Nişanlımla Kuzeni

yumusak yerler sutyen ve kılot ıcınde kalan bolumlerdır bnde hayret ıcındeyım..

midem bulandı resmen :120::120::120:

bu ne cıvık bir iletişimdir ya. tövbe tövbe. ne edep kalmış ne haya. daha neler görecez. terbiyesiz herif ya. hadi adam terbiyesiz bunu hoş gören kadına ne demeli.

midem bulandı resmen :120::120::120:

bu ne cıvık bir iletişimdir ya. tövbe tövbe. ne edep kalmış ne haya. daha neler görecez. terbiyesiz herif ya. hadi adam terbiyesiz bunu hoş gören kadına ne demeli.
esımın kuzenıde zamanında esım ıcın ıntıhar etmıs.

.kınama gelıp bnı( tanımadıgı halde benı kotuleyen) arkamdan esıme msjlar yazmıstı.

ustelık o ewlıydı.

ama bnm esım haddını bıldırdı o o...ya. iş erkekte bıter..

Peki ne kadar yararlandın bu kadar yorumdan.Objektif bir fikir çıkmadı mı bunca fikir arasından.Yani dedin mi kendi kendine bu normal bir durum değilmiş ve bende fesat değilmişim.Bunu sorgulamalı,konuşmalı ve halletmeliyim.

evet, her halükarda karşı tarafa durması gerektiği yeri biz bildiririz. yalnız burda konu sahibinin nişanlısı bunu yapmıyor, bu durumda kadının ona haddini bildirmesi gerekir. konu sahibi bundan pek rahatsız değil ama...o zaman yapacak birşey yok... hayırlısı olsun artık

konu sahıbınn yapması geren ayrılmak

onun uyarmasıyla kesecekse adam zaten bı degerı yok

bence tabı...

bu tür ilişkileri normal görmeyen bir insansanız kesinliklikle bu insanlardan uzak durmanız gerek olay bu kadar açık ve net ileride de aynı sorunlar kesinlikle karşına çıkar

konu sahibinin algılarında bildiğiniz problem var
algılamıyor çünkü
ben olacaktım ben , ben varya ben ah ben yokmuyum ben .. Çokta sakin derler bana ama arkadaşın sinirleri alınmış galiba..

hiç üşenmeden baştan sona okudum konu sahibinin yorumlarını okumak için ama bu kadar az cevaba bu kadar fazla yorum nadirdir herhallde
ortada iğrenç bir durum var yumuşak yerler konusundada haklısınız vaalla bu ne ahlaksızca bir muhabbettir böyle yaaa Allah eşlerimizi böyle kuzenlerden ve kadınlardan korurusn aman amannnn katil ederler adamı yaaa

konu sahibinin algılarında bildiğiniz problem var
algılamıyor çünkü
ben olacaktım ben , ben varya ben ah ben yokmuyum ben .. Çokta sakin derler bana ama arkadaşın sinirleri alınmış galiba..

Algısında problem olan bence sizsiniz,son yazılanı okursan algılayamazsın tabikide ben bunu normal karşılıyorum.

ben tavrımı koydum aldım karşıma konuştum oda yetmedi nşanlımın ailesini kadının kocasını aradım konuştum ,kendimi geri çektim birbirlerini yemelerini seyrediyorum .Ki çok zevkli tavsiye ederim.

Ki benim nişanlım böyle bir adam değil ,başka türlü sorunlar yaşıyoruz bazı çok bilen arkadaşların dediği gibi bişi olmayabiliyor büyü yapan salak tam tutturamayıp yüzüne gözüne bulaştırıp olayları bu hale getirebiliyor.

Anladım ki herkes herşeyi çok biliyor..........

Hepiniz sağolun ,varolan

büyüyü tam tutturamamış mı hahahahahaha

hayatımda hiç bu kadar komik bir cümle duymamıştım .

demek ki büyünün bir kısmı tutunca böyle oluyor

Eki Görüntüle 317242

büyü değil hünkar beğendi yapıyor sanki

kıvamı tutturamamış

Son düzenleyen: Moderatör:

Büyü yapan o salak diye tabir ettiğiniz hatun büyüyü tutturamayıp yumuşak yerlerini mi öptürebilmiş sadece ? hayatımda duyduğum abartmıyayım kkda duyduğum en komik bahaneydi gülmeme vesile oldunuz sağolun :) bu arada bu büyüyü yapan mı ebleh yoksa büyüden nişanlısının yumuşak yer öpmesi geldiğine inan konu sahibesi mi karar veremedim ..ya sizce ?

ben anlamadım büyü yanlışlıkla kime yapılmış

Hemen örneklendiriyorum

-nişanlı kadının nişanlı erkeği ; Nişanlıcığım bana büyü yaptı kuzenim, beyle ikide bir yumuşak yerlerini öpesim geliyor kadının bana neler oluyor bilemiyorum !

-Nişanlı erkeğin nişanlı gadını ; Nişanlıcığım ben seni sarıp sarmalarım kıyamam, yedirmem seni ona hem o kadın sana büyü yapmış beni sert onu yumuşak bulman bu sebebten, sen çok iyi birisin nişanlıcığım eminim sana büyü yapılmasa idi sen insan üstü cuzi iradenle asla o kadını yumuşak bulmayıp beni vernele yatırılmış çamaşır kadar yumuşah bulacaadın.

-Kuzen ; tühh laa büyüyü tam tutturamamışım, herif gaydı gitti elimizden..

-kuzenin goncası ; Bizim garıya da büyü yapmışlar leeeyn !

Ve bu ilişkide tek masum olan şey var o da bu olayların bizzat şahidi olan FACEBOOK !

Son düzenleme:

zuhahahaha

bu ne sacmalık ya.. kuzende olsa aynı ana babadan dogmadılar kardesım. ole konusmalar yapılamaz. he arada 20 yas fark olur kucuk olur kuzenı ıstedıgını soler. o neymıs ewlı kadınlaa. bu konuyu ne yap ne et hallet bence cnm

bak arkadaşım senin tavırlarına istinaden yazdım ben orayı.ben burayı şu amaçla kullanıyorumbenimde çok kötü günlerim oldu.buradaki arkadaşlar bana çok destek verdi.onların derdi olduğundada tabiki bende yazıcam.insan durumun içindeyken çok sağlıklı düşünemiyor dışardan bakan insanlar daha mantıklı düşünebiliyor.bizde o açıdan sana yazdık ettik hiçbirimiz meraklı değiliz yoksa senin yada elalemin özel hayatına.pembe dizi oynatmıyorum demişsin iyi sen zaten duruma alıştığını yazmışsın biz o insanlara o kadar snirlendik demek ki sende bunlara göz yumabilip sevgilini savunuyosan ve bundan sonraki hayatına böyle devam etmek istiyosan bize zerre kadar zarar gelmez yani şu başlığın altında senin için uğraş vermiştik.bir mesajında da durumu kabullendim alıştım demişsin eyvallah başlığı kapattırabilirsin bence çünkü çözümlenmiş.ve böylece ben ve benim gibiler senin için kafa yormaz dğer arkadaşların dertlerini dinleriz.hade selametle sana mutluluklar.hoşçakal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…