nisanlimla sorunlar

tatlım aklın başına geldiğinde yanı bu işin mantık kısmını düşündüğünde üstünden yük kalkmış olucak. ne olursa olsun anne babaya off bile denmez. anlatmadığım çok şey yaşadım ama kayınvalidemi de annemide kırmadım hiç. gerçekten üzülme iyi olucak inan bana :)

anneme benim gözlerimin önün de bağıracak tehdit edecek senden bilirim diye sonra da bana cevap hakkımı kullandım diye cevap verecek. Yürek mi yedin derler adama hiç acımam. Anne o ya kırk yıl sırtın da taşısan senin için çektiği tek bir sancı etmez.Aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor !

Bu saygısızlık olmasaydı bende hep sustum ama son damla oldu artık. Canım HHerkesin hayırlısı olsun

Iyuki varsınız çok ezdirdim kendimi bir yerlerin kkalkmış dedi bana kırıyor her seferinde soguttu kendinden düşündüm akkili ol kızım bu böyle gidecek hep dedim

Burası iyiki de var gerçektende keşke ben de çok daha önceden tanışsaymışım burasıyla ..
Senin adına da çok sevindim ..
Yol yakınken canın çok yanmadan kurtuldun ..
Nişanlın bunu çoktaan hakketmişti gerçekten ..
Onu bu karakteriyle kim çeker ki ..
Şimdi o üzülsün .

Çok üzüldü annem ben ise o anda şok oldum bu sevdiğim adammi diye anneler hakkı ödenmez ki çok doğru söz. Onu geçtim o bize geldiğinde oğlum oğlum diye el üstünde tutardi oğlum çok para harcama diyen insandi

Onu kotulemem suç bende ben yalvardimhep asagillatim kendimi bu sonuç oldu. Önce Allah sonra ailem. Ve siz sayesinde atlatacagim o da çok mutlu olsun inşallah kötü insanlarla karsilasmaz

bak senin hayatın senin kararın ama şimdi bitirirsen hem aileni sevindirecek hem de sadece bir kez yaşayabileceğin hayatını kurtaracaksın. En fazla bir ay ağlar sızlarsın. Sonra da ne iyi yapmısım dersin. Analar dağ gibi evlatlar veriyor toprağa da yine de yaşıyor. Ayrıl kurtar kendini son pişmanlık fayda vermez yoksa.

Çok haklısın canım arkadaşım bitti bizim için yapilacak şey kalmadı o da mutlu olur inşallah

İnşallah temiz kalbinin olgunluğunun karşılığını alacaksın hayattan ..

Estağfurullah güzel kardeşim kötülükten fayda gelmez ben yine olsa yine çok değer verirdim ama asla artık kimseye yalvarmam ki artık hayatıma birini almam korktum beceremiyorum demek ki

Estağfurullah güzel kardeşim kötülükten fayda gelmez ben yine olsa yine çok değer verirdim ama asla artık kimseye yalvarmam ki artık hayatıma birini almam korktum beceremiyorum demek ki

Ne demek beceremiyorum ..
Sen çok verici fedakar bir insansın demek ki ..
Ama karşına haketmeyen biri çıkmış ..
Emin ol hakedene verilen değer seni mutlu edecek ..
Tabiki de kimseye yalvarma .. İnşallah karşına sevmesini bilen seni hakkettiğin şekilde seven çıksın ..

canımm benim sende kendimden birşeyler hissediyorum. Şu masumiyetin iyi niyetin varya inan bu tür insanlar yer bitirir sendeki bu güzel hasletleri. Sen hala kıyamıyorsun ama yeri geldiğinde o kıymadığın insan varya senin hayatına m...ıçıyor inanki hemde hiç acımadan onun arkasından iyi dileklerde bulunsanda bu karakterdeki insanlar mutlu olmazlar pislikler boşver hiç sıkma canını önün bak.

Allah hepimize yardim etsin annemde ailemde şu an çok huzursuz korkuları var ilerisi için. Inan hiç bir şey talep etmedik onu üzecek birsey ailem yapmadı üzerine titrediler resmen

Hadi sizi geçtim de annenize yapılan saygısızlığı nasıl görmezden geleceksiniz? bir de utanmadan cevap hakkımı kullandım demiş. Hangi acı dayanılmaz Allah aşkına. Yol verin gitsin. Yahut da insan olmayı, size ve ailenize saygı duymayı öğrensin..

Hepiniz. Çok degrrlisiniz sizin sayenizde gerçekler biraz daha yüzme carpildi çok teşekkür ediyorum hepinize hakkınızı helal edin

En dogru karari verdin. Insallah Rabbim pismanlik vermesin. Unutma ki hayatinda boslugu olacak, onu ozledigin anlar gelecek, geceleri aglayacaksin belki de. Ama sakin ve sakin ona bir adim atma. Guclu ol. Kendi sayginligin ic8n, kendi degerin icin guclu ol arakadasim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…