Nişanlımla yaşadığımız kızlık zarı krizi!!

arkadaşım bence bu kişi senin bu durumuna arka çıkacak kadar yürekli değil.. ben olsam bu durumu açıklamak yerine aileme bu adeti asla ve asla gerçekleştirmeyeceğimi kesin bir dille belirtirdim..
hadi yapamıyorsun be geri kafalı elini kes onu sür çarşafa çok mu zor..
belli ki asıl sıkıntı onun kafasının içinde.. ailen kesinlikle bu işe karışmamalı..

Asla .

Nişanlınla ayrılır mısın ayrılmazsın bilemem de ( ki bence ayrılmalısın )

Kararın ne olursa olsun , onun ailesine hiç bir açıklama yapmak zorunda değilsin , değilsiniz . Anneni de bu işin içine sokma hiç .

Biz de böyle aptal bir adet yok . Aptal bir adetin arkasından gidip bana açıklama yaptırmaya çalışan bir adamla da benim işim yok ... Desen keşke .

NE SAÇMA BİŞEY BU YA .. canım bence nişanlın bu durumu aşamamış..sen elinde kağıtları bile göstermişsssin biz hangi çağda yaşıyoruzda kanlı çarşaf gösterelim ..bence bu nişanlının uydurması ben bu işi bitir veya bitirme diyemem çok zorda bi durum ama evlenincede bunun nişanlın tarafından sorun edileceğini düşünüyorum..bi eve girdikten sonra gerçekten bazı şeylerin üstesinden gelmek çok zorlaşıyor..şimdi sen ailenlesin herkes kendi evinde ama evlenince bunları tekrar yaşarsan büyük sıkıntı..iyi düşün aceleye getirme ve bunu hala sorun ediyorsa asla ve asla kendinden taviz verme ..çünkü bu mahrem bi konu annende annesine bişey söylemesin..

Canım zaten merak etme o gece senden yine kan gelir bence . Çünkü ilişkiye girmemiş her kızın o bölgesi dar olunca gelir yani. Ama çok mu az mı gelir bilemem.kan gelmesi için illa kızlığa gerek yok. Ama çok beyinsiz bir Adam!!!!

Şu noktada sonra tamam anneme soylemeyelim kanlı çarşafla gostermeyelim dese de evlenme lütfen bu adamla. Çünkü belliki bu konuyu senin önüne çıkartacak hep. Ve ayrıca Son kez o kagotlarigostermen çok iyi olacak konu açılıp niyetini anlamış oldun.

Ya zaten kanlı çarşafı görmek isteyecek beyin sahiplerinin ! senin bu yaşadığın olayı , kendi canları acımış gibi karşılayıp sana kol kanat gereceklerini mi düşünüyorsun ?

Adamlar çarşaf diyor ya , bu kafa asla ''senin adına üzülmez '' . Her fırsatta da bunu yüzüne vurur .

Nişanlın da zaten adam olsa gelip bunu sana teklif etmez .

Nişanlınız tam bir kaypak... Önce sorun etmiş, sonra etmemiş, bildiği halde evlenme teklifi etmiş, nişanlanınca yine sorun etmiş... Kişiliğinize çok ağır bir hakaret bu, çok ama çok iyi düşünün, bence ayrılmalısınız...

Yarin her kavganizda yüzüne vuracaktir eminim buna adimin leylifer olduğu kadar ne olur bin düşun ve buradaki onsanlarin fikirlerini önemse yoksa çok pişman olabilirsin..

Kızlar destekler, yorumlar, her şey için teşekkürler hepsine cevap vermek istiyorum ama telefon çok yavaş onun için sadece sorulara cevap verdim kusuruma bakmayın lütfen. Biraz daha düşünüp önce annemle konuşup sonra ona yarın konuşalım diye mesaj atcam ve bitireceğim...

Böyle bi terbiyesizlik olamaz. Kimseye açıklamak zorunda değilsin, heleki onun ailesine ne münasebet, bu ne bencilce bi düşüncedir ya. Büyük konuşmıyım ama ben atardım yüzüğü. Çarşaf adeti nedir ya yobazlık bu, başka bişey değil!! Asla tölerans gösterilcek masaya yatırılcak bi mevzu değil. Nişanlın aklını başına alsın. İnsanlık denen bişey var, bilmem haberi var mı!! Kimse kimseyi böyle bi açıklama yapmaya mecbur bırakamaz!

su konu hakkinda ailesine soz geçiremeyipte sana gelip annen annemle konussun diyosa evlenmeden bitir derim. basimda senin nisanlin gibi birisi vardi benimde. Ötlegin tekiydi herseye ana baba katmak istiyodu. benim bi tanidigimda sizin gibi ayni sorunu yasadi. yani carsaf gosterme sorunu. erkegin ailesi illede gorcez demis. ama damat, esim benim olcak kimseye ne gostermeye ne de aciklama yapmaya gerek duymuyorum konu kapanmistir demis ailesine. sonra ailesi sesini çikaramadi bi daha

Kaldı ki bir insan sevdiği insanın içini acıtan bir konuyu, bu kadar mahrem bir konuyu nasıl açıklamanızı teklif edebilir anlamıyorum... Açıklayıp sakın o kozu vermeyin kayınvalidenize...

Reactions: anu
Herşey nişanlında bitiyor ben eşimden önce 3 ay bi evlilik yaşadım eşimin haberi vardı herşeyden eşim bekar ve ailesine bile geçmişimden bahsetmedi 10 yıllık evliyim asla konusu bile açılmıyor geçmişimin ben ailen bilsin sonra sorun olur dedigim halde eşim hayır ilerde seni üzecek birşey derler bilmesinler dedi

Eğer kanlı çarşaf isteyecek zihniyette insanlarsa ki nişanlı ısrar etmiş açıklayalım diye bunlar seni bu konuda çok üzer.

Ailesine kalkıp da "benim karım ben evleniyorum benim özelim size çarşaf marşaf getiremem" demek bu kadar mı zor?

Bir de açık açık anlatmışsınız başınızdan geçeni ortada yaşanmış bir travma var, insan utanır ya kalkıp da hala daha yok çarşaf yok anneler konuşsun ne demek.

Ya valla boşverin siz daha iyilerine layıksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…