Nişanlımla Kuzeni

bacım konunun sonu ne oldu sonuçtan bahsetsen bir zahmet ayrıldınmı o konulara hiç girmiyosun yoksa haala sineyemi çekiyosun onlar düşünsün diyip durmuşun

Ayy bayılcam okudukça :S Allah başa vermesin böylelerini.. ne yüzsüz pislik utanmaz insanlar var şaştım kaldım midelerine yaa..

Son düzenleme:
yumuşak yerlerinden öpüyormuş lafa bak ya adam yerine koymam bir kalemde silerim.açık açık görüşüyorlar.ben böyle durumda ilişkiye girip girmediklerindede şüpheye giririm

canım sen hiç abartmıyorsun haklı olarak rahatsız olduğunu dile getirmişsin sadece kuzende olsa kesinlikle öle konuşmamalı..eşimin ailesinin memleketine gittiğimde benden epey yaşça küçük lise öğrencisi i yeğen i vardı eşimin..bu habire sırnaşıyo..şakayla karışık vuruyor işte..ben çok sinir olmuşum..eşim dışarı sigara içmeye giti arkasından bu sümsük gitti.bende sinir oldum..abla sen niye geldin demezmi..benimkide evet neden geldin demezmi...baktım gene şakalaşıyorlardı..bende konuşmadım tabi eşimle küsüştüm haklı olarak daha sonra neden trip yapıyorum diye eşimle tartıştım bana VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs mi diyorsun küçük o daha akrabama yan gözle baktığımımı düşünüosun dedi..ama olsunn ben yinede kıskanmıştım..eşimle o sümsük bahçedeyken sen neden geldin abla dedikten sonra eşim bana yöneldi yeğeni cıvıklaştı tabii eşim git sen içeri dedi..benimkide bana onu söliyo..buı dediğim amcasının kızı...bunun babası arıyo habire arada işte yeğenim nasılsın diyehal hatır sorp duruyodu..eşim hattını değiştirdi amcasıda emre beni arasın diyo bende eşime sölüyorum tabii eşimde dönmemiş amcasına bu adam gene beni arıyo versen numarayı diyo ben dedim eşime arasın seni diye.adam hala inanmıyo sert çıkıyo bana..bunların ailecek ne karınağrısı varsa benle anlamadım..sonra eşim aradı amcasını beni için demiş aradığımı söylemediyle bağırayım geline..benimkide benm karıma benden başkası bağıramaz diye ser çıkmışş..aramızda yöre farkıda var..ben batılıyım ve bu tarz olaylarla karşılaşmak rezillikten başka hiç bir şey değilllll ama eşim küçük çocuklada şakalaşan karaktere sahip..ne bilimmm sen evlenmeyi kesinlikle düşünme böle biriyle sen pişman olursun..

öğğğğ midem bulandı resmen ya...Allah korusun böyle hayasız insanlardan...bir de ailenin bilmediği mail adresinden demişsin gizli kapaklı işler çeviriliyor da o yüzden farklı bir mail adresi alınmış..

en kısa zamanda "nişanı attım" mesajı bekliyoruz senden.

konusahibi size birşey söyleyeyim mi, bırakın kadının nişanlınıza attığı mesajları en ufak sorununuzu bile bu kadına söylemesi hata. bu konuda üçünüzde hatalısınız.

siz tavrınızı koyup dişlerinizi göstermediniz.
Kuzen bozuntusu evli olduğu halde nişanlınıza yılıştı.
Nişanlınızda en küçük bir sorunu kuzen bozuntusuna söyleyerek en başından hata yapmış zaten.

ben olsam o kuzenide nişanlıyıda evire çevire döverim tatlım.. taviz verme senin hayatından daha önemli değil yol verirsin necilerini bulursun üstelik kuzeniyle kırıştırmayacak adamlar sana kul olurken, sen nden kendini fesat olarak göresin? o kuzeni dövesim var ayrıca..

benim de nişanlımla bi kuzeni çok samimi konuşuyorlardı ama aralarında yaş farkı vardı ve bu denli seviyesiz değildi. yani canım çiçeğim böceğim vb. rahatsızlığımı belirttim ve artık bu tarzda bile konuşmuyorlar. ki o zaman nişanlı da değildik. Allah yardımcın olsun

4 çocuklu bir anne! Çok yazık gerçekten... Ne size üzülüyorum (konu sahibesi) ne nişanlınıza nede o rezil kuzenin eşine. Hepinizde bi şekilde hayatınıza devam ediceksiniz ama olan o çocuklara olacak
Günahları başına sohbet bu kadar ilerlediyse o 4 çocuktanda şüphe ederim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…