Nişanlımla Kuzeni

önce konduramıyorsun sonra sıradan hale geliyor acıtmıyor bile sadece sen başkasının canını yakıyorsun ,bu kadar basit gerisi onların sorunu

sen fesat değilsin onlar haddini aşmış bu ne terbiyesizliktir nişanlını al karşına konuş saçmalıklar ne demek öğren ben böle bi durumda sakin olamazdım ikisininde canına okurum rezil ederim nedemek ya ikisi arasında biişi var sen göstermeliksin kusura bakma ama kimsye güvenmiceksin yada bunlar baya geniş sölicek bişi bulamıyorum benimde var erkek kuzenlerim değil aşkım eşleri var diye doru düzgün laf olmaıkça konuşmam bile ters böyle şeyler

Hiç doğru değil..Nişanlınla ve kuzeniyle konuş ve bu durumdan hoşnut olmadığını kati bir şekilde belirt..Gerçi ben de bu tarz mesajlar görsem anında bitirirdim...

Bak mesela bizim ailede akraba evlilikleri vs hoş görülmez..Kuzenler kardeştir,evlilik vs olayı asla düşünülmez bile..Ama 30 yıl önce ölen dedemin kuzenime yani kendi öz torununa tacizlerde bulunduğunu öğrendim...Kuzenim 30 yıl saklamış bunu...Çok büyük bir şok ve utanç bu.... İnsanlar hiç belli olmuyor..Dedem de hiç konduramayamayacağımız,iyi aile babası,saygın ve örnek kişilik olarak kendini tanıtmıştı.....Çok dikkat etmek gerek...Ve de aaa o asla yapmaz dememeli...Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın..

Son düzenleyen: Moderatör:
ayolllllllllll fesatlığımı kalmış bu işin düpe düz ortada kimbilir neler yaşıyorlar bence nişanlına söyleme biraz daha takip et bakalım ne bileyim ya da sen gir o maile nişanlınmış gibi yaz bakalım ne diyecek ama kesin aralarında bir şeyler var

Dupeduz ask yasıyorlar fesat mıyım acaba dıyorsun ... Buraya yazacagına bence nısanlına sorsaydın butun bunları cunku bız sana duymak ıstemedıklerını soylerızz bu da senı uzer hersey apacık ortada...Yerınde olsaydım butun herseyı soylerdım maıllere kadar okuturdum nasıl bır cevap verebılecegını merak ederdım cunkuu...Bunlar normal seyler degıll gunumuzde neler yasanıyorr kımseye guvenme gercekten...Allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:
Kızlar allah aşkına nişanlısına sorması neyi değiştirecek erkekleri tanımıomuş gibi konuşmayın. Adam sonuna kdr inkar edecek ve buda yetmiyormuş gibi konu sahibinin üzerine gidicek sen bana güvenmioyomusun vs die. Haklıyken haksız duruma düşücek kız. Bende kuzenlerimle çok samimi olan bir insanım ama asla böyle konuşmalar geçmez aramızda. Yani benim görüşüm aralarında bişi kesinlkle var ama senin bence yapman gereken biraz olayları takip edip işe yarar kanıtlarla nişanlının karşısına çıkman. Elinde sağlam kanıt olursa konuşma sırasında ona dicek laf bırakmazsn. Benim başıma böle bişi gelse büyük te konuşmak istemiyorum ama kesin bir kant bulup nişanı atardım canım ben

Yazdığınız cevaplardan tam ve anlamlı bir çıkarım yapamadım.. Siz yumuşak yerlinin kocasına mı bildirdiniz durumu? Nasıl söylediniz? Ne tepki verdi? Mailleri gördü mü?

insan bir kere kuşkuya düşmesin. serin kanlı olmakta fayda var. rahatsız olduğunu açık açık söyle. aynı durumda kendisinin ne tepki vereceğini sor bakalım

kesinlikle buna katılıyorum .. ama cok da sevimli ılımlı yaklasma sinirini ve kızgınlığını belli etmelisin bence biraz..

Kuzen bile olsalar evli bir kadının böyle şeyler yazması ve diğerinin de evli bir kadına böyle şeyler söylemesi çok yanlış ve çok çirkin bence. Fesat olan sen değilsin, ben olsam ben de huylanırdım ve rahatsızlığımı da söylerdim... ''Artık burdan kırıştırırız'' nasıl bir laftır :S

Son düzenleme:
konu sahibi durumdan bizi bilgilendirirse daha iyi yorumlar yapabilirz ama kendisi kaybolmş ortadan

Tatlım mesaj bu ilk 2 ay önce bir sorun yaşadığımızda gördüm uyardım ,rahatsız oldum dedim .bekledim izledim
pazar günü gördüm tekrar mesajlar mailler o zaman ciddi anlamda kapıştık ,kıskançlıkla yanlış anlamakla suçlandım .

Bende kadının kocasını aradım anlattım durumu artık o abinin sorunu
Nişanlımın annesini aradım ,konduramıyorum çocuğu var dedi yani iş benden çıktı .
ben zaten nişanlımdan vazgeçtim ,böyle şeye gözyumucak değilim ,zaten görüşmüyorum şu anda

Tebrik ediyorum seni canım.Sakın görüşme.sineyede çekmeden herkese anlattıgın iyi olmuş.

Herkes görsün kimin ne oldugunu.

Nişanlın hiç aramadı mı?

Söylediğini duymamış mı acaba?

Kadının eşi ne tepki verdi?

şoka girdi resmen ,bizim yanımızda böyle konuşmuyorlar senin yanında hiç böyle diyalog geçti mi dedim "hayır" dedi

"hiçbir bilgim yok benim böyle bir konuda o kadar da yakın değiller " dedi.Ben bunu araştırıcağanı söyledi ki kafasını koyduğunu yapan bir adam onuda bırak boşanma davası açsa bu mesajları gören hakim anında boşar

adamın o kuzen bozuntusunu boşamasını bende senin kadar isterim emin ol daaaa. üzülmezsen birşey söyleyeceğim internet yazışmaları aldatma kabul edilmiyormuş başka kanıtlar aramaya bak. milliyette okumuştum.

Şimdi açıklığa kavuştu işte. İşyerinde olduğunuz için sanırım kısa kısa cevaplar verince anlayamamıştık olayların gelişimini. Bence de en iyisini yapmışsın. Bırak şimdi kendi pisliklerini kendileri temizlsinler. Senin de hiç işin olmasın, ne adamlar çıkar daha karşına, uğraşılmaz bunlarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…