Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen gerçekten bitirebilecekmisin bu ilişkiyi
iki özür dilese üzgün görünse affedeceksin gibi bir his var içimde
aman diyim canım, göz göre göre yakma kendini
adammı yok allahaşkına
Arkana bile bakmadan kaaaççççç.... Aynı buna benzer biriyle nişan atmış biri olarak diyorum bunu.
evlenince daha da beter olur emin olÜç aay nisanliyiz bir kez bile ailem ve onla birlikte bir yere gitnedik teklif etmedi ki zorla
Yok canım ablalari mesaj attım durdu sonra ben yumusamayinca kardeşimle oynama falan dedi bitti hersey sevmek ayrı Allah akıl vermiş yüz küsür yorum da okudum ateş e atup kendimi sevdikleromi de o ateşte yakmak ayrı inan bitti. Bu mesajlardan önce acaba evlenince düzelir mu diyordum ama doğru insanın karakteri değişmez bu saatten sonra çok kırdı bugüne kadar tukendim bu en son olayda
Üç aay nisanliyiz bir kez bile ailem ve onla birlikte bir yere gitnedik teklif etmedi ki zorla
Yok canım ablalari mesaj attım durdu sonra ben yumusamayinca kardeşimle oynama falan dedi bitti hersey sevmek ayrı Allah akıl vermiş yüz küsür yorum da okudum ateş e atup kendimi sevdikleromi de o ateşte yakmak ayrı inan bitti. Bu mesajlardan önce acaba evlenince düzelir mu diyordum ama doğru insanın karakteri değişmez bu saatten sonra çok kırdı bugüne kadar tukendim bu en son olayda
Inşallah canım hayırlısı olsun onun içinde yarı yolda bırakacağım gibi olacak ama evlenince ikimize de yazık olacak
Bana anlatır mısınız normal nisanlilkk dönemi nasıldır en tatlı zamanlar denir ya bizimki hep kavga oldu ikimiz arası hakaretkeiji söylemiyorum bile ama ona göre gerizekalı demek hakaret değil ama bana göre hakaret falan
Canim arkadaşlarım mesajlarınızı tel tek okudum dediğim gibi lise mezunu olmasi hiç umrumda değildi sevmiştim ama sonra her şeyi benden bilmesi sen böyle yaptın da ben bu tepki verdim demesi ailem yazıkhhiç bir şeye karisnadigi halde herseyde aileni ortaya jatuyrsun o evden gelin olarak çıkmak istemiyorsun zatej demesi her şey ya diyorum ki bugüne kadar hep kendimi suçladı m bu son olayda annemin ne suçu vardıhhareketlerini gördü korktu okumaz orada diye okulu bitince olsun dei vay efendim kralı da olsa kimse emrivski konusamaz mis. Inşallah benden bin kat iyisini bulur mutlu olur
Bana anlatır mısınız normal nisanlilkk dönemi nasıldır en tatlı zamanlar denir ya bizimki hep kavga oldu ikimiz arası hakaretkeiji söylemiyorum bile ama ona göre gerizekalı demek hakaret değil ama bana göre hakaret falan