- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.606
- 398
- Konu Sahibi deepsimply
-
adamın o kuzen bozuntusunu boşamasını bende senin kadar isterim emin ol daaaa. üzülmezsen birşey söyleyeceğim internet yazışmaları aldatma kabul edilmiyormuş başka kanıtlar aramaya bak. milliyette okumuştum.
baştan beri ve uluorta yaşanan bu rezilliği senden başka farkedip tepki veren yok mu? anlattıkların çok garip...[/QUOT
Durumu net gören kayınvalidem ve kızkardeşi ama tabiki kondurmak istemiyorlar ,bütün aile dışlar kuzenle evlenen yok kuzen kardeş onlar için onuda bırak kuzenleri nişanlımın kız kardeşinin kopyası gibiler tip olarak , ha onu almış koynuma ha onları bir fark yok .
Birde düzenleri bozulmasın dışarıdan görüntü sağlam kalsın
Önemli olan boşanması değil ,benim huzurumu bozdu kendi huzuruda bozulsun ki bunuda büyü ,hoca vs ile yaptılar ailecek hoş istedikelri bu değildi ,ters tepti yaptıkları kısmet işte
ayrıca telefon mesajları beraber çekilen yapışık resimleri var kocasından çok nişanlımla resmi var ,kocası evde olsun olmasın evlerine girip çıkıyor,sinemaya oraya buraya gidiyorlar felan ....
Kadını eşi boşarsa ikisi de free takılır
Yaw sen sinemaya felan gitmelerine bişey demiyormuydun? Bence sen çok rahat davranmışsın, hem çok kıskancım diyosun hemde birsürü şeye gözyummuşsun.
Nişanlımın ailesinde boşanma yok ,kocası bunu boşarsa bütün ailesi anlar durumu dışlanırlar hepsi birbirine yakın oturuyorlar yüzlerine kimse bakmaz .Bu kadar sorunlu bir durum olduğu için bekledim bunca zaman
Nişanlımın ailesinde boşanma yok ,kocası bunu boşarsa bütün ailesi anlar durumu dışlanırlar hepsi birbirine yakın oturuyorlar yüzlerine kimse bakmaz .Bu kadar sorunlu bir durum olduğu için bekledim bunca zaman
Tatlım mesaj bu ilk 2 ay önce bir sorun yaşadığımızda gördüm uyardım ,rahatsız oldum dedim .bekledim izledim
pazar günü gördüm tekrar mesajlar mailler o zaman ciddi anlamda kapıştık ,kıskançlıkla yanlış anlamakla suçlandım .
Bende kadının kocasını aradım anlattım durumu artık o abinin sorunu
Nişanlımın annesini aradım ,konduramıyorum çocuğu var dedi yani iş benden çıktı .
ben zaten nişanlımdan vazgeçtim ,böyle şeye gözyumucak değilim ,zaten görüşmüyorum şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?