hiç düşünme hemen bitir hemen diyorum sadece sonrasında üzüleceğine şimdi üzül son pişmanlık fayda etmiyor çünkü insanlar gerçek yüzünü onr daha iyi gösteriyor bu sahne çook tanıdık
canım konunu okumuştum tek söyliyebileceğim kurtulduğuna sevindim
umarım kıymetini bilen insanlarla karşılaşırsın
bence bugün hayatını kurtardın üzülürsün ağlarsın ama sonra keşke önce yapsaydım diye ağlamaktan daha iyi emin ol tanımıyorum ama hep mutlu olursun umarım hayatını dolu dolu hak ettiğin gibi yaşa :)Bugün tamamen bitti geldi verdim eşyalarını çok zor oldu ama verdim hepsini
herşey unutulur herşey geçer sen üzülme hep dimdik sağlam dur ki sana bunu yaşatanlar bakıp utansın yeter ki sen güçlü olŞimdi koca bir boslujteyim sanki sence canım arkadaşım ne zaman geçerbu durum aağlamaklı yapidayim ilk gün diye mi ki bilemedim
Etme bence zaten artık..Sana ve ailene şimdiden saygı göstermeyen insandan ne bekleyebilirsin ki?Ablasi da bugün demedigini bırakmadı ona sadece saygısızlık etmeyeceğim nolur abla üzerime gelme dedim. Çokjkırdı benimucmücadele edemedim artık
herşey unutulur herşey geçer sen üzülme hep dimdik sağlam dur ki sana bunu yaşatanlar bakıp utansın yeter ki sen güçlü ol
şu an sen çok doğru ve güçlü durdun bunu yapamadığı için hem okuduklarımda hem çevremde hayat boyu mutsuz olan gençlik yıllarını bir adama veya onun ailesine harcayan o kadar çok kız var kiŞimdi koca bir boslujteyim sanki sence canım arkadaşım ne zaman geçerbu durum aağlamaklı yapidayim ilk gün diye mi ki bilemedim
Etme bence zaten artık..Sana ve ailene şimdiden saygı göstermeyen insandan ne bekleyebilirsin ki?
sevdiğin sana ne kadar sahip çıkmış onu sorgulasınlar böyle sevgi varsın olmasın aman de gül geç kendin için yaşa başkaları için değilOnlara göre ben sevdigime sahip cikmayip suçlu olan kisiyim olsun varsın öyle bilsinler uyutsalar beni bir ay uyandirmasalar zormus Allah kimseye yadatmasin
şu an sen çok doğru ve güçlü durdun bunu yapamadığı için hem okuduklarımda hem çevremde hayat boyu mutsuz olan gençlik yıllarını bir adama veya onun ailesine harcayan o kadar çok kız var ki
şöyle düşün belki yararlı olur her gün ağlıyacağıma bir gün bir ay üç ay ağlıyacağım
şimdi zor geliyor ama evlenince olacakları yaşayacağın olumsuzlukları düşün balayınızın ertesine evine damlayacak görümceni düşün şimdi onu kafana takıyorsun birde ömür boyu onunla dip dibe olduğunu exin ona gıkını bile çıkarmayıp birde seni suçlaığını
boş ver canım o insanları kurtulduğun için aklından çıkması için bol bol dua et hatta adak adaÇok kırdı gorumcem beni belki uzuntusundrn yaptı ama çok kırdı içim rahat etmedim saygısızlık benim onu sevdigime rol yaptığımı söyledi ben rol yapmış olaydım o yüzükleri het gel al dediğinde yalvarmazdim ki ben çok mücadele ettim millet içinde tokat atmaya kalktı aglatti neler yaşadım ama onu hiç birakmadim suçlu ben oldum.
sevdiğin sana ne kadar sahip çıkmış onu sorgulasınlar böyle sevgi varsın olmasın aman de gül geç kendin için yaşa başkaları için değil
boş ver canım o insanları kurtulduğun için aklından çıkması için bol bol dua et hatta adak ada
öyle insanlar insanın ömrünü yer bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar
bak işte kendini rahat rahat sergiliyor saklamak yok..evlenince en az 3 katına çıkar ona göre akıllı davran yolun başınsayken kurtul o dadm seni sevmiyor..seven erkek evlilik hazırlığı modunu iyi bilirim..kızın bir dediğini ikiletmezlerMerhaba sevgili arkadaşlar. Büyük bir sorunum var yardiminiza ihtiyacım var. Ben bir senelik ilişkim sonucu çok severek nisanlandim geçen eylül ayında fakat sorunlarimiz var söyle ki sinirlendigi zaman üç kez yüzugunu al git dedi cçok seviyorum ya alttan aldım yalvardim bitmemesi için neyse bu zamana kadar geldik. Sonra ben dugunu pazar olsun dedim nisanlim pazartesi dedi ben kabul etmeyince senin isteklerin bitmez anlaysiz dedi neyse pazartediyi de kabul ettim sonra nisanlim düğün salonu tutmaya gideceğiz deyince bende babama baba sende bakmaya gitsen dedim dışarı çıkınca bana hasta misin sen kız tarafı gider mi düğün salonu bakmaya dedi. Ailem önünde tartıştık sonra annem korktu bizim durumdan nisanlima kızım yüksek lisans ini bitirince düğünü olsun dedi o da önümüzdeki sene bitiyor vay bunu diyen senmisin yüksek ses tonu ile anneme annesi Gil önünde bizim kararimiza kimse karışamaz sen beni bbaştan istemedin ileride evim de sorun olunca senden bilirim dedi ben piyon değilim dedi. Annem tek kötü söz etmedi hatta hiç bir şey demedi o gidince gözleri doldu. Ona sorunca da cevap hakkımı kullandım dedi saygı sınırını asmadim dedi. Sizden fikir istiyorum çok ta seviyorum ama korkumda var lütfen akıl verin çaresiz kaldım
bak işte kendini rahat rahat sergiliyor saklamak yok..evlenince en az 3 katına çıkar ona göre akıllı davran yolun başınsayken kurtul o dadm seni sevmiyor..seven erkek evlilik hazırlığı modunu iyi bilirim..kızın bir dediğini ikiletmezler
Bu kadar güçlü olduğun için seni tebrik ediyorum..Ben de böyle güçlü olmayı dilerdim..Umarım hersey daha iyi ve daha güzel olur hayatında :)Haklısın canım arkadaşım zaten bugün verdim herseyin bitti hakkımızda ne işe o hayırlı olsun çok üzülüyorum şu anda ama yapacak bir şey yok. .
bizim kararimiza kimse karışamaz sen beni bbaştan istemedin ileride evim de sorun olunca senden bilirim dedi
İyi düşünüp karar ver girmesi kolay çıkması çoook xorrAklım öyle çok karışık ki çıkmaza girdum resmen korkuyorum da hadi mutsuz olursak diye
Nişanlılık bunun için değil mi zaten, evleneceğin adamı tanımak için. Adam kendini gayet iyi tanıtıyor, gözlerini kapatma.
Tamam onu seviyorsun da, kendini, aileni sevmiyor musun? Gayette saygısız, evlendikten sonra da emin ol daha beter olacak. Keşke dememek için bir fırsatın var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?