nisanlimla sorunlar

Canim arkadaşlarım mesajlarınızı tel tek okudum dediğim gibi lise mezunu olmasi hiç umrumda değildi sevmiştim ama sonra her şeyi benden bilmesi sen böyle yaptın da ben bu tepki verdim demesi ailem yazıkhhiç bir şeye karisnadigi halde herseyde aileni ortaya jatuyrsun o evden gelin olarak çıkmak istemiyorsun zatej demesi her şey ya diyorum ki bugüne kadar hep kendimi suçladı m bu son olayda annemin ne suçu vardıhhareketlerini gördü korktu okumaz orada diye okulu bitince olsun dei vay efendim kralı da olsa kimse emrivski konusamaz mis. Inşallah benden bin kat iyisini bulur mutlu olur

sen gerçekten bitirebilecekmisin bu ilişkiyi
iki özür dilese üzgün görünse affedeceksin gibi bir his var içimde
aman diyim canım, göz göre göre yakma kendini
adammı yok allahaşkına

Arkana bile bakmadan kaaaççççç.... Aynı buna benzer biriyle nişan atmış biri olarak diyorum bunu.

Üç aay nisanliyiz bir kez bile ailem ve onla birlikte bir yere gitnedik teklif etmedi ki zorla
sen gerçekten bitirebilecekmisin bu ilişkiyi
iki özür dilese üzgün görünse affedeceksin gibi bir his var içimde
aman diyim canım, göz göre göre yakma kendini
adammı yok allahaşkına

Yok canım ablalari mesaj attım durdu sonra ben yumusamayinca kardeşimle oynama falan dedi bitti hersey sevmek ayrı Allah akıl vermiş yüz küsür yorum da okudum ateş e atup kendimi sevdikleromi de o ateşte yakmak ayrı inan bitti. Bu mesajlardan önce acaba evlenince düzelir mu diyordum ama doğru insanın karakteri değişmez bu saatten sonra çok kırdı bugüne kadar tukendim bu en son olayda

Üç aay nisanliyiz bir kez bile ailem ve onla birlikte bir yere gitnedik teklif etmedi ki zorla

Yok canım ablalari mesaj attım durdu sonra ben yumusamayinca kardeşimle oynama falan dedi bitti hersey sevmek ayrı Allah akıl vermiş yüz küsür yorum da okudum ateş e atup kendimi sevdikleromi de o ateşte yakmak ayrı inan bitti. Bu mesajlardan önce acaba evlenince düzelir mu diyordum ama doğru insanın karakteri değişmez bu saatten sonra çok kırdı bugüne kadar tukendim bu en son olayda
evlenince daha da beter olur emin ol

Kararında istikrarlı olursun inşallah canım ..
Aklın yolu birdir derler genelde arkadaşlar benzer yorumlar yapmışlar ..
Hayırlısı olur inşallah ..

Inşallah canım hayırlısı olsun onun içinde yarı yolda bırakacağım gibi olacak ama evlenince ikimize de yazık olacak

Bana anlatır mısınız normal nisanlilkk dönemi nasıldır en tatlı zamanlar denir ya bizimki hep kavga oldu ikimiz arası hakaretkeiji söylemiyorum bile ama ona göre gerizekalı demek hakaret değil ama bana göre hakaret falan

evlendiğinde ailenle görüştürmez bu adam seni.ya da seninle gelmez zaten beni istemediler diye.senin kararlarına saygı duymayan biriyle olmamalısın bence.evlilikte işler daha kötü oluyor aynı evin içinde kaçacak yerinde olmuyor.iyi düşün bir ömür yaşayabiecekmisin bu adamla.bir ömür boyu sürekli alttan alıp isteklerini yokmu sayacaksın.

Önce saygı.. Her şeyden önce saygı.

Sevgi olmadan bile belki yürür bir ilişki de saygı olmadan asla.

Ve maalesef görünen o ki nişanlın sana saygı duymamakla kalmıyor, aile büyüklerine de aynı saygısızlığı yapmaktan çekinmiyor.

Yol yakınken vazgeç bu ilişkiden. Sonra çok daha pişman olursun.

Bana anlatır mısınız normal nisanlilkk dönemi nasıldır en tatlı zamanlar denir ya bizimki hep kavga oldu ikimiz arası hakaretkeiji söylemiyorum bile ama ona göre gerizekalı demek hakaret değil ama bana göre hakaret falan

bizim çok keyifli geçti ev baktık eşya baktık eşim benden daha hevesliydi ben boşver olmasa da olur derdim o olmaz olacak derdi.

her zaman benim isteklerim ön plandaydı bir gün sende sürekli birşey istiyorsun demdi ki hala öyledi sağolsun.değer vermiyor sana belli ki.sende sana değer verildiğini hissetmiyorsun muhtemelen.geç değil hiç birşey için hayatını mahvetme

Canim arkadaşlarım mesajlarınızı tel tek okudum dediğim gibi lise mezunu olmasi hiç umrumda değildi sevmiştim ama sonra her şeyi benden bilmesi sen böyle yaptın da ben bu tepki verdim demesi ailem yazıkhhiç bir şeye karisnadigi halde herseyde aileni ortaya jatuyrsun o evden gelin olarak çıkmak istemiyorsun zatej demesi her şey ya diyorum ki bugüne kadar hep kendimi suçladı m bu son olayda annemin ne suçu vardıhhareketlerini gördü korktu okumaz orada diye okulu bitince olsun dei vay efendim kralı da olsa kimse emrivski konusamaz mis. Inşallah benden bin kat iyisini bulur mutlu olur

ooo arkadaşım sen tamıyorsun ama o takıyor belli ki.zaten erkekler takar.benim ilk eşim öyleydi lanet olasıca.davul bile dengi dengine bazı istisnalar olmuyor değil ama eğitim düzeyi kadından az olunca genelde sıkıntı oluyor erkeklerde.

hakaret : (tdk)
1. isim Onur kırma, onura dokunma
2. Küçültücü söz veya davranış

"Gerizekalı" demek bal gibi de hakaret etmektir. Önce ne söylediğini bilsin.
Yarın küfür eder. "Bana göre küfür değil bu, n'olacak ki günlük hayatta herkes kullanıyor bunu" diye de kendini savunur.

Nişanlılık döneminde ufak tefek tartışmalar olur ve bu genellikle evlilik hazırlıkları ile ilgilidir ama önemli olan saygıyı yitirmemektir. Gerizekalı demek hakarettir. Söylenmemesi gerekir. Ailelere karşılıklı saygı esastır. Bunlar aşılmaması gereken sınırlardır.
Onun dışında bir gelecek kuruyorsun. Onun hayali ile kıpır kıpır olur insanın içi. Planlar yapılır. İşte düğün böyle olsun, balayı şöyle, evimiz böyle olsun. Şöyle vakit geçiririz evlenince, her güne seninle uyanırım, her gece kollarımda uyursun hayalleri olur.

benimkide gerizekalı ile başlayıp en son ananı dedi.insanlar değişmez.evlendikten sonra hele hiç değişmez hatta daha kötü olur.

Back
X