• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla yaşadığım iğrenç olay

Kızlar merhaba. Ben dün akşam nişanlımla çok kötü bir olay yaşadım. 26 yaşındayım yıllardır görüşüyoruz zaten beraber büyüdük gibi bir şey. 7 aydır da nişanlıyız 2 hafta sonra da düğünümüz var normalde. Nişan sürecinde çok sıkıntı yaşadık çok kavgalar ettik ama stresli dönem normaldir dedik o bei alttan aldı ben onu. Ama dün artık son nokta oldu. Arkadaşları bizi evine çağırdı geç bir saatte. Benim de annem hastaydı ona çorba yapmam gerekiyordu ve iş yerimle ilgili bir problem vardı onu çözmem gerekiyordu saat biraz geç olacaktı. Bunu arkadaşına ilettik o da saatin sıkıntı olmadığını söyledi ben de işlerimi hallettim geldim. Nişanlım sinirliydi geç geldin falan bir sürü şey söyledi benim arabamla gidiyorduk arabamın da benzini bitmiş. Bu benzini bitince iyice sinirlendi hakaret etmeye başladı salak diyeceğim olmayacak falan dedi ilk başlarda sustum alttan aldım sonra ben de sinirlendim kendimi tutamadım bağırmaya aynı şekilde hakaret etmeye başladım. Beni arabada hırpalamaya başladı arabadan inmeye çalıştım saçımdan tutarak engel olmaya çalıştı valla anlatmaya utanıyorum rezil olay yani arabanın içinde o bana ben ona saldırdım ama fiziksel teması asla be başlatmadım benimkiler tamamen kendimi koruma amaçlıydı. Arabayı tuhaf şekillerde sürmeye başladı kaydıra kaydıra milletin önüne kırarak sürmeye başladı ben de kornaya basmaya başladım korkudan biri durdursun diye camı açıp imdat falan diye bağırdım. Sonunda arabayı durdurdu bana bağırmaya çağırmaya başladı ben de yüzüğü fırlattım bundan sonra seninlemişim yok dedim o da ağzını doldura doldura yüzüme tükürdü küfürler etti ben de aynı şekilde küfrü ona yönelttim sonra benim kolumu tuttu çevirdi kafamı arabaya vurdu arabamı tekmeledi farını kırdı ve gitti. Ailemin yanına gidip olayları eksilterek anlatmış beni kötü bilmeyin falan demiş. Arkadaşlar tabii ki nişan atıcam ama psikolojim çok bozuldu kendi yaptıklarıma da inanamıyorum kendimi suçluyorum ailesine yaptıkları masraflardan dolayı çok üzülüyorum kendimi çok kötü hissediyorum.
Çok geçmiş olsun.Vallahi her şey en başından belliymiş, milyon tane kavga edip bu adamdan ayrılmamışsın. En sonunda bu olmuş.

O zaman bunları hak etmiş mi oldun? Tabii ki hayır ama görünen bie köy de varmış.

Ben olsam bu durumda sadece kendi sağlığımı düşünürdüm ve kesinlikle darp raporu alırdım. Hatta kavga ettiğiniz yerdeki kamera kayıtlarına da mutlaka bakılsın, bir sana şiddetten bir de trafik kurallarına uymadığı için ceza yesin de görsün.

Ailesine mi uzuluyorsun masraf yapti diye? Sen kendine uzul, baksana ne hale getirmis seni s*refsiz. Kendine hic mi deger vermiyorsun da nisan atarken bile yapilan masrafi dusunuyorsun. Beter olsunlar. Darp raporu alsaydin. Rezil kepaze et pisligi. Boyle zaten naif kibar insanlara yapabiliyorlar. Keske soyle biraz cirkef birine denk gelseler. Aslinda bence sen de cirkeflesmelisin. Olani biteni burda yazdigin gibi anlat herkese, herkes ne mal oldugunu bilsin. Darp raporu al, sikayetci ol.
Ben olsam bana yaptigi muamelenin aynisini ona yasatmadan yakasini birakmazdim. Neyse siz hukuki olarak bari haklarinizi alin.

Rapor alıp şikayetçi olacak misin? Sansasyonel konu olsun diye mi açtın üye olur olmaz?

Kendini ne konuda sucluyorsun ki sadece hak ettigi gibi karşılık vermişsin. Senin ne suçun vardi ben anlamadim onca telaşının arasinda benzin almayi unutmak mi? Bunda sinirlenecek ne var gec geldiysen gec geldin neye kuduruo bu kadar it herif. İnşallah bi yerlerde kendinden kuvvetli birine çatar da o sana vuran ellerini katlayip sokuverirler bi tarafına. Özür falan dilemediyse sikayetci ol çünkü pişman olmayan insan dozu arttirir, yarin bigun baska bi kadini dover. Topluma borcun gibi bisey bu. Araban icin de ol mutlska yanına kalmasın. O kim ki senin malına zarar verme hakki görüyor kendinde. Haddini bilsin.

