vay profesör hanım konuya odaklansan...aynen bende anlamadım hala boyle cahıl kadınlarımız var
ısrar mı;?Sizdeki ısrarı da anlamak mümkün değil. Ne meraklıymışsınız çarşafınızı millete göstermeye.
Nasıl bir kendini kanıtlama ihtiyacı, nasıl bir takdir görme beklentisidir anlamış değilim.
ısrar mı;?
ben ona bu teklifi yaptıgım için bakmadı ..
yapmasaydım şuan önüme sahur aşı gibi sürekli gelirdi..
tekrar söylüyorum......
bu sadece kv özel bir hareketti..
başka bir kv olsaydı kesinlikle yapmazdım zaten..
kesinlikle şu söylenenlerin hiçbiri bana göre değil...Herkese konuya odaklan diye emir vermeyi bırakın bir defa. Bence konu sahibinin konusundaki durumdan çok daha vahim sizin yazdıklarınız.
Ayrıca kendinizce yaptığınız açıklamanın hiçbir tutarlılığı olmadığının farkında mısınız acaba? Madem eşinizin annesi her şeye kulp bulan biri, gösterdiğiniz çarşafa da bir bahane bulup üzerindeki kanın gerçek olmadığını da öne sürebilirdi. Bunu düşünmemiş olamazsınız bu bir.
Kaldı ki eşiniz gayet olgun davranıp en iyi cevabı vermiş ve konuyu kapatmış... Kv ne cüretle hakkınızda ileri geri konuşup iftira atacaktı? (Siz onu bilmezsiniz, şöyledir böyledir diye açıklayacaksınız bunu eminim) Ayrıca, o olgunluğu gösteren eşiniz annesini susturmaya cesaret edemeyeceğini hiç sanmıyorum bu iki.
Kayınvalidenizin size yönelik her lafını/iftirasını böyle ön alarak ve gereksiz gösterilere girişerek defetmeye kalkarsanız ileride çok yorulursunuz bu üç.
Bal gibi de kayınvalidenize çarşaf üzerinden çiçek atmak, aranızı yumuşatmak istemişsiniz işte bu da dört.
yanılıyorsunuz kızlar. herkeste olacak diye bir şey yok. gelmeyedebilir yaniTatlım bende aynısını yazdım sonuçta ilişki yaşamayan kızlarda her şekilde kan gelir.bencede anlatmasına gerek yok.
yanılıyorsunuz kızlar. herkeste olacak diye bir şey yok. gelmeyedebilir yani
Ay nasil yazmis yaa alemsin vallaAma onnom konlo çorşof ıstoyo..
Ağzına kürekle vurup ve 2dk adam ol deyecektin
Kızlar kusura bakmayın lütfen ne hiçbirini okuyabildim ne cevap verebilcek kadar sakinim. İyi ki bugün bitirmeyi istedim. Sabah dayanamadım birlikte kahvaltı edelim dedim akşamı bile bekleyemedim. Gelemem akşam olsun dedi sonrasında geldi. Sıkıntımı dile getirdim ve ayrılmak istediğimi belirttim. Karşımda yıllardır tanıdığım adam değil de bambaşka biri vardı sanki. İnanılmaz iğrenç şeyler duydum... Ben nerden biliyim senin o olaylardan sonra onu kullanıp önüne gelenle olmadığını vs vs daha fazla konuşmak istemiyorum açıkçası söylenenler hakkında. Sonuç olarak inanılmaz kötü bir şekilde bitti. Bugüne kadar niye yapmadı bunları bilmiyorum ve açıkçası sorgulamak dahi istemiyorum iyiki yapmış.
yuh. verilmiş sadakanız varmış. hemen gidin bir fakiri sevindirin..Kızlar kusura bakmayın lütfen ne hiçbirini okuyabildim ne cevap verebilcek kadar sakinim. İyi ki bugün bitirmeyi istedim. Sabah dayanamadım birlikte kahvaltı edelim dedim akşamı bile bekleyemedim. Gelemem akşam olsun dedi sonrasında geldi. Sıkıntımı dile getirdim ve ayrılmak istediğimi belirttim. Karşımda yıllardır tanıdığım adam değil de bambaşka biri vardı sanki. İnanılmaz iğrenç şeyler duydum... Ben nerden biliyim senin o olaylardan sonra onu kullanıp önüne gelenle olmadığını vs vs daha fazla konuşmak istemiyorum açıkçası söylenenler hakkında. Sonuç olarak inanılmaz kötü bir şekilde bitti. Bugüne kadar niye yapmadı bunları bilmiyorum ve açıkçası sorgulamak dahi istemiyorum iyiki yapmış.
