Nişanlımla kuyumcuya gittik acil yardım

ben hala anlamadım beğenmediyseniz almadan çıksaydınız..
beğenemedim biraz düşüneyim deseydiniz zorla mı sattılar ..
yoksa almaya karar verdiniz fiyatını öğrenince mi işinize gelmedi de dönemediniz..

Nisanlinizla kuyumcunun önünden geçerken bayilin. O anda aklına gelir belki.

Ben altın pırlanta işlerinden o kadar uzağım ki adama bin tane tembihte bulundum şayet olur da bigün tektaş alırsan pırlanta alma sevmem, takmam vs. diye. adamcığım da sağolsun pırlanta almamış ama en küçüklerinden bir pırlantaya verilecek yüzük parasını gidip de nal gibi bir altın tektaş almak için yatırmış, kara kara düşünüyorum nasıl değiştirtsem diye
Bi alyansım bi de bana sözde taktığı altın zincir kolyem var, ucunda sonsuzluk işareti, tüm mal varlığımda bunlar, hatta bunlar bile fazla geliyor bazen de konuları görünce insan ucuza mı gittim acaba, benim neden her bayram ellerim boş diyor bir an Sonra dün akşam balayına gitmek için uçak biletlerimizi aldığı aklıma geliyor, hemen yumuşuyorum, benim de bayram hediyem bu olsun diye

daha önce söylemişmiydim.. çok fenasın :)))

kısmet olmamıs evlenmemis ama sende sanki senin yüzünden evlenememis gibi yazman sacma olmus

herkez yasadıgını bilir benim konumdam bana yazma emin ol seninde cok acıkların vardır da eski konularına bakıp laf carpmam ben kaliten bu kadar iste

Bu daha iyiydi.

Yok valla aralarını ben bozdum. Bitirme noktası ben mi oldum bilmiyorum ama ondan ayrılsın diye türlü çirkeflik ve çingenelik yaptım.
Yo vallaha billaha eski konularına bakmadım seni ezelden biliyorum.
Bu yüzden en büyük payı kendime ayırarak söyledim.
Kalite neymiş bebişim, benim tokam bile chanel.

Maksat muhabbet, gönül birliği ben de çok aldirmadim. Zaten sevmem altın takmayı. Almadim diye eksik de kalmadim. Ama balayı benim için de çok güzel bir sürpriz olmuştu. Allah mesut etsin..

kızım küpenin yatırımı mı olur kafan mı güzel

Niye küpeyi illa yatırım amaçlı düşünüyorsunuz onu anlamadım ben?
Hediye işte o

Şuan akıl tutulması yaşıyorum. Madem beğenmedin kuyumcudaki malları ,utandınız bişey almak zorunda hissettiniz hangi akılla 2 tane aldınız. 1 tane alıp çıksaydınız.

Maksat muhabbet, gönül birliği ben de çok aldirmadim. Zaten sevmem altın takmayı. Almadim diye eksik de kalmadim. Ama balayı benim için de çok güzel bir sürpriz olmuştu. Allah mesut etsin..

İşte almayınca eksik kalınmayacağını anlasalar kimse böyle saçma sapan dertlerle uğraşmaz. "Ama işte nişanlım bana bayram hediyesi şunları aldı baaaakkkkk" diye göstermek de çok önemli oluyor tabi, gerekirse evde eksikler lsun, taş yesinler ama bayram hediyeleri çil çil altınlardan olsun, hazır olsun

sen kendi alacağın küpeyi başka zaman başka kuyumcudan beğenip alsaydın,niye ikisini aynı anda aynı kuymcudan almak zorunda kaldınız ki ?

Küpe ilerde bozdurmak için alınmaz,takıp kullanmak için alınır.

"İkisini ben alayım sen bana başka al" demekte çok ayıp,görgüsüzlük olur.İlle bir şey kopartacaksınız yani,nişanlınızdan az para çıkmış olması niye sizi bu kadar gıcık etti ?

Ay bi ben mi anlamadım?
Nerden dedin de biri kesin 430 tl tutar diye eşine onu verdin daha beğenmeden? Rüya mı gördün naptın?

Madem ona çok yük olmak istemedin.
Öderdi parasını. Çıkışta birinin parasını çıkarıp verirdin yani yine. Daha girmeden parasını vermek de nedir?

Ayrıca ben olsam ohaa fazla para vermişim sana. Ver 220 tl para üstümü essek sıpası derdim

Madem paran vardi tek tasini da kendin alaydin..

Hayatınız ne kadar zor.

Bence hakikaten zor.

Bu kadar keskin sınırları olan bir dünyada yaşamak insanı ancak mutsuz kılar.

Pek ala da "Aaa ne güzel nişanlım bana küpe almış" diye sevinilebilecek bir durum

Ama mesele erkek şunu almalı, kız bunu vermeli, düğünde 5 burma 3 takı olmalı, çeyiz sepetimde 5 sabun 2 terlik 8 maymun 2 fil olmalı tarzı küçük hesaplar hep mutluluğu kısıtlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…