- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
- Konu Sahibi deepsimply
-
Ne kadar zamandır nişanlısınız? Nişanlının size tavırları,ilgisi nasıldı? Birbirinize aşık mısınız? Daha doğrusu ben siz bunları öğrenmeden önceki ilişkinizi merak ediyorum.Biraz bilgi verebilir misiniz?
konu sahibi çok sakin biz daha çok sinirlendik farkındamısınız
aynen.
Çok soğuk kanlı.
neden sakin durduğunu açıkladı önceki yazılarında
ilkin çok sinirlendim ama zaman geçtikçe normal gibi oldu
alışıldı duruma gibisinden açıklama yaptı
artık şaşırmıyorum gibisinden
heralde canı sıkıldı ondan böyle konu açtı
şimdi tırım tırım falcı aramakla meşgul
Ben kuzeni kardeş gibi görenlerdenim. Kuzen ile samimi olunur, kuzen kıskanılmaz, kuzen ile ilgili fesatlık yapılmaz. Kuzen kardeştir evet, ama ben kardeşimle de bu üslupla konuşmam. Hoş değil. Bence kurcala bu konuyu.
haklısın :)) canı sıkıldı bence olta attı bize.bakalım ne tepki vercekler falan... daha öncede gördük böylelerini
Bu konuyu açtım çünkü kafam karışmıştı ,başkasının başına gelse ne düşünürü merak ettim objektif fikir almak için açtım.
Siz beni yargılayın ,tavrımı sorgulayın diye değil lütfen amacından saptırmayalım durumu .
Sanki pempe dizi anlıtıyorum burada ,eskiden vardı yalan rüzgarı bu havaya girenlere pes diyorum
yargılamaktan ziyade tatlım, buraya konuyu açtın dertleşmek için paylaşmak için, fikir sundu herkes, kafa yordu ama senin soğukkanlılığın şaşırtıyor bizitamam soğukkanlısın çok konuşmak istemıyorsun belki canın sıkkın ama bu kadar ınsanın yazdıklarınıda boş geçme derim , senin için yazdı bu kadar insan bu yazıyı ee nedir son durum nasıl hissediyorsun kendini ?[/QUOTE
kötü hala konuşadık hala herşey arafta kalmış durumda :44:
yargılamaktan ziyade tatlım, buraya konuyu açtın dertleşmek için paylaşmak için, fikir sundu herkes, kafa yordu ama senin soğukkanlılığın şaşırtıyor bizitamam soğukkanlısın çok konuşmak istemıyorsun belki canın sıkkın ama bu kadar ınsanın yazdıklarınıda boş geçme derim , senin için yazdı bu kadar insan bu yazıyı ee nedir son durum nasıl hissediyorsun kendini ?[/QUOTE
kötü hala konuşadık hala herşey arafta kalmış durumda :44:
neden arafta ? çok tartışmaya açık bir konu değil bu aslında bariz ortada durum siz yine de konuşun içiniz rahat etsin dinlemeden konuşmadan kestirip atmadım dersiniz ama neyi bekliyosunuz ben anlamadımm ...
neden arafta ? çok tartışmaya açık bir konu değil bu aslında bariz ortada durum siz yine de konuşun içiniz rahat etsin dinlemeden konuşmadan kestirip atmadım dersiniz ama neyi bekliyosunuz ben anlamadımm ...
Ben o adama güveniyorum ,ben o adama büyü yaptırıldığını biliyorum onuda bırakalım biz çok büyük bir aşkla birbirimize bağlıyız,benim 2 damla gözyaşım için istanbulu bir baştan diğer başa gelir ,çook zorlukları aşarak nişanlandık ,onun için çok da rahat olmayan yolları aştı...
Ben o adama güveniyorum ,ben o adama büyü yaptırıldığını biliyorum onuda bırakalım biz çok büyük bir aşkla birbirimize bağlıyız,benim 2 damla gözyaşım için istanbulu bir baştan diğer başa gelir ,çook zorlukları aşarak nişanlandık ,onun için çok da rahat olmayan yolları aştı...
peki duyacaklarınızdan da korkmuyorsunuz o zaman... bence kendinize bu eziyeti yaşatmayın büyü vs... bunları bahane etmeyin oturup konuşun olmaz mı bu kadar eminseniz nişanlınızdan oturur mantıklı açıklamasını dinler ikna olur yolunuza devam edersiniz değil mi... fesat mıyım diye kendinizi yıpratmazsınız...
ben büyü olduğuna inanmıyorum çünkü büyü olsaydı sizi çoktan ayırırdı, sadece yumuşak yerlerini öptürmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?