- Konu Sahibi deepsimply
-
Yorumumu aç baştan oku arkadaşım.
Ben bütün yorumları okumak zorunda değilim ana konuyu okur yorumumu yaparım.
Bu nasıl bir uslup böyle. Bana yönellettiğin sorularına bir ayar çek derim.
Çağdaşlıkla ne alakası varsa.
Hey allahım yarabbim ya.
Yorumumu aç baştan oku arkadaşım.
Ben bütün yorumları okumak zorunda değilim ana konuyu okur yorumumu yaparım.
Bu nasıl bir uslup böyle. Bana yönellettiğin sorularına bir ayar çek derim.
Çağdaşlıkla ne alakası varsa.
Hey allahım yarabbim ya.
Gayet güzel yazmısım. bir sorun göremedim....
Sorun görmemen normal , fazla ayrıntıya girmeyeceğim :)
Bakın arkadaşlar yazdığım yorumada belirttim tabi ki yumuşak yerlerinden öperim demiyoruz diye.
Daha neyin savaşı bu.
7/24 beraberiz kuzenlerimle , gerçekten aralarında bişey olmayabilir emin konuşulması taraftarı değilim.
Ben kendimden yola çıkarak yorum yapıyorum.
Anlaşılmayacak bişey yok.
Gayet güzel yazmısım. bir sorun göremedim....
yanağı demişti bana sorduğumda ,en komiği imza gibi her mesaja maile bunu yazması kuzen e yazarken
Ben en çok mis kokuluma takılmıştım
Sanırım cümlelerinizin "ayrıntısında" aptal olduğumu ima ettiniz.Sorun görmemen normal , fazla ayrıntıya girmeyeceğim :)
Bakın arkadaşlar yazdığım yorumada belirttim tabi ki yumuşak yerlerinden öperim demiyoruz diye.
Daha neyin savaşı bu.
7/24 beraberiz kuzenlerimle , gerçekten aralarında bişey olmayabilir emin konuşulması taraftarı değilim.
Ben kendimden yola çıkarak yorum yapıyorum.
Anlaşılmayacak bişey yok.
Sağol canım benim ya ben anlatamadım yada anlama zorluğu çekiliyor.bencede çok güzel yazmışsın,,bende anormal bişey göremedim,,burdaki bahsi geçen olay aşkım cicim demiş o ona meselesi değil,,bırak kuzen olması kardeş kardeşe demiyo bu lafları,sonuçta can ciğer daha yakınlar,,ama kuzende kim oluyo böyle konuşuluyo yazık,yazık,,bilhassa ben büyüdüklerinde tabi,, oğlumun, ablamın kızıyla bu şekilde konuştuklarını görsem cıngar çıkartırım,,ne demekmiş o laflar,,bide evli biri çocuğu var,diğeri nişanlı utanın utanın,,keşke burayı okuyo olsalarda yaptıklarından utansalar,,hiç duyulmıycak zannediyolar böyleleri,,ama konu sahibi temiz kalpliymişki,,allah göstermiş bu rezilliği,henüz evlenmemişken hemde çok şanslısın
her mesaj sonunda o malum şeyleri yazıyorsa,ateş çoktaaaan bacayı sarmıştır...ama asıl takıldığım senin bunları komik bulman...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?