Kızlar merhaba. Ben dün akşam nişanlımla çok kötü bir olay yaşadım. 26 yaşındayım yıllardır görüşüyoruz zaten beraber büyüdük gibi bir şey. 7 aydır da nişanlıyız 2 hafta sonra da düğünümüz var normalde. Nişan sürecinde çok sıkıntı yaşadık çok kavgalar ettik ama stresli dönem normaldir dedik o bei alttan aldı ben onu. Ama dün artık son nokta oldu. Arkadaşları bizi evine çağırdı geç bir saatte. Benim de annem hastaydı ona çorba yapmam gerekiyordu ve iş yerimle ilgili bir problem vardı onu çözmem gerekiyordu saat biraz geç olacaktı. Bunu arkadaşına ilettik o da saatin sıkıntı olmadığını söyledi ben de işlerimi hallettim geldim. Nişanlım sinirliydi geç geldin falan bir sürü şey söyledi benim arabamla gidiyorduk arabamın da benzini bitmiş. Bu benzini bitince iyice sinirlendi hakaret etmeye başladı salak diyeceğim olmayacak falan dedi ilk başlarda sustum alttan aldım sonra ben de sinirlendim kendimi tutamadım bağırmaya aynı şekilde hakaret etmeye başladım. Beni arabada hırpalamaya başladı arabadan inmeye çalıştım saçımdan tutarak engel olmaya çalıştı valla anlatmaya utanıyorum rezil olay yani arabanın içinde o bana ben ona saldırdım ama fiziksel teması asla be başlatmadım benimkiler tamamen kendimi koruma amaçlıydı. Arabayı tuhaf şekillerde sürmeye başladı kaydıra kaydıra milletin önüne kırarak sürmeye başladı ben de kornaya basmaya başladım korkudan biri durdursun diye camı açıp imdat falan diye bağırdım. Sonunda arabayı durdurdu bana bağırmaya çağırmaya başladı ben de yüzüğü fırlattım bundan sonra seninlemişim yok dedim o da ağzını doldura doldura yüzüme tükürdü küfürler etti ben de aynı şekilde küfrü ona yönelttim sonra benim kolumu tuttu çevirdi kafamı arabaya vurdu arabamı tekmeledi farını kırdı ve gitti. Ailemin yanına gidip olayları eksilterek anlatmış beni kötü bilmeyin falan demiş. Arkadaşlar tabii ki nişan atıcam ama psikolojim çok bozuldu kendi yaptıklarıma da inanamıyorum kendimi suçluyorum ailesine yaptıkları masraflardan dolayı çok üzülüyorum kendimi çok kötü hissediyorum.
Yerinizde olsam darp raporu alır şikayet ederdim. Pis herif. Lüfitfen geri adım atmayın ve hayatınızdan atın bu pisliği.

Çok geçmiş olsun.Vallahi her şey en başından belliymiş, milyon tane kavga edip bu adamdan ayrılmamışsın. En sonunda bu olmuş.

O zaman bunları hak etmiş mi oldun? Tabii ki hayır ama görünen bie köy de varmış.

Ben olsam bu durumda sadece kendi sağlığımı düşünürdüm ve kesinlikle darp raporu alırdım. Hatta kavga ettiğiniz yerdeki kamera kayıtlarına da mutlaka bakılsın, bir sana şiddetten bir de trafik kurallarına uymadığı için ceza yesin de görsün.
Adam bağıra bağıra karekterini belli etmiş bayan ayrılmamışmi ben şoklar icindeyim

Nişanlım bana böyle davranacak bir de ailesini mi düşüneceğim başlar onun ailesine. Adam akıllı çocuk yetiştirememişler bir de milletin kızının başını mı yakacaklar? Merak etme soru sahibi nişanlının ailesi de oğullarının ne mal olduğunu biliyordur.

Büyük ihtimal ağlayacak zırlayacak ortalığı ayağa kaldıracak. Tedavi olacağım falan diyecek. Düğüne 2 hafta kaldı millette rezil olmayalım diyecek seni manipüle etmeye çalışacak. Sakın kanma.

Allahım hıkmetı onundekı perdeyı kaldıracak bı olay yasamıssın gerısı sende ya evlenır belanı bulursun ya ayrılır huzura kavusursun.
Dugun masraflarını, aılelerı, gecırdıgınız zamanı düşünmeyın.

Acilen gidip darp raporu al şikayetçi ol

Üstüme yürümeler masaya vurmalar falan hep vardı sinyalleri hep verdi zaten ama bu kadar ileri gideceğini hiç düşünmedim her hatasından sonra yalvar yakar özür diliyordu ben sensiz yaşayamam tedavi olacağım diyordu
Niye hiç düşünmedin onu da anlamadım onu yapan daha fazlasını niye yapmasın.İnşallah kurtulursun artık bu manyaktan

Ailesinin yaptığı masrafa niye uzuluyorsunuz siz yapmadiniz mi masraf hayret birseysiniz bu öküzle evlenecegine bi köpek sahiplen daha hayra geçer iğrenç gerçekten her türlü igrenc şiddetin her yönlüsu var hic mi gormediniz ya bu kadar mi kendinizden nefret ediyorsunuz

Kesinlikle affedip evlenecek cok gecmeden bosanma konusu acar
Gidin şikayetçi olun azıcık sesiniz çıksın.Adam zaten hiç kendini gizlememiş hep sert ve öfkeliymiş siz evlenince ne olacak sandınız? Sizi pamuklara saracağını mı? Bu saatten sonra ayrılamaz diye dozu arttırmış sadece... Affedecek gibi duruyorsunuz çünkü aklı başında hiç kimse böyle durumda karşı tarafın masrafını düşünmez.Gider şikayetçi olur,uzaklaştırma alır ...

ablacim erkek bile degil ki, cocuk bu sey. evleneceksen bir adamla evlenirsin. yeni diye simdi garip geliyor sen biraz ortamlara gir biraz allahin yarattığı diğer nimetlere bak aci maci kalmaz 😌
Kız kalmıyor gerçekten ya 😬ya da ben mi çok daldan dalaydim bekarken, bılmıyom da😬😬😬

Back
X