nisanlimla sorunlar

Hepiniz. Çok degrrlisiniz sizin sayenizde gerçekler biraz daha yüzme carpildi çok teşekkür ediyorum hepinize hakkınızı helal edin
canım senin güzel kalbini, iyi niyetini burdan bile görebildik
kendi adıma belki seni biraz hırpaladım (silkelemek adına)
sen de hakkını helal et
sevgilerimle, bundan sonraki hayatında çok mutlu olmanı dilerim

Güzel dusuncelerinix için çok sağolun canım kardeşlerim zor zamanlar her şey üzerime geliyor sanki ama başka da care yoktu annem ailem daha çok uzulecekti onu geçtim bana da değer vermediğini hisettim aartık ikimiz için de hayırlısı olsun mutlu olsun

köpek gibi pişman olur sakin geri döneyim deme 3 hafta sonra hayat sana yeniden başlıyomuş gibi hissediceksin sakın üzülme

O da karar verdi bende ikimizde anlaşarak ayrıldık canım bana ben biturmem sen bitir dedi bende ikimiz bu yola çıktık ikimizin kararı olmalı dedim ve bitirdik pişman olmaz ona göre o haklı canım benim

Şimdi sizden ricam bu süreci nasıl atlatirim öneriniz ne olur . Biraz zor olacak ama gececektir inşallah. Sonuçta bir alışkanlık vardı

Şimdi sizden ricam bu süreci nasıl atlatirim öneriniz ne olur . Biraz zor olacak ama gececektir inşallah. Sonuçta bir alışkanlık vardı
önce atlatacağını bil
ama zaman lazım, yavaş yavaş olacak her şey
ona ait mesaj, hatıra sayılabilecek her şeyi ortadan kaldır, sil veya at
verilmesi gereken her şeyi ver
çalışıyor musun bilmiyorum
kendine meşgaleler bul, hobiler edin, kurslara git, sosyalleş
ve kendine süre ver canım
yavaş yavaş hepsi geçecek, geçtiğini geçtikten sonra anlayacaksın
(ben de yaşadım benzer bi durum, o yüzden bu kadar rahat konuşabiliyor ve seni anlıyorum)

O da karar verdi bende ikimizde anlaşarak ayrıldık canım bana ben biturmem sen bitir dedi bende ikimiz bu yola çıktık ikimizin kararı olmalı dedim ve bitirdik pişman olmaz ona göre o haklı canım benim

Yeni guzel bi hayatin var. Ayrilip ta ayrilik kelimesini agzina alamayan insanlar taniorum. Sen gayet iyisin sakin ol ve endiseye kapilma. Ileriyi dusun geriye donup bi cumle bile kurma. Soranlara da bitti anlasamioduk de konuyu degistir. Kimsenin konuyla ilgili bilgi sahibi olmasini saglama. Hayatin tadini cikar lutfen..

Ben suanki esimle uzun sure beraberlik yasadim ardindan ayrildik bayilmadimmi ayilmadimmi hastaneler 20 kil9 vermeler tokatla kendime getiriolardi beni. Ama bi gun onca uzuntuden sonra bi gun uyandim kriz geciricegmi hissediodum dedimki ben bu kadar gucsuz degilim ayaga kalk yuru kizim. Bayilicakken bile yurudum eve geldigimde dusa girip cikicam ve hepsi biticek artik dedim. Belki 2 saat suda kaldim. Sonra ciktigimda gercekten hersey bitmisti. Kalbim sonmustu. Once biticegine bu aciyi yasamak istemedigine kendini inandir

Ağladım ettim ama baş ağrısından duramıyor m zor çok zor hayallerin yıkılması bir zamanlarda herseyim dediğim kişi yedi kat yabancı artık Allah sabır versin hiç geçmiyor gibi geliyor ama geçe elbet ailem çok destek bana. Bir de onun bu hareketlerini gördüm iyi ki gormeseydim kendimi suclayip daha kötü olurdum ama o mutlu olsun

Canim benim çok zor vakitler gecirmissin inşallah iyi olmussundur hayırlısı olsun hepimiz hakkında canım. Mutlu ol inşallah

Onu his ediyorum canım atlatacsgik illa ki ama zor süreç olduğunu biliyorum iyi ki bu hareketlerini gördüm yoksa daha da perişan olurdum çok sağol canım yorumun için

canım gerçekten çok doğru bir karar almışsın bundan sonrası içinde ailenin desteği ile birlikte çok rahat bir şekilde atlatırsın inşallah rabbim yardımcın olsun inşallah...

Hayat ne garip birini seviyorsun tamam ya bundan sonra hayatım bu insanla geçecek diyorsun çok seviyorsun ama sonra bilmedugin bir şeyler oluyor ve insan buna engel olamıyor ayrılık kaçınılmaz olur. Zor ....

Evet arkadaşlar bugün emanetlerini verdim sadece hakkını Helal Et diyebildi çok zor bir olay oldu benim için. Ama ikimiz için de hayırlısı olsun ben bitmemesi için çok uğraştım ama o son olay mal etti işte

Canım benim Allah senin gibi güzel temiz yürekli insanlar çıkartsın karşına.sen iyi niyetini hiç bi zaman bozma.ağlamak istediğin kadar ağla rahatla.ne kadar onun için değmesede...kendini rahatlat.unutma hayatta en zor acı evlat acısı.allah kimseye yaşatmasın.anneler bu acıyla hayata devam edebiliyorlarsa ayrılık acısı hayli hayli geçer.sen Allah'a sığın kardeşim. O sana doğru yolu ve insanı karşına çıkaracaktır.

canım gerçekten çok doğru bir karar almışsın bundan sonrası içinde ailenin desteği ile birlikte çok rahat bir şekilde atlatırsın inşallah rabbim yardımcın olsun inşallah...

Çok sağol güzel arkadaşım çok ağladım eve gelince bana giderken tek sözü hakkını Helal Et oldu koşarak uzaklaştı o da kötüydü ama ilerisi bizim için çok daha kötü olacakti tek sorun yaşadıklarımı z gözüm önüne geliyo gözlerim yağmur gibibosaliyr iinşallah atlatabilirim sanki hiç geçmeyecek gibi

Allah razi olsun kardeşim iyi ki varsınız evet çok ağladım o giderken sadece hakkını Helal Et diyebildi o da kötü idi. Ablasi bugün bana çok kırıcı konuştu beddua etti ama olsun ben dua edicem mutlu olsun diye

hiç düşünme hemen bitir hemen diyorum sadece sonrasında üzüleceğine şimdi üzül son pişmanlık fayda etmiyor çünkü insanlar gerçek yüzünü onr daha iyi gösteriyor bu sahne çook tanıdık

canım konunu okumuştum tek söyliyebileceğim kurtulduğuna sevindim
umarım kıymetini bilen insanlarla karşılaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…