Nişanlımla Kuzeni

Gayet güzel yazmısım. bir sorun göremedim....

Konu sahibinin ilk açılışta yazdığı şeyler bile normal değil ki siz diğerlerini okuyamam diyorsunuz. Başa bakıp verilen hüküm yerli yerindedir..Hepimiz kuzenlerimizle konuşabiliriz,şakalaşabiliriz..Zira ben aşkımlı da konuşmam aramızda bir resmiyet söz konusu ama varsayalım ki konuşuyoruz hadi kırıştırma olayını da es geçiş masumane bulalım..Peki yumuşak yerlerinden öpüyorum lafı ne kadar yerli yerindedir ?

Ayıp ! kaldı ki kadının eşinin bile haberi yoktur bu durumdan eminim, hangi eş nikahına almış olduğu kadının kuzenleriyle bu kadar uç noktalarda sohbet etmesine musamaha gösterir ? Defaatle konu sahibesi haklıdır, koşarak uzaklaşılması gereken bir şahısla nişanlanmış ama güzel bir tevafukla bu duruma şahit olmuş .

Sorun görmemen normal , fazla ayrıntıya girmeyeceğim :)

Bakın arkadaşlar yazdığım yorumada belirttim tabi ki yumuşak yerlerinden öperim demiyoruz diye.
Daha neyin savaşı bu.
7/24 beraberiz kuzenlerimle , gerçekten aralarında bişey olmayabilir emin konuşulması taraftarı değilim.
Ben kendimden yola çıkarak yorum yapıyorum.
Anlaşılmayacak bişey yok.

Kuzenlerinle olan ilişki ile burdaki ilişki arasında ufak bir fark var. Cinselliği çağrıştıran, gizli saklı yapılan şeyler mevcut. "yumuşak, kırıştıralım vs" gibi.

Sadece kuzenine aşkım dedi diye bir konu açılmış olsaydı (ki buna benzer konular gördük) konusahibinin saçmaladığını düşürdük...

kardes senı üzmek ıstemem ama bence de aralarında bısey var normal degıl bu konusmalar da bunları normal konusma sayanlar da sen o ınsanla evleneceksın suphe varsa ıcın de onunla konus rahatsız oldugunu soyle

açıkcası ben kuzenlede olsa bu tip konuşmaların yapılmasını doğru bulmuyorum.benim kuzenimde benden küçüktür ama canım,aşkım, bebeğim demem.çok gereksiz zaten .ben oğluma ve eşime söylerim.onun dışındakilere demem.gerçi bu kuzenler aşmış kendini.aşkım, bebeğim masum kalır.yumuşak yerlerini öpüp kırıştırıyorlar artık.kuzeninin eşinide çok rahat buldum.ne tepkisizmiş.sende hala böyle biriyle nişanlı kaldığın için tepkisizsin.bunların arasında mutlaka birşey var.ya da çok geniçler.böyle bir konuşma şekli ne duymadım.

bencede çok güzel yazmışsın,,bende anormal bişey göremedim,,burdaki bahsi geçen olay aşkım cicim demiş o ona meselesi değil,,bırak kuzen olması kardeş kardeşe demiyo bu lafları,sonuçta can ciğer daha yakınlar,,ama kuzende kim oluyo böyle konuşuluyo yazık,yazık,,bilhassa ben büyüdüklerinde tabi,, oğlumun, ablamın kızıyla bu şekilde konuştuklarını görsem cıngar çıkartırım,,ne demekmiş o laflar,,bide evli biri çocuğu var,diğeri nişanlı utanın utanın,,keşke burayı okuyo olsalarda yaptıklarından utansalar,,hiç duyulmıycak zannediyolar böyleleri,,ama konu sahibi temiz kalpliymişki,,allah göstermiş bu rezilliği,henüz evlenmemişken hemde çok şanslısın

kaldırılamayacak birşey . aralarında birşey olduguğu belli ,ki olmasa bile ne deerece doğrudur öyle laflar etmek.. Bence hiç üzülme . böyle insanlardan kurtulacağın için sevin..Ve derhal kurtul derim.

Canlarım günahını almak istemedim uyardım 2 ay bekledim ki bu laflar bence çok nahoş ,allah herkesin yolunu açık etsin şaka da bir yere kadar hani sohbet içersinde yaparsında her yazdığın maile ,mesaja "mis kokulum ,öpüyorum yumuşak yerlerinden "yazmasın bide ben kıskanç oldum tepki veridğim için düşünün yani pess diyorum allah layıklarını versin ....

yanağı demişti bana sorduğumda ,en komiği imza gibi her mesaja maile bunu yazması kuzen e yazarken

Ben en çok mis kokuluma takılmıştım

her mesaj sonunda o malum şeyleri yazıyorsa,ateş çoktaaaan bacayı sarmıştır...ama asıl takıldığım senin bunları komik bulman...:26:

bende erkek kuzenimle kardeş gibiyim çok samimyim ama asla bu tür yani senin anlattığın gibi şeyler olmaz aramızda.çok sinirlendim.yuh yaa..

Canım ben 6 ay once bu olayı yasadım 5 senelik eşım kuzenıyle benı aldattı hemde yası kızın cok kucuk mesajlasıyorlardı bende kardeslersanıyordum kız hep evdeydı bızım aklıma gelemezdı cok da cırkındı ben cok guzel bulurdum kendımı ve asla bu sebeple konduramazdım ve bırg un bastım ve boşandık.BEnce yolun basında dönn

Sanırım cümlelerinizin "ayrıntısında" aptal olduğumu ima ettiniz.
Ama kötü düşünce sahibinindir.
Sadece konuya genel anlamda hakim olmamanızı yanlış buldum söyledim.
Bu kadar gocunacağınızı tahmin edemedim kusura bakmayın biz okuduklarımız üzerinden ve arkadaşın sorduğu soru üzerinden yorum yapabiliriz.
onların iyi niyetliliğini bilmem nesini biz burdan bilemeyiz değil mi?
bence olayın ucu belli.
Valla iyi ten koklamalar, yumusak sert farketmez artık.
Ne diyebilirim kıl kapıyorum dediğini doğru sanan varlıklara...

Sağol canım benim ya ben anlatamadım yada anlama zorluğu çekiliyor.
aslında olayı başka noktaya çekmeye çalışıyorlar neysem allah muhabettlerini arttırsın sevgili kuzenlerin.
iyi akşamlar

her mesaj sonunda o malum şeyleri yazıyorsa,ateş çoktaaaan bacayı sarmıştır...ama asıl takıldığım senin bunları komik bulman...:26:

aynende bunu merak ediyorum,nasil bütün bu olanlara karsi bu kadar soguksunuz anlamadim...
surda o kadar kisi neler yazdi ama sizin yazdiginiz iki üc yorum onlardada hep bu ifade yani anlayamadim..
biranda da herseyi cözdünüz yani..

Ben aynı durumda olsam bir sn. bile düşünmeden bitirirdim üstelikte o mesajları herkese gösterirdim buna kuzenin eşide dahil...Çıksın rezillikleri ortaya

iğrenç bir muhabbet. ne bu ya ne biçim kuzenlik bu. kuzen kuzene yani kardeş kardeşe böyle şeyler yazar mı.
kimse bana onların iyi niyetli olduğunu söylemesin. iğğğrençç....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…