buna kesin yarın başlıyorum çok saolun

Yani tavrı üzüyorda haklıda buluyorum onun yaptığı gibi spor yapıp az yiyemiyorm yemeklere çok bağlandım evli olsak zaten yememe engel olur büyük ihtimal

Olumlu yorumunuz için saolun Aynen zorlada olsa çıkıp spor yapmam lazım

Yani tavrı üzüyorda haklıda buluyorum onun yaptığı gibi spor yapıp az yiyemiyorm yemeklere çok bağlandım evli olsak zaten yememe engel olur büyük ihtimal
8 aylık hamileyim yemesende şişiyorsun o zamandan bahsettim yoksa diyet spor kolay. Yemek yemek istediğinde su içip mideni şişirirsen birde ben bu yemeği gerçekten yemeli miyim ihtiyacım var mı 10 dk düşünüp öyle karar verip yiyeyim dersen o 10 dk da yemekten vazgeçme ihtimalin yüksek. En azından bende işe yarıyordu

Bebeğinizi sağlıkla kucagınızs alın inş Hamileliğimi düşünemiyorum aynen dğşünüp yiyeyim

Offf.bu kadar karışmasın nişanlı eş insanlara.yok şöyle seviyorum şöyle yap yok zayıfla biri de esmer kızla nişanlanmış sarışın seviyor diye sarıya boyatti saçlarını. Zayıflayacaksan kendin için zayıfla seni dış görünüşün için soğuyacaksa dünden soğusun. Çok yüz veriyorsunuz ya.

nişanlınıza hiç kızmıyorum, gayet haklı çünkü kendine göre.
hasta değilsiniz, hamilelik geçirmediniz keyfi bir şekilde kilo almışsınız gayet uygun bir dille de zayıflamanızı istediğini söylüyor. size kırıcı konuşmak yerine spora teşvik etmeye çalışıyor.
tamam karakter ruh güzelliği de önemli ama sevdiğinizi dış görünüş olarak beğenmek de önemli.
şahsen ben tanımak istediğim kişiler olursa spor yapıp yapmadıgına bakıyorum bu benim için önemli bir kriter.
çünkü kendim de sporla uğraşıyorum, çok kilolu kocaman göbekli birini bir yere kadar beğenirim çünkü.

Kendini sevmelisin kendin için iyi olmalısın eğer ki sorun haline getirdiysen daha çok yemek yemeye verirsin kendini . Benim büyük Teyzem 1 ay içinde 4 ve ya 5 kilo verdi diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.
•••

Sabahları aç karnına 1 kase yoğurt ve içine 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber döküp yedi ve günde tüketmesi gereken su için kendine göre 1buçuk litrelik şişe ayarladı içine kabuklu tarçın ve limon sıkıp şu ihtiyacını öyle tuketti.
•••

Tabi ara öğünler vs bunları atlamamak gerekiyor.
Bu sadece tavsiye senin bünyeye nasıl etki eder bilmiyorum arastirman gerekiyor

Üslubu yanliş olabilir ama uyarmasinda sakinca gormedim sonucta tanistiktan sonra 10 kilo almişsiniz.. Bu degisime dur demeye calisiyor..

Tavsiyem şu an bir arkadasim diyette o soylemisti yemeklerden once 1 bardak süte tarçin katip için. Tok tutup fazla yemenizi onluyormuş.
Umarim istediginiz kiloya düşersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…