Ne çok karektersiz adam var etrafda, sende bunlardan birine denk gelmişsin. Allah nasıl biliyosa öyle yapsın. Böyle insanlar kayıpdan başka bişey değil. Bunun gibi yüreksiz adamdan koca moca olmazmış bak. Allah karşına en hayırlısını çıkarsın inşşaaalllaaahhhKızlar kusura bakmayın lütfen ne hiçbirini okuyabildim ne cevap verebilcek kadar sakinim. İyi ki bugün bitirmeyi istedim. Sabah dayanamadım birlikte kahvaltı edelim dedim akşamı bile bekleyemedim. Gelemem akşam olsun dedi sonrasında geldi. Sıkıntımı dile getirdim ve ayrılmak istediğimi belirttim. Karşımda yıllardır tanıdığım adam değil de bambaşka biri vardı sanki. İnanılmaz iğrenç şeyler duydum... Ben nerden biliyim senin o olaylardan sonra onu kullanıp önüne gelenle olmadığını vs vs daha fazla konuşmak istemiyorum açıkçası söylenenler hakkında. Sonuç olarak inanılmaz kötü bir şekilde bitti. Bugüne kadar niye yapmadı bunları bilmiyorum ve açıkçası sorgulamak dahi istemiyorum iyiki yapmış.
allah onu bildigi gibi yapsin kendi kizlardesi yada kuzeni yegeni onlarin basina gelse boyle kotu bir sey onlaradami boyle davranacak allah islah etsinKızlar kusura bakmayın lütfen ne hiçbirini okuyabildim ne cevap verebilcek kadar sakinim. İyi ki bugün bitirmeyi istedim. Sabah dayanamadım birlikte kahvaltı edelim dedim akşamı bile bekleyemedim. Gelemem akşam olsun dedi sonrasında geldi. Sıkıntımı dile getirdim ve ayrılmak istediğimi belirttim. Karşımda yıllardır tanıdığım adam değil de bambaşka biri vardı sanki. İnanılmaz iğrenç şeyler duydum... Ben nerden biliyim senin o olaylardan sonra onu kullanıp önüne gelenle olmadığını vs vs daha fazla konuşmak istemiyorum açıkçası söylenenler hakkında. Sonuç olarak inanılmaz kötü bir şekilde bitti. Bugüne kadar niye yapmadı bunları bilmiyorum ve açıkçası sorgulamak dahi istemiyorum iyiki yapmış.
ayrılmış zaten. demin yazdıbunu şimdi neden sorun etmeye başladı anlamadım bu durum şimdiden sizinde canınızı sıkmış ileridede sıkmaya devam edecek bence ayrılmanız sizin için daha uygun olur çünkü bu kadar saçma bi düzene siz ayak uyduramazsınız
allah akıl fikir versin lütfen dönmeyin bi daha bu adama belliki aslında çoktan bitmiş ve bahane türetmişKızlar kusura bakmayın lütfen ne hiçbirini okuyabildim ne cevap verebilcek kadar sakinim. İyi ki bugün bitirmeyi istedim. Sabah dayanamadım birlikte kahvaltı edelim dedim akşamı bile bekleyemedim. Gelemem akşam olsun dedi sonrasında geldi. Sıkıntımı dile getirdim ve ayrılmak istediğimi belirttim. Karşımda yıllardır tanıdığım adam değil de bambaşka biri vardı sanki. İnanılmaz iğrenç şeyler duydum... Ben nerden biliyim senin o olaylardan sonra onu kullanıp önüne gelenle olmadığını vs vs daha fazla konuşmak istemiyorum açıkçası söylenenler hakkında. Sonuç olarak inanılmaz kötü bir şekilde bitti. Bugüne kadar niye yapmadı bunları bilmiyorum ve açıkçası sorgulamak dahi istemiyorum iyiki yapmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?