Nişanlımla yaşadığımız kızlık zarı krizi!!

Bencede ; Kayınvalıdenıze acıklama getırmenızı gerektırecek bır durum yokki ortada!! Saçmalık.. Hangi devirdeyiz.

onceden yollu gozuyle bakiyordunuz yani
bi konuyla cag atladiysaniz ne mutlu size.

Konuyu baska yere cekmek ıstemem ama Bende hanfendıye katılıyorum. Keyıfle yasayıp, baska adama kendını oyle otelemek hanfendının soyledıgı ıfadeye gelır.Baska bısey degıl..

Konu sahıbı cok dık duruslusunuz.. Sızı tebrık ederım.Dilerim nısanlınız hatasının farkına varır..Siz nısanlınıza bır kez daha hatırlatın.Bunu herkesın bılmesı bana kendımı kotu hıssettırecek.En ufak laf soz bakıs buyuk travmalara sebep olacak.Kendını benım yerıme koy de! Daha kotu seyler de soyleyebılırsın aslında.. Adam ıkılemde kalmıs.Sizinle ilgili bi sıkıntısı olmadıgına emınım ama aile ve elalem baskısı; Kısaca toplum baskısından hep bu haller..

Kan sanki bi vajinandan geliyor. Gerdek gecesi nisanlinin burnuna bi yumruk at, carsafa sur sonra al sana kan.

Nisanlin cok anlayissiz birisi. 11 yasinda ne yasamissin sana destek olacagina triplere girmis bide. Yok ben bunu kaldiramam, aa tamam kaldirabilirim ama kanli carsaf isteriz. Vicdan lazim insana once

Neyin kafasını yaşıyor bu adam !!
Madem bakirelik kendi için önemli değil neden kanlı çarşaf diye tutturdu ?amacı ayrılmak bunun ozaman,
Ha bu arada ilk gecede bakirede olsan kan gelecek diye bir kaidemi var ,çoğu kişide bu kan olayı gelmiyor,
Ha madem ailesine birşey kanıtlayacak ki ben olsam bu iğrençliği kabul etmezdim git eski törelere göre kendisi kanatsın bir yerini versin annesine gerikafalı kusurabakma bu adam,seven adam heyt dedimi herkes susar saygı duyar .Ben bunu göremedim bu adamda
Ayrıca ilerisi içinde böyle biraadamın başıma kalkmasındanda çekinirim ben herşey beklenir,
Ailesinin ağzını kapatamadığına göre vay haline,

ya bu olay zaten sizi yeteri kadar üzmüştür taa o yaşta başınıza gelenler nişanlınızın size bu konuda destek olması gerekiyorken bu konuyu sorun etmesi çok kırııcı bi durum... Ben sizin yerinizde olsam resti cekerdim. Tek sorun o lanet olası gelenekleriyse madem kendisi için sorun yokda gelenekleri yüzünden annesi için sorun oluyosa bunun çok kolay bi yolu var sizde çarşafa kan koyarsınız olur biter... ama bunun size nişanlınızın demesi gerekiyor. Aslında çok gereksiz saçma bişe direk nişanlınızın tepkisini koyup sizi ezdirmemesi gerekiyor ama .... Allah yardımcıız olsun

Sen ona her türlü yolu göstermişsin zamanında..
Medeni bir şekilde açıklamışsın durumunu..
İsterse kaldıramazsa ayrılabileceğini bile söylemişsin..
Ona zaman vermişsin...
O da sevgisini ön planda tutup kabullenmiş..
Bir daha konu açmamış...
Şimdilerde neyin derdine düşmüş de bu olayı ortaya atmış?
Taa o zaman deseymiş "annemler de bilmeli bizde böyle böyle bir adet var" diye..
O kadar zamanınızı almasaymış...
Bu yüzden şu an sizden bunu isteme hakkı yok..
Dikbaşlılık değil bu yeterince ona izin vermişsiniz tolerans göstermişsiniz..
Gerisi onun erkekliğine kalmış..
Kimse sizin en özelinizi bilmek zorunda değil bu annesi bile olsa...

Evlilik saygı üzerine kurulur, kızlık zarı üzerine değil... Eğer nişanlınızın saygısı yoksa bence çok da uzatmaya gelmez. Annesine kadar bu durumu açıklamak sizi annesine karşı küçük düşürmez mi? Ne yani ilerde evinizin içinde olan herşeyi annesi mi bilecek ya da sorunlarınızı siz aranızda değil de annesiyle mi çözeceksiniz??? Annesine böyle bir adet olsa bile bu benim ve nişanlımın arasında, ben bunun yapılmasını istemiyorum diye karşı çıkabilirdi... bir çarşafla başladıysa bundan sonra gerisi de gelir diye düşünüyorum. Çünkü sizin arkanızda olabilecek bir nişanlı görmüyorum ben...

kanli carsaf adadeti mi kalmis allahim bakire dahi olsan bunu kabul etmezdim . yol ver

sakın aileler bu konuyu konusmasın ne kadar onur kırıcı!

Nişanlın bildikten sonra daha fazla kişiye anlatmak çok saçma.Ayrıca annenizin o konuşmayı yapması da doğru değil ki.Fazla annekuzusu gibi annesine ne açıklama yapacağını düşünüyor.

Bence nişanlınız terbiyesizlik ediyo! Bu sizin özeliniz ne münasebet kanlı çarşaf!!! Hangi devirdeyiz yaa!! O adamla ömür geçmez bence! Bi an önce kendinizi kurtarın!

Ne olursunuz böyle adamlarla gelecek kurmayın.. Evlenmeyin bu az gelişmişlerle.. !!
Durumu açıklamanıza rağmen bunu yapıyor.. Çok rezilce..

Zar yerinde dursun durmasın ama bu zihniyete olan. İlla kanlı çarşaf gösterip erkekligimi kanitlayacam kafasındaki adamlardan uzak durun. Bunların beyin zarı yırtık çünkü.

Çok kötü bir durum. Ayıp kime ne kanıtlamak zorundaymissiniz. İçim bir kötü oldu. Bilmesi gereken durumu biliyorken anneme söyleyelim ,benim ailemin adeti var falan diyorsa ; malesef nişanlınizin karakteri cok zayif. Evlenilecek olgunluk yok. Ailesine cok bagimli. Daha aramizda kalsin ,duyulmasin vs. sen uzulme demesi lazim. ailesiyle ilgili konularda sizi çok üzer . Bu krizi atlatip evlenseniz bile ilerde ailem söyle dedi böyle istedi vs. Sizin başınızi çok ağrıtır . Sizi sinirden vs. cok ağlatır haberiniz olsun. Dayanılacak gibi değil.

kabul ettim dedikten sonra totosu başı oynamayacak bir daha da mevzusunu yapmayacak... yatakta her yaptığınızı gidip anasına anlatacak mı bu adam yahu komik :) yıl olmuş 2016 ...

yanlış yapmışsın arkadaşım. kabul edecektin nişanlının dediğini.

heyyyy Allahım ya...

bence sen de şöyle de;

aşkım bizde de erkeklerin pe... boyuyla ilgili bi adet var. bunu için babamın seni bi üroloğa götürüp inceletmesi lazım demelisin bu adamcığa.........

Hayır bunu sen zaten gereken kişiye soylemissin ne demek ailemde bilecek son derece yanlış böyle biseyi onların bilmesine gerek yok.. Ayrıca çarşaf adeti nedir ya ilan mi ediceklermis çarşafla bazı şeyleri

size destek çıkacağına,
sizin yaralarınızı saracağına daha da beter, getirip tuzu basmış terbiyesiz....
bence bu olay burda kapanmaz ilerde çok karsına çıkarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…