• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla kuyumcuya gittik acil yardım

Abimin böyle bir nişanlısı vardı.
Aldığım bilekliği beğenmedi. Ucuz demiş sağda solda. Ki ben gittim ona swaroskiden aldım onu.

Aradım, hemen hediyemi geri yolluyorsun gerizekalı dedim.
Abimi de aradım, ya o ya ben dedim.
Saçmalama x ergen misin dedi

Sonuç olarak abim şu an başkasıyla evli, bebesi de var.

Benim de swaroskiden harika bir bilekliğim var.

Bence bunu düşün konu sahibi bak, çok ayıp böyle şeyler.
:skandal::skandal: abın senın lafınla ayrıldı yani?

10 yıllık sevgilim 2 yıllık kocam çocuk bile yaptığım adam yani. bazen birine takmak için kuyumcuya girdiğimizde bak bunu alalım sana ister misin dese kıpkırmızı olurum saçmalama derim. nasıl gidip hediye seçiyosunuz kuyumcudan birde bozdurunca ne kadar eder hesabı yapıyorsunuz anlamıyorum

Aldığım bilekliği beğenmedi. Ucuz demiş sağda solda. Ki ben gittim ona swaroskiden aldım onu.

:D :D:D Süper valla hakeden densizlere yapistiracaksin böyle pat diye lafini esirgemeyeceksin. Böyle böyle azalirlar belki.

:skandal::skandal: abın senın lafınla ayrıldı yani?
Açıkçası annemi de örgütledim.
Çok fena görümcelik yaptım, sadece benim lafımla değil.

Ama valla onla evlenseydi sağda solda ucuz bu diyen kızla ben bir daha abimin suratına bakmazdım.

Ya o ya ben dedim. Annem de benim tarafımı tuttu. Ama abimin de hoşuna gitmemişti onun bu görgüsüzlükleri, kız alıyorsun tabiki trabzon takacaksın kafası.

Parasını siz verdikten sonra ne gerek vardı tanıdık kuyumcuya...
2 alıdğınız küprenin de parasını siz vermiş oldunuz resmen saçmalık...

Kafamda deli sorular
Hediyeyi sen mi nişanlina aldin, nişanlin mi sana aldi?
Nişanlin sana aldiysa sen neden alinan hediyeye 430 lira ödedin?
Hediyeyi daha kulağina bile takmadan,bozdurunca değeri yok diye kara kara düşünmek ne alaka?

Neden küpeyi bozduracaksniz paraya ilerde ihtiyaç olursa diye düşünüyorsanız ceyrek, yarım ,cumhuriyet altını alin hem fiyatını belirlersiniz!!!
Alti ustu küpe kac lira olmasino bekliyordunuz ki iki küpe 500 bile etmemiş o zaman pırlanta , zümrüt, yakut vs gibi bir küpe aldırın bence 500 den fazla eder o zaman

Arkadaşlar ben 430 tl küpenin 1 tanesini almak istedim kulağımda 2 delik var birini ben diğerini nişanlım alacaktı ayrı ayrı iki model denedim aralarında en iyisi yine bunlar gibiydi fiyatına bir geldik benim alacağım 210 nişanlımin alacağı 370 felan tuttu yani zaten nerdeyse paranın hepsini ben ödemiş gibi oluyorum ben gramı fazla olan küpeler dusunuyordum ama oraya bir gittik o kuyumcuda beğendiğim yoktu adamlar tanıdık ve başımızda durduğu için başka kuyumcuya gidelim diye söyleyemedim bile ve çok canım sıkıldı öğlen sonu geri gidip değiştireceğiz acaba şöyle desem olur mu bu iki küpeyi ben alayim ücretini kendim ödeyeyim kendi kendim e alayim ama sende bana ayrı al onu yatırım amacıyla saklarız benim aldıklarında günlük olarak kullanırım şeklinde söylesem mi diye düşünüyorum kızlar ben böyle bir durumda ne yapabilirim
o nası bi dusunce seklidir

10 yıllık sevgilim 2 yıllık kocam çocuk bile yaptığım adam yani. bazen birine takmak için kuyumcuya girdiğimizde bak bunu alalım sana ister misin dese kıpkırmızı olurum saçmalama derim. nasıl gidip hediye seçiyosunuz kuyumcudan birde bozdurunca ne kadar eder hesabı yapıyorsunuz anlamıyorum
senınkı de abartı :=) kocan sonucta o almayacak da kim alacak ;)

Arkadaş ben de nişanlıyım bu ikinci bayramım nişanlı geçireceğim, bana bir mendil almadılar daha bayram hediyesi olarak :kızgın:
acaba ben de ayak mı yapsam, birini ben alayım diğerini sen al diye adamı mağazalara mı götürsem :bicak:
Yahu bikaç ay sonra düğününüz var, küpelere laf olsun diye verdiğiniz parayla evinizin önemli bir ihtiyacını karşılayabilirsiniz, ama siz küpe takayım evlenirken de satayım derdindesiniz. Ne kadar saçma bişey bu?

@arzu_t konuya gel arzu
kiza nisanlisi kupe almis ama parasini kiz vermis ustelik cok cirkinmis
yarin ben sana araba alacam ama parasini sen verecen ona gore

ayyy ne sacma bi cümle kurdun
abine ya o ya ben seni secicek hali yok ya bisey olmus ayrılmıslar ama sende bu kibir varken seni daha cok bela bulur

Arkadaş ben de nişanlıyım bu ikinci bayramım nişanlı geçireceğim, bana bir mendil almadılar daha bayram hediyesi olarak :kızgın:
acaba ben de ayak mı yapsam, birini ben alayım diğerini sen al diye adamı mağazalara mı götürsem :bicak:
Yahu bikaç ay sonra düğününüz var, küpelere laf olsun diye verdiğiniz parayla evinizin önemli bir ihtiyacını karşılayabilirsiniz, ama siz küpe takayım evlenirken de satayım derdindesiniz. Ne kadar saçma bişey bu?
Nisanlinizla kuyumcunun önünden geçerken bayilin. O anda aklına gelir belki. :D :KK53::KK53:

Offf gramı şöyle modeli bilmem ne ya anne lafları konuşan gelin modeli olmuşsun. Düşünüp almış daha ne üsteliyosun. Muhtemelen orada da begenmedim demedin mırın kırın gelin modeli oldun. Gözümde canlandı resmen. Hayatı zorlaştıranlarda bugün:duduk:

ayyy ne sacma bi cümle kurdun
abine ya o ya ben seni secicek hali yok ya bisey olmus ayrılmıslar ama sende bu kibir varken seni daha cok bela bulur

Yoo belki de benim için ayrılmamışlardır.
Ama sonuçta böyle bir kız bizim ailede değil.
Şimdi böyle yapan, ilerde fatura 100 lira der, 50sini cebe atar limoncucum
Önlem almak lazım.
Abim isteseydi evlenirdi dediğim gibi, 35 yaşındaki adam benden icazet alacak değil ya.

Demek ki o da böyle biriyle evlenmek istememiş.

Back
X