- 3 Nisan 2014
- 36.490
- 149.242
- 798
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Arkadaşlar ben 430 tl küpenin 1 tanesini almak istedim kulağımda 2 delik var birini ben diğerini nişanlım alacaktı ayrı ayrı iki model denedim aralarında en iyisi yine bunlar gibiydi fiyatına bir geldik benim alacağım 210 nişanlımin alacağı 370 felan tuttu yani zaten nerdeyse paranın hepsini ben ödemiş gibi oluyorum ben gramı fazla olan küpeler dusunuyordum ama oraya bir gittik o kuyumcuda beğendiğim yoktu adamlar tanıdık ve başımızda durduğu için başka kuyumcuya gidelim diye söyleyemedim bile ve çok canım sıkıldı öğlen sonu geri gidip değiştireceğiz acaba şöyle desem olur mu bu iki küpeyi ben alayim ücretini kendim ödeyeyim kendi kendim e alayim ama sende bana ayrı al onu yatırım amacıyla saklarız benim aldıklarında günlük olarak kullanırım şeklinde söylesem mi diye düşünüyorum kızlar ben böyle bir durumda ne yapabilirim
Nisanlinizla kuyumcunun önünden geçerken bayilin. O anda aklına gelir belki.
Yoo belki de benim için ayrılmamışlardır.
Ama sonuçta böyle bir kız bizim ailede değil.
Şimdi böyle yapan, ilerde fatura 100 lira der, 50sini cebe atar limoncucum
Önlem almak lazım.
Abim isteseydi evlenirdi dediğim gibi, 35 yaşındaki adam benden icazet alacak değil ya.
Demek ki o da böyle biriyle evlenmek istememiş.
kısmet olmamıs evlenmemis ama sende sanki senin yüzünden evlenememis gibi yazman sacma olmusYoo belki de benim için ayrılmamışlardır.
Önlem almak lazım.
Abim isteseydi evlenirdi dediğim gibi, 35 yaşındaki adam benden icazet alacak değil ya.
Yoo belki de benim için ayrılmamışlardır.
Önlem almak lazım.
hediye hediyedir ayakkabı değil ki bu ayağıma uyup uymadığını denesin ziynet eşyası bu seçsin alsın alacaksa kendi zevkine göresenınkı de abartı :=) kocan sonucta o almayacak da kim alacak
Yok valla aralarını ben bozdum. Bitirme noktası ben mi oldum bilmiyorum ama ondan ayrılsın diye türlü çirkeflik ve çingenelik yaptım.kısmet olmamıs evlenmemis ama sende sanki senin yüzünden evlenememis gibi yazman sacma olmus
herkez yasadıgını bilir benim konumdam bana yazma emin ol seninde cok acıkların vardır da eski konularına bakıp laf carpmam ben kaliten bu kadar iste
Maksat muhabbet, gönül birliği ben de çok aldirmadim. Zaten sevmem altın takmayı. Almadim diye eksik de kalmadim. Ama balayı benim için de çok güzel bir sürpriz olmuştu. Allah mesut etsin..Ben altın pırlanta işlerinden o kadar uzağım ki adama bin tane tembihte bulundum şayet olur da bigün tektaş alırsan pırlanta alma sevmem, takmam vs. diye. adamcığım da sağolsun pırlanta almamış ama en küçüklerinden bir pırlantaya verilecek yüzük parasını gidip de nal gibi bir altın tektaş almak için yatırmış, kara kara düşünüyorum nasıl değiştirtsem diye
Bi alyansım bi de bana sözde taktığı altın zincir kolyem var, ucunda sonsuzluk işareti, tüm mal varlığımda bunlar, hatta bunlar bile fazla geliyor bazen de konuları görünce insan ucuza mı gittim acaba, benim neden her bayram ellerim boş diyor bir anSonra dün akşam balayına gitmek için uçak biletlerimizi aldığı aklıma geliyor, hemen yumuşuyorum, benim de bayram hediyem bu olsun diye
kızım küpenin yatırımı mı olur kafan mı güzelArkadaşlar ben 430 tl küpenin 1 tanesini almak istedim kulağımda 2 delik var birini ben diğerini nişanlım alacaktı ayrı ayrı iki model denedim aralarında en iyisi yine bunlar gibiydi fiyatına bir geldik benim alacağım 210 nişanlımin alacağı 370 felan tuttu yani zaten nerdeyse paranın hepsini ben ödemiş gibi oluyorum ben gramı fazla olan küpeler dusunuyordum ama oraya bir gittik o kuyumcuda beğendiğim yoktu adamlar tanıdık ve başımızda durduğu için başka kuyumcuya gidelim diye söyleyemedim bile ve çok canım sıkıldı öğlen sonu geri gidip değiştireceğiz acaba şöyle desem olur mu bu iki küpeyi ben alayim ücretini kendim ödeyeyim kendi kendim e alayim ama sende bana ayrı al onu yatırım amacıyla saklarız benim aldıklarında günlük olarak kullanırım şeklinde söylesem mi diye düşünüyorum kızlar ben böyle bir durumda ne yapabilirim
Şuan akıl tutulması yaşıyorum. Madem beğenmedin kuyumcudaki malları ,utandınız bişey almak zorunda hissettiniz hangi akılla 2 tane aldınız. 1 tane alıp çıksaydınız.Arkadaşlar ben 430 tl küpenin 1 tanesini almak istedim kulağımda 2 delik var birini ben diğerini nişanlım alacaktı ayrı ayrı iki model denedim aralarında en iyisi yine bunlar gibiydi fiyatına bir geldik benim alacağım 210 nişanlımin alacağı 370 felan tuttu yani zaten nerdeyse paranın hepsini ben ödemiş gibi oluyorum ben gramı fazla olan küpeler dusunuyordum ama oraya bir gittik o kuyumcuda beğendiğim yoktu adamlar tanıdık ve başımızda durduğu için başka kuyumcuya gidelim diye söyleyemedim bile ve çok canım sıkıldı öğlen sonu geri gidip değiştireceğiz acaba şöyle desem olur mu bu iki küpeyi ben alayim ücretini kendim ödeyeyim kendi kendim e alayim ama sende bana ayrı al onu yatırım amacıyla saklarız benim aldıklarında günlük olarak kullanırım şeklinde söylesem mi diye düşünüyorum kızlar ben böyle bir durumda ne yapabilirim
Maksat muhabbet, gönül birliği ben de çok aldirmadim. Zaten sevmem altın takmayı. Almadim diye eksik de kalmadim. Ama balayı benim için de çok güzel bir sürpriz olmuştu. Allah mesut etsin..
Madem paran vardi tek tasini da kendin alaydin..Hanımlar bayram hediyesi almak için nişanlımla kuyumcuya gittik küpe alma ya 2 ayrı küpe aldıkve zaten 430 tl ben nisanlima verdim küpeler o kadar kotuykötüydü ki ikisinin toplamı 500 bile tutmadı çok zoruma gitti yarın Bir gün bozduracak olsak 200 tl nin neyini bozduracaz çok canım sıkıldı öğlen sonu değiştirmeye gideceğiz ne yapabilirim elden ne gelir
Hayatınız ne kadar zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?