- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi deepsimply
-
adama büyü yapılmış , yumuşakçalar büyüsü
çok etkili bir büyüdür , ne olduğunu anlamadan yumuşak yumuşak götürür insanı
sonra ortaya dumkof gibi bir şey çıkar. aman dikkat.
Ben o adama güveniyorum ,ben o adama büyü yaptırıldığını biliyorum onuda bırakalım biz çok büyük bir aşkla birbirimize bağlıyız,benim 2 damla gözyaşım için istanbulu bir baştan diğer başa gelir ,çook zorlukları aşarak nişanlandık ,onun için çok da rahat olmayan yolları aştı...
adama büyü yapılmış , yumuşakçalar büyüsü
çok etkili bir büyüdür , ne olduğunu anlamadan yumuşak yumuşak götürür insanı
sonra ortaya dumkof gibi bir şey çıkar. aman dikkat.
ben büyü olduğuna inanmıyorum çünkü büyü olsaydı sizi çoktan ayırırdı, sadece yumuşak yerlerini öptürmezdi
bir gelişme bekliyoruz ama hareket yok. cidden nişanlıyla kuzen temize çıktı galibaAl işte gene bak. Dündne beri yazdık yazdık, akıl verdik fikir verdik. Üstelik arkdaşa kendisi de birçok noktada katıldı bize. "Eğer öyleyse ben o adamı silerim." dedi. Dün geceden beri ne olduysa fikir değişti, "yumuşak yer sever nişanlı" kıymete bindi.
Vallahi de billahi de bundan sonra açılan bütün konularda herkesin nişanlısı, sevgilisi, erkek arkadaşını eleştiren ne olsun. Hepsi mükemmel, hepsi masum, hepsi sütten çıkmış ak kaşık, hepsini ya kötü kızlar ayartır ya da büyü yapılır ya kafasına taş düşmüştür.
Kararlıyım bu konuda çenemi tutacağım artık dünden beri öteki konudaki arkadaştan sonra....
yumuşak yer nedir yaaa yanaktan da ilerisimiallahım böyle bir nişanlıyı bana wermedin ki yapacaklarıma guıness rekorlar kitabına gireyim ::)
ben büyü olduğuna inanmıyorum çünkü büyü olsaydı sizi çoktan ayırırdı, sadece yumuşak yerlerini öptürmezdi
yumuşak yer nedir yaaa yanaktan da ilerisimiallahım böyle bir nişanlıyı bana wermedin ki yapacaklarıma guıness rekorlar kitabına gireyim ::)
yumuşak yer meme işte
ben eşime sordum öle dedi
yumusak yerler sutyen ve kılot ıcınde kalan bolumlerdıralemsiniz yaaçok güldüm bu yorumlara
ama hakikaten bir insanın en yumuşak yeri neresidir ki =D ve niye ısrarla orası öpülüyor
konu sahibi hakikaten çok geniş bir insan, bu tarz sözlere hala sesini çıkarmadığına göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?