- 19 Haziran 2009
- 1.077
- 25
- 158
- Konu Sahibi deepsimply
-
yumusak yerler sutyen ve kılot ıcınde kalan bolumlerdırbnde hayret ıcındeyım..
esımın kuzenıde zamanında esım ıcın ıntıhar etmıs.midem bulandı resmen :120::120::120:
bu ne cıvık bir iletişimdir ya. tövbe tövbe. ne edep kalmış ne haya. daha neler görecez. terbiyesiz herif ya. hadi adam terbiyesiz bunu hoş gören kadına ne demeli.
Bu konuyu açtım çünkü kafam karışmıştı ,başkasının başına gelse ne düşünürü merak ettim objektif fikir almak için açtım.
Siz beni yargılayın ,tavrımı sorgulayın diye değil lütfen amacından saptırmayalım durumu .
Sanki pempe dizi anlıtıyorum burada ,eskiden vardı yalan rüzgarı bu havaya girenlere pes diyorum
esımın kuzenıde zamanında esım ıcın ıntıhar etmıs.
.kınama gelıp bnı( tanımadıgı halde benı kotuleyen) arkamdan esıme msjlar yazmıstı.
ustelık o ewlıydı.
ama bnm esım haddını bıldırdı o o...ya. iş erkekte bıter..
konu sahıbınn yapması geren ayrılmakevet, her halükarda karşı tarafa durması gerektiği yeri biz bildiririz. yalnız burda konu sahibinin nişanlısı bunu yapmıyor, bu durumda kadının ona haddini bildirmesi gerekir. konu sahibi bundan pek rahatsız değil ama...o zaman yapacak birşey yok... hayırlısı olsun artık
yumusak yerler sutyen ve kılot ıcınde kalan bolumlerdırbnde hayret ıcındeyım..
yumosla yıkanmıscasına yumusak..çok hoşsunuz cidden çok yumuşak
konu sahibinin algılarında bildiğiniz problem var
algılamıyor çünkü
ben olacaktım ben , ben varya ben ah ben yokmuyum ben .. Çokta sakin derler bana ama arkadaşın sinirleri alınmış galiba..
Algısında problem olan bence sizsiniz,son yazılanı okursan algılayamazsın tabikide ben bunu normal karşılıyorum.
ben tavrımı koydum aldım karşıma konuştum oda yetmedi nşanlımın ailesini kadının kocasını aradım konuştum ,kendimi geri çektim birbirlerini yemelerini seyrediyorum .Ki çok zevkli tavsiye ederim.
Ki benim nişanlım böyle bir adam değil ,başka türlü sorunlar yaşıyoruz bazı çok bilen arkadaşların dediği gibi bişi olmayabiliyor büyü yapan salak tam tutturamayıp yüzüne gözüne bulaştırıp olayları bu hale getirebiliyor.
Anladım ki herkes herşeyi çok biliyor..........
Hepiniz sağolun ,varolan
sadece yumusak yerlere tutmusbüyüyü tam tutturamamış mı hahahahahaha
hayatımda hiç bu kadar komik bir cümle duymamıştım .
demek ki büyünün bir kısmı tutunca böyle oluyor
Eki Görüntüle 317242
ben anlamadım büyü yanlışlıkla kime yapılmış
Hemen örneklendiriyorum
-nişanlı kadının nişanlı erkeği ; Nişanlıcığım bana büyü yaptı kuzenim, beyle ikide bir yumuşak yerlerini öpesim geliyor kadının bana neler oluyor bilemiyorum !
-Nişanlı erkeğin nişanlı gadını ; Nişanlıcığım ben seni sarıp sarmalarım kıyamam, yedirmem seni ona hem o kadın sana büyü yapmış beni sert onu yumuşak bulman bu sebebten, sen çok iyi birisin nişanlıcığım eminim sana büyü yapılmasa idi sen insan üstü cuzi iradenle asla o kadını yumuşak bulmayıp beni vernele yatırılmış çamaşır kadar yumuşah bulacaadın.
-Kuzen ; tühh laa büyüyü tam tutturamamışım, herif gaydı gitti elimizden..
-kuzenin goncası ; Bizim garıya da büyü yapmışlar leeeyn !
Ve bu ilişkide tek masum olan şey var o da bu olayların bizzat şahidi olan FACEBOOK !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?