Nişanlımla yaşadığımız kızlık zarı krizi!!

ben olsam çarşaf işin hallederdım adama guvenım olsa,ne olcak der buyutmezdım,amaaaa bu adam da iş yok,kendı takacak bunu,evlensın bak gör

Aaaa yıl olmuş 2016 hala böyle Adele var mı ya. Sen duruşunu bozma. Ailesine ne. Ailesi bilirse bu durum hep karşına çıkar. Esin bilmeli sadece. O da ne biçim es olacaksa öyle allak aşkına. Anası onay vericek öyle kabil edecek bumudur. Sen bi daha düşün bunla evlenmeyi

Bence hiç aileni böyle brişeyin içine atma.annenin kaynanana anlatması ne demek ya özel bir durum bu.illa bilmek zorundalarmı.
Çok kan meraklıları iseler gerdek gecesi damlat bi kan çarşafa gitsin töbe yarabbim böyle insanlara sinir oluyorum
Ayrıca merak ediyorum kendisi bakir mi nişanlınız ?

Nişanlım bana böyle bır teklıfle gelıcek direk soğurdum yanı.

Bence bırak gitsin... Belliki nişanlın bu konuya çok takılmış onu bunu bahane ediyor.. Yok etmeyip çok sevse ve istese annesinin bu söylediğine kesinlikle karşı çıkardı heleki bu zaman da... Hadi karşı da çıkamıyor illa o kanı gormeleri mi gerek kes parmağını bi kaç damla kan goster... Çok saçma ve evlenirsen bu konu sürekli konuşulur... Yüze vurulur

cnm nısanlın sana destek olacagına soyledıgı seye bak ne yapacakmıs annesı senın zarını tobe tobee.. zaten konuyu ılk actıgında dusunmem gerek dedıgınde hayatından cıkarmalıydın o ınsanı

Kızlar bende böyle düşünüyordum ama bugüne kadar bunun hep çok önemli olduğu söylenip durdukça yine de bi sormak istedim son kez konuşmalıyım bu konuyu ve ayrılmak isteğimi belirtmeliyim sanırım. Bu tavırlarına bakılırsa ilerde suçlusu benmişim gibi bedel ödeyecekmişim gibi geliyor zaten...

Bir filmde izlemiştim oğlan elini kesip kanını çarşafa sürüp annesine veriyordu kızı zor durumda bırakmamak için. Erkek dediğin öyle olur, eski zamanlarda yaşasak anlarım da yıl olmuş 2016 hala bu adetleri sürdüren aileler ve buna saçmalık demeyen erkekler var.
Bence evliliği bir daha düşünün.

Bunu nisanlinin bilmesinin yeterli oldugunu düsunuyorum..Kanli carsafi göstermekten daha assagilayici bir sey istemis sizden maalesef..

ben hiç evlenmem evde kalmış damgası yerim ama anneme bunu yapmam.terbiyesiz guvenmiyor kıvırıyor yakında cıkar kokusu bekle gör

Senin zarının başına gelenlerden onun ailesine ne,
bir de açıklayalım diyor,
hala nasıl tiksinmedin en çok sana şaşırdım.
Emin ol ben bile şaşırıyorum kendime... Asla tahammül edemem dediğim tek şey eksiksiz gerçek oldu. Bende bilmiyorum niye o kağıtları gösterme gereği duydum niye sabrediyorum. Okudukça bunları en doğru kararın ne olduğunu daha iyi anlıyorum teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…