Nişanlımla Kuzeni

Önemli olan boşanması değil ,benim huzurumu bozdu kendi huzuruda bozulsun ki bunuda büyü ,hoca vs ile yaptılar ailecek hoş istedikelri bu değildi ,ters tepti yaptıkları kısmet işte
ayrıca telefon mesajları beraber çekilen yapışık resimleri var kocasından çok nişanlımla resmi var ,kocası evde olsun olmasın evlerine girip çıkıyor,sinemaya oraya buraya gidiyorlar felan ....

baştan beri ve uluorta yaşanan bu rezilliği senden başka farkedip tepki veren yok mu? anlattıkların çok garip...

Yaw sen sinemaya felan gitmelerine bişey demiyormuydun? Bence sen çok rahat davranmışsın, hem çok kıskancım diyosun hemde birsürü şeye gözyummuşsun.

Kadını eşi boşarsa ikisi de free takılır

Nişanlımın ailesinde boşanma yok ,kocası bunu boşarsa bütün ailesi anlar durumu dışlanırlar hepsi birbirine yakın oturuyorlar yüzlerine kimse bakmaz .Bu kadar sorunlu bir durum olduğu için bekledim bunca zaman

Yaw sen sinemaya felan gitmelerine bişey demiyormuydun? Bence sen çok rahat davranmışsın, hem çok kıskancım diyosun hemde birsürü şeye gözyummuşsun.

ben gitme desem nolucak ki ,bana haber vermeden de gittiği oldu bunuda bir kenara bırakalım istanbulun 2 ayrı ucunda oturuyoruz.

ee bide beni çok sıkıyorsun onlar benim kardeşim diyen bir adam kuzeni olan evli çocuklu bir kadın ben güvendim ,kendim gibi sandım :44:

sende ağırlığını koy madem o kadar rahatsızsın ..restini çek ..ne o öyle vıcık vıcık laçkalaşmış kuzen muhabbeti ..peki bu kadının kocası hiç bişey demiyomu bu samimiyete...

Şimdi görüşmüyoruz dedin, nişanı attın mı küs müsünüz?

kadının kocasından ses var mı?

Ne yapmış acaba?

Seni arayan soran yok mu?

Ne kadar zamandır nişanlısınız? Nişanlının size tavırları,ilgisi nasıldı? Birbirinize aşık mısınız? Daha doğrusu ben siz bunları öğrenmeden önceki ilişkinizi merak ediyorum.Biraz bilgi verebilir misiniz?

Son düzenleme:
canım madem nişanlının maillerine bakabiliyordun keşke kuzeni zarflamak için daha açık bir mail yazsaydın .
o maile gelen cevapla elinde daha kesin kanıtlar olurdu. maalesef şu an yok samimiyetten bilmem ne diye olayı kapayacaklar. keşke bir mail ya da mesaj atsaydın sanki nişanlın atıyormuş gibi.

en iyisini yapmışsın canım bu vakitten sonra kendi aralarında hesaplaşrlar artık ayıp yaaa irenç resmen kurtar sen kendini derm bu aileden sana hayır gelmez

konu sahibi arkadaşım görüşmüyorum şuan demiş
yani sanki sinirlerim yatışsın ilerde tekrar barışıp devam edebilirim ilişkiye gibisinden anlatmışsın
bence nişanı atman gerekir
devam etmen kendine yapacağın saygısızlık olur

hem sonra kendi ailene anlattın mı durumu???
bilseler gerçeği senin o adamla nişanlı kalmana bir saniye bile müsade etmezler

Son düzenleme:
hop dedik ya öyle şeymi olur kuzende neyin nesi bacı felan mı düpe düz kadın askıntı ay nesinir şey sen kadınla konuştunmu? veya kocasıyla...

evli olsan farklı söylerdim ama daha nişanlı olduğun için hemen nişanı atmalısın.Kuzeniyle bunlar yasak aşk yaşıyorlar çok belli.

ya bana kızmayın ama aklıma aşkı memnudaki beşirin repliği geldi

'' deepsimply'i harcayacaklar matmazel ''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…