Nişanlımla Kuzeni

adama büyü yapılmış , yumuşakçalar büyüsü

çok etkili bir büyüdür , ne olduğunu anlamadan yumuşak yumuşak götürür insanı

sonra ortaya dumkof gibi bir şey çıkar. aman dikkat.

Bence yumuşakçalar büyüsünü bozdurmak icin bi tane papaza ihtiyac var. Nerden bulunur ki :26:

Al işte gene bak. Dündne beri yazdık yazdık, akıl verdik fikir verdik. Üstelik arkdaşa kendisi de birçok noktada katıldı bize. "Eğer öyleyse ben o adamı silerim." dedi. Dün geceden beri ne olduysa fikir değişti, "yumuşak yer sever nişanlı" kıymete bindi.
Vallahi de billahi de bundan sonra açılan bütün konularda herkesin nişanlısı, sevgilisi, erkek arkadaşını eleştiren ne olsun. Hepsi mükemmel, hepsi masum, hepsi sütten çıkmış ak kaşık, hepsini ya kötü kızlar ayartır ya da büyü yapılır ya kafasına taş düşmüştür.
Kararlıyım bu konuda çenemi tutacağım artık dünden beri öteki konudaki arkadaştan sonra....

Son düzenleme:
Her ne hikmetse bizim artık içimize işlediğinden midir nedir bilmem insanoğlu nefsine uyup yanlış haraket ettiğinde ya da bir başka canlıya olan aşkının boyutu nirvana yaptığında mutlaka birileri tarafından ya tütsülenmiş ya büyülenmiştir ortada kesinlikle cuzi iradesiyle tercih hakkını kullanmış bir birey yoktur. Gerçekten şaşırıyorum kedidir o kedi misali gibi birşey bu durum
Şimdi siz arafta kaldım diyerek hâlâ nişanlınız için büyülenmiş diyebiliyorsanız kusura bakmayın ama bence siz bu aşkın büyüsünden dolayı konduramayıp onu haklı çıkaran sebebler üretmeye kalkışıyorsunuz kendinizce..Gerçekten nişanlısınız sizi aşkıyla büyülemiş, her kula nasip olmaz kıymetini bilsin senin :)

Son düzenleme:
canim sen fesat degilsin aksine oldukca polyanasin. su duruma bak kadin adama neler yazmis sen hala ben mi fesatim yoktur oyle bisey dimi gibilerinden yaziyorsun. ne demek burada kiristiririz ne demek askim nedemek opuyorum yumusak yerlerinden. ben olsam varya ikisinide kafa kafaya tokusturur alev cikartirdim. o kizi kenara cekip rezil ederimdim/ yine sen soguk kanli davraniyorsun. kimseye belli etme ama o kizinda haddini bildir al karsina nisanlini konus ne demek bunlar die . olurmu oyle sey. benim nisanlim bile hep dio ne kadar kuzenimde olsa evli vs diyelim tabiki gidecegiz gorusecegiz hatta evli ciftlerle olacagiz yatili kalmak filan tabiki yok ve opmemde oyle sapir supur gibilerinden konusur. seviyeli olmak lazim der herzaman. bu nasil bi dusuncedir. gercekten benim midem kaldirmaz. benim nisanlim bekar kuzenleriyle normal operken bile ben icimden kiskaniyorum ama yine belli etmiyorum cunku onlarin yaninda bana oldukca yakin davraniyor ihmal etmiyor sevdiginii belli ediyor dolayisiyla bende ne kadar kiskansamda susuyorum kendime gulup geciyorum bence otur konus bi care bul

Konu sahibinin burayı pek tınladığını sanmıyorum neden hala yazıyorsunuz ki arada sırada yazıp çıkıyor ya uydurulmuş bir hikaye yada konu sahibine göre ciddi bir sorun değil ,mutluluklar dileriz nişanlınla yumuşak yerden öpmeyi öğrenmiş çok şanslısınız ...

nişanlısının kendini aklamasına bile gerek yok
konu sahibi arkadaş ''büyü'' diyerek çoktan nişanlısını aklamış bile

arkadşım lütfen ya akli melekelerini aç

bu sorun halledilmeden üstü kapatılırsa ilerde daha büyük sorun olarak karşınıza çıkar
sorun halletmekten kastım nişanlınızdan ayrılmanız yada herşeyi kırıp dökmeniz değil
buna göz yummadan makul yollardan halletmeniz
ya siz kıskanç değilsiniz yada nişanlınızın kuzeniyle bu tip konuşması sizi harekete geçirecek kadar rahatsız etmiyor...
büyü müyü bahane valla....
bi erkek nasıl olurda bu tip konuşma esnasında aklını mantığını kaybedebilir
nişanlı olduğunu karşısındakinin evli olduğunu unutur....
"kuzen" kelimesinin arkasına sığınıp yaptığı her davranış her söz mustehak mı olmalı????
devir dikkatli olma devri

yumuşak yer nedir yaaa yanaktan da ilerisimi allahım böyle bir nişanlıyı bana wermedin ki yapacaklarıma guıness rekorlar kitabına gireyim ::)

hönk bu ne lan hatta oha yuh
bunlar bildiğin kırışmış daha kırıştırcak bişeyleri kalmamış
derhal nişanlım dediğin karaktersizden uzaklaşmanı tavsiye ederim

bir gelişme bekliyoruz ama hareket yok. cidden nişanlıyla kuzen temize çıktı galiba alan memnun satan memnun, ne diyelim mutluluklar....

Konu sahibi bence gerçeği görmek istemiyor yapılan her yorum aslında birbirinin aynı çünkü ortada tek bir gerçek var. İstemediği için inanmakda istemiyor. Görülüyor ki yapılan yorumlar onun sabit kaldığı fikre azıcık etki etmiyor. Yapılan sayfalarca yorum birşey ifade etmedikten sonra hala bu konunun güncel kalması gereksiz. Takip etmeyi ben kendi adıma bırakıyorum.

yumuşak yer nedir yaaa yanaktan da ilerisimi allahım böyle bir nişanlıyı bana wermedin ki yapacaklarıma guıness rekorlar kitabına gireyim ::)

yumuşak yer meme işte
ben eşime sordum öle dedi

alemsiniz yaa çok güldüm bu yorumlara

ama hakikaten bir insanın en yumuşak yeri neresidir ki =D ve niye ısrarla orası öpülüyor

konu sahibi hakikaten çok geniş bir insan, bu tarz sözlere hala sesini çıkarmadığına göre...

Son düzenleme:
yumusak yerler sutyen ve kılot ıcınde kalan bolumlerdır bnde hayret ıcındeyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…