- 24 Mayıs 2017
- 272
- 88
- 18
- 31
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Olur hoşuma gider teşekkürlerAynen tesvık destek motıvasyon
Beklıyorum kızlar
Iyı geceler
Nedesembılemedımkı canım zayıflayacağım de gel bızeOlur hoşuma gider teşekkürler
İnşallah istekliyim bu konudaNedesembılemedımkı canım zayıflayacağım de gel bıze
Gerısı olur mutlaka
Ben ya zayıflayacağım ya zayıflayacağımNedesembılemedımkı canım zayıflayacağım de gel bıze
Gerısı olur mutlaka
Yaaaaaa siz söyleyince bi kaç siteye baktım ve çok iyi yorumlar yapmışlar buna kesin yarın başlıyorum çok saolunJillian 30 day shred programini uygula canım kilo vermesen bile acayip incelirsin. Günde sadece 30 dakika sürüyor harika bir egzersiz :)
Diyet olarak da aburcuburu ve tatliyi kesersen yeterli olacaktir.
Yani tavrı üzüyorda haklıda buluyorum onun yaptığı gibi spor yapıp az yiyemiyorm yemeklere çok bağlandım evli olsak zaten yememe engel olur büyük ihtimalHer spor şeklini herkes sevemez koşu yürüyüş sevmiyorsan salon sporları veya yüzme vs yöneltebilirsin yaptığın spordan zevk alırsan daha kolay olur fakat şimdi zayıflasan evlenince hamilelik doğum vs istemeden kilo alacaksın nişanlının tavrı seni üzmeyecek mi
Olumlu yorumunuz için saolunBenim nisanlim kilo olsa bende uyarırım bunda soguycak ne var kızı doldurmayın.Ağır bi şey söylese neyse sanki ruhlar aleminde yaşıyoruz insan fit kendine bakan birini görmek ister yanında.
Spor aşkı gelmez öyle de sabahları uyanıverin mecbur oldugunuzu düşünün.Insan kilo verip vücudu şekle girdikçe şevke geliyor durduk yere gelmez öyle
8 aylık hamileyim yemesende şişiyorsun o zamandan bahsettim yoksa diyet spor kolay. Yemek yemek istediğinde su içip mideni şişirirsen birde ben bu yemeği gerçekten yemeli miyim ihtiyacım var mı 10 dk düşünüp öyle karar verip yiyeyim dersen o 10 dk da yemekten vazgeçme ihtimalin yüksek. En azından bende işe yarıyorduYani tavrı üzüyorda haklıda buluyorum onun yaptığı gibi spor yapıp az yiyemiyorm yemeklere çok bağlandım evli olsak zaten yememe engel olur büyük ihtimal
Bebeğinizi sağlıkla kucagınızs alın inş8 aylık hamileyim yemesende şişiyorsun o zamandan bahsettim yoksa diyet spor kolay. Yemek yemek istediğinde su içip mideni şişirirsen birde ben bu yemeği gerçekten yemeli miyim ihtiyacım var mı 10 dk düşünüp öyle karar verip yiyeyim dersen o 10 dk da yemekten vazgeçme ihtimalin yüksek. En azından bende işe yarıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?