- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.606
- 398
- Konu Sahibi deepsimply
-
aynende bunu merak ediyorum,nasil bütün bu olanlara karsi bu kadar soguksunuz anlamadim...
surda o kadar kisi neler yazdi ama sizin yazdiginiz iki üc yorum onlardada hep bu ifade yani anlayamadim..
biranda da herseyi cözdünüz yani..
insan bir kere kuşkuya düşmesin. serin kanlı olmakta fayda var. rahatsız olduğunu açık açık söyle. aynı durumda kendisinin ne tepki vereceğini sor bakalım
konu sahibi durumdan bizi bilgilendirirse daha iyi yorumlar yapabilirz ama kendisi kaybolmş ortadan
Tatlım mesaj bu ilk 2 ay önce bir sorun yaşadığımızda gördüm uyardım ,rahatsız oldum dedim .bekledim izledim
pazar günü gördüm tekrar mesajlar mailler o zaman ciddi anlamda kapıştık ,kıskançlıkla yanlış anlamakla suçlandım .
Bende kadının kocasını aradım anlattım durumu artık o abinin sorunu
Nişanlımın annesini aradım ,konduramıyorum çocuğu var dedi yani iş benden çıktı .
ben zaten nişanlımdan vazgeçtim ,böyle şeye gözyumucak değilim ,zaten görüşmüyorum şu anda
Kadının eşi ne tepki verdi?
şoka girdi resmen ,bizim yanımızda böyle konuşmuyorlar senin yanında hiç böyle diyalog geçti mi dedim "hayır" dedi
"hiçbir bilgim yok benim böyle bir konuda o kadar da yakın değiller " dedi.Ben bunu araştırıcağanı söyledi ki kafasını koyduğunu yapan bir adam onuda bırak boşanma davası açsa bu mesajları gören hakim anında boşar
Tatlım mesaj bu ilk 2 ay önce bir sorun yaşadığımızda gördüm uyardım ,rahatsız oldum dedim .bekledim izledim
pazar günü gördüm tekrar mesajlar mailler o zaman ciddi anlamda kapıştık ,kıskançlıkla yanlış anlamakla suçlandım .
Bende kadının kocasını aradım anlattım durumu artık o abinin sorunu
Nişanlımın annesini aradım ,konduramıyorum çocuğu var dedi yani iş benden çıktı .
ben zaten nişanlımdan vazgeçtim ,böyle şeye gözyumucak değilim ,zaten görüşmüyorum şu anda
şoka girdi resmen ,bizim yanımızda böyle konuşmuyorlar senin yanında hiç böyle diyalog geçti mi dedim "hayır" dedi
"hiçbir bilgim yok benim böyle bir konuda o kadar da yakın değiller " dedi.Ben bunu araştırıcağanı söyledi ki kafasını koyduğunu yapan bir adam onuda bırak boşanma davası açsa bu mesajları gören hakim anında boşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?