Nişanlımla yaşadığımız kızlık zarı krizi!!

Ne kadar saçma yani annen annesiyle konuştuktan sonra beyfendinin ailesi toplanıp seni gelin olarak alıp almayacaklarına karar mı verecekler .hele şu başta sorun olmaz deyip sonra da iş bu raddeye gelince takıntı yapması ne büyük hainlik. Tavrını net koy bence sonuçta kaza ile olan bişi ben kimseyle birlikte olup kız zarımı kaybetmedim ve en baştan sana söyledim de dön arkanı git sorun yok diyip bunları yapan evlendiğinde de hep yüzüne vurur o da erkek adamsa sözünde dursun ailesine söylemeden o kanşı çarsaf işini halledebilir ki arkadaş kanlı çarşaf nedir ya kafaya bak allah aşkına..

Behce sen annenle konuş böyle terbiyesiz tekliften dolayı kayınvalideni arasın fırçalasın

Kanli çarşaf adeti bahanesi hiç gerçekçi gelmedi bana keza gereken açıklamaları yapmışsın. Bu adam evliliğe hazir değil senide sevmiyor kaçış planlarının başlangıç düğmesine basmış. Teklifini kabul etsen başka bahaneyle gelecektir emin ol.Bu sorumsuz dengesiz sığ insandan uzak dur

Olayi aciklamamissiniz ama kotu bir olay sonucu demissiniz. Ortada mahkemelik bir durum var bu demek oluyor ki gecmiste yasanmis bir psikolojik travma var. Nisanliniz tekrar tekrar konuyu acmanin boylesi ozel biseyi anneyle paylasmanin sizde nasil bir psikolojik etki yaratacagini sizi utandiracagini dusunmesi lazim. Sizi dusunup kanli carsaf gibi buram buram tarih kokan adetlerine karsi cikacagina en ozel sirrinizi annesiyle paylasmayi seciyorsa cok uzgunum ama size duydugu saygida bir sikinti oldugunu gosterir bence.

Bence bu konuda asla taviz verme.bu senin yaşadığın bir şey belki çok büyük Travma bile yaşamış olabilirsin bu nedenden dolayı. Bu yüzden bu senin özelin.ayrıca kanlı çarşaf nedir ya.kanlı çarşaf görmeye meraklı insanlardan çok fazla bir beklentin olmasın bence. İğrenç ya

Bilmiyorum öyledir büyük ihtimalle ilk sevgilisi benim çünkü.

senin 11 yaşında daha çocuklken başına gelen şeyi kaldıramam dediği an yol verecektin bu herife. sonrakiler zaten vahimde.
yapman gereken şöyle demek.
canım,dönermisin arkanı..
neden
sen dön bak. göreceksin.
peki döndüm.
şimdi ,3 e kadar say.
sayıyorum.

arkadaki münasip yere söyle okkalı bir tekme.

sonrada hadiiiiii, ancaaa gidersin diyerek ,
defetmek.

nokta

Ne adeti ya? Azıcık erkek olsa, ailesine dik durur, adet falan tanımaz.

Seninki resmen anasının arkasına sığınarak senden kurtulmaya çalışıyor. Benim suçum değil, annem istemedi diyerek vicdanını susturacak aklınca.

Yuttur o yüzüğü, ne hali varsa görsün.

Senin 11 yaşında yaşadığın olaydan onun ailesine ne?
Senin bakire olup olmamandan onun ailesine ne?
O gece çarşafın kan olup olmamasından onun ailesine ne?
Sanki nişanlınla değil de ailesiyle evleneceksin gibi geldi bana. Ayrıca kesinlikle onun ailesine olanları anlatma fikrini kabul etme.

Ne münasabet ailesine çarşaf göstermeliymişte yok daha neler.Ne saçmalıktır bu ya.Neyi ıspatlayacakmış nişanlın acaba.Kesinlikle kabul etmeyin ailesine açıklamasını bu sizin aranızdaki özeliniz.Bunu geçiştirmekte nişanlının görevi.Su yüzüne çıkarmak istemeside ayrı mesele.Sen kendin yakınlarından bile saklamışsın ,bu durumda nişanlının ailesinin duyması elbette seni rahatsız edecektir.

Ayril gitsin canim bu adam senin basini cok agritir.anasi zehir eder sana.hic dusunme yol yakinken.

Şöyle düşün,
Sorun zar değil, sorun bu kendini erkek zanneden insan.
ailesine senin kız oğlan kız olmadığını açıklama girişimleri.
Bak kız değil ama sebepleri var.
bu nedir yaa, yazarken bile bir tane yumruk atasım geldi burnunun üstüne.

ya arkadaşlar anasını geçin, kanlı çarşafıda geçin,
ondan çok çok daha önemli bir şey var..
herifcioğlu daha 11 yaşında olan şeyi kaldıramam diyeecek kadar pislik.
11 yaşında bebek daaha.
olan tecavüzdür zaten.
konuşturmayın beni şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…