Nişanlımla yaşadığımız kızlık zarı krizi!!

kesınlıkle kabul etme, baskalarına bırseylerı ıspatlamak zorunda degılsın , kanlı carsafta neymıs yaaa!!!!
hem es adayın bunu gercekten sorun etmeyecek bırı olsa, adı adet olan aşağılayıcı bu geleneğin uygulanmasını kabul etmezdi, ailesinin ve cevresının agzını da kapatırdı...
koca için hayatından ödün verme derim...

sırf bu yüzden ayrılırdım..
evlendiğimde o kanlı bezi eşim hemen at çöpe demişti. bende tmamıştım ailene göstermiycekmiyiz diyerek.çok saçma bulmuştu ne geregi var diye.
ben yine atmadım ve tebrik günü kv yatak odasına çağırmıştım göstermek için çok bozulmuştu oğlumla senin aranda diyerek bakmadı.. aramız gergin olmasına ragmen.. yani bunu sadece ben dert etmişim ..

Söylemeniz gereken kişiye söylemişsiniz zaten, nişanlınızın annesi de kim oluyor ki bunu bilme zorunluluğu var? O mu girecek oraya tövbe tövbe. Kanlı çarşaf adeti nedir ya bu bir kadına yapılan saygısızlık. Bakire olsan da olmasan da önemli değil bunu kabul etme. Mahremiyet diye bir şey yok milletin özelini ortaya döküp adet demişler bir de buna. Sapkınlık.
Nişanlınız bana bunu yüzünüze daha çok kez vuracak gibi geldi. Sizin durumunuza anlayış gösterip hassas bir konuda sizi tekrar yaralamaktan çekineceği yerde tutmuş yok aileme söyleyelim yok çarşaf... Terbiyesiz.
Arkadaşım iyi düşün bu adamla evliliği.

Sizdeki ısrarı da anlamak mümkün değil. Ne meraklıymışsınız çarşafınızı millete göstermeye.
Nasıl bir kendini kanıtlama ihtiyacı, nasıl bir takdir görme beklentisidir anlamış değilim.

Adam resmen başımdan git diyor kibarca anlamıyormusun ?

neden böyle bir şey yaptın? yani neyi kanıtlamış oldun k.validene? ya da kendine bunu nasıl yakıştırdın inan anlayamıyorum şu anda.üstelik eşin çok mantıklı bir insanmış o iğrenç bezin yerinin çöp olduğunu sana anlatmaya çalışmış.

bunu bir kadın olarak niye yaptın kendine ya,ne gereksiz bir şey.

Merhabalar mesajların birçoğunuokudum
Bana göre nişanlına "uzun uzun düşündüğünü kesinlikle kendisi dışında birinin bunu bilmesini istemediğini, ama isterse onun için başka bir yöntem bulunursa yanında olacağını söyle.

Yani ne kadar zor olabilirki bir miktar kan veya kan renginde bişi hiç olmadı azcık elini kessin

(Birde olaya şöyle bak mesela bizde kapıda beklerler di çok barbarca ama öyleyse adam ne yapsın ) yeni gelen nasıl
olacak

Ağzına sağlık. Bir de "sırf bu yüzden ayrılırdım" demiş, o kısmı hiç anlamadım zaten.

benm kv biraz geçimsiz bir insan. ve bunu illaki bir gün dile getirirdi.. eline malzeme geçince çok iyi kullanmayı bilen biri bahane arayan bir tip.. düğün zamanıda çok tartışma çıkardı boş ve gereksiz bahanelerle..
o atmosferi yaşayan bilir. ona o kozu vermedim ve içim çok rahat şuanda..

aynı cvbı kopyalıyorum..
ısrar yok ortada ayrıca.
benm kv biraz geçimsiz bir insan. ve bunu illaki bir gün dile getirirdi.. eline malzeme geçince çok iyi kullanmayı bilen biri bahane arayan bir tip.. düğün zamanıda çok tartışma çıkardı boş ve gereksiz bahanelerle..
o atmosferi yaşayan bilir. ona o kozu vermedim ve içim çok rahat şuanda..

peki.

bu bir şaka olmalı....
eşin at dediği halde kv bakamdıgı halde kendini ıspatlama cabası nasıl kendınıze yakıstırabılıyosunuz bır kadın olarak boyle bıseyı ya...

Neyse konu sahibi bu adamdan kesınlıkle ayrıllllll terbıyesıze bak ya valla okurken sınır oldum

hmmm o zaman yapcak bişey yok...

kanlı çarşafı gösterdiği kişilerle de mi gerdeğe girecekmişsin onlara neymiş.
nişanlın da geri kafalı sülalesi de.
yol yakınken kaç kurtul.
pislik böyle bi durumdan dolayı seni nasıl bi pozisyona sokacağının farkında değil heralde...
kaldı ki özel bi durumun olmasa bile, bu onun kabullenmesi gereken bişeymiş gibi davranmış.
kendisi bakir miymiş sordun mu ?

ıspatlama oldugunu nereden çıkardınız? yukarda ayrıntılı olarak açıkladım. benm niyetim koz arayan bir kadına o kozu vermemek.

hmmm o zaman yapcak bişey yok...
aynn. bunu ona gösterme teklifi yapmasaydım evleneli 4 yıl olmuş kesimlikle sinirlerimi bozacak sözler söylerdi.. ve bunu artık kapatacak birşey bulamazdım..
agzımdan ş harfi çıksa bana şerefsiz dedi diye ortalıgı indirip kaldıran tip.. onu kovmadıgım halde gözüme baka baka beni kovdu diye oğluna ağladı önümde.. başka bir kv olsaydı karşımda zaten bunu yapmazdım. bu kişiye özel bir hareketti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…