Nişanlımla Kuzeni

Konu sahibi bu soruyu bile görüp yazmamış..online idi halbuki..pes diyorum..

neden sakin durduğunu açıkladı önceki yazılarında
ilkin çok sinirlendim ama zaman geçtikçe normal gibi oldu
alışıldı duruma gibisinden açıklama yaptı
artık şaşırmıyorum gibisinden

ooo süpermiş böyle bişiye nasıl alışılıyo anlatsın o zamn .aldatılma yüzünden boşananlar geri evlensinler..yazık olmuş onlara boşanacaklarına alışsalardı keşke.

Son düzenleme:
''önce konduramıyorsun sonra sıradan hale geliyor acıtmıyor bile sadece sen başkasının canını yakıyorsun ,bu kadar basit gerisi onların sorunu ''

işte neden sakin durduğunu bu şekilde açıkladı konu sahibi

Konuyu açtı çıktı gitti ya belki de konuyu çözdü :))))derdi bizi sardı ayyyy böyle bir şeyi nasıl da çözdü acaba bi cevap verse bari

haklısın :)) canı sıkıldı bence olta attı bize.bakalım ne tepki vercekler falan... daha öncede gördük böylelerini

Bu konuyu açtım çünkü kafam karışmıştı ,başkasının başına gelse ne düşünürü merak ettim objektif fikir almak için açtım.
Siz beni yargılayın ,tavrımı sorgulayın diye değil lütfen amacından saptırmayalım durumu .

Sanki pempe dizi anlıtıyorum burada ,eskiden vardı yalan rüzgarı bu havaya girenlere pes diyorum

yargılamaktan ziyade tatlım, buraya konuyu açtın dertleşmek için paylaşmak için, fikir sundu herkes, kafa yordu ama senin soğukkanlılığın şaşırtıyor bizi tamam soğukkanlısın çok konuşmak istemıyorsun belki canın sıkkın ama bu kadar ınsanın yazdıklarınıda boş geçme derim , senin için yazdı bu kadar insan bu yazıyı ee nedir son durum nasıl hissediyorsun kendini ?

Son düzenleme:

canım eşimle sevgiliyken benzer bişey yaşadım..
benimki sadece arada telefonla konusurlar dertleşirlerdi ne hikmetse hem 12 den sonra
dedim neden özellkile 12 den sonra bana açıklamasını yap
yapamadı...
bi şekilde kız benim onunla konuşmasından rahatsız oldugumu duydu hatta kayınvalidemler filanda duymuşlar
haklıyım tabiii
sonra asla bir daha konuşmadılar... kız da evlendi bizde evlendik sonra evlerine gittik kaldık filan
asla öyle samimiyet yok artıkk
ve asla kabul edemem...
zamanında bunları evlendirmek istemişler deee sözde bizimkiler istememiş filan ama bence biraz üstüne gitselerdi benim eşimle kuzeni de evlenirdi
halen aralarında bir çekim oldugunu düşünürüm.. ve cok sinir olurum
ama eşim de beni cok sever benim rahatsız olacagım birseyi yapmıyor ..
geçmiş geçmişde kaldı
ama
sen cok dikkat et canım
ortada cok cok ciddi bir durum var.

daha önce arkadaşlarında dediği gibi al mesajları kadının eşine göster dünyanın kaç bucak oldugunu görsün
ve sen onları gördügün hale hiç birsey diyemiyorsan bence sen kıskanmıyorsun
ay bilmiyorum bu konuda çok psikopatça davranırım ve bu davranış çok normal olurdu..

bol şans o zaman ne denir ki... inşallah eş ve kuzenin yumuşak yumuşak fotolarını görmeden olayı çözüme kavuşturusunuz...

adama büyü yapılmış , yumuşakçalar büyüsü

çok etkili bir büyüdür , ne olduğunu anlamadan yumuşak yumuşak götürür insanı

sonra ortaya dumkof gibi bir şey çıkar. aman dikkat.

ben büyü olduğuna inanmıyorum çünkü büyü olsaydı sizi çoktan ayırırdı, sadece yumuşak yerlerini öptürmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…