Nişanlının cinselliği nasıl anlaşılır?

Bence de aşırı büyük olmasına gerek yok. İşlevi önemli benim için. Yok hayır almadım aile evinde onu saklamak zor olabilir. Ama başka şeyler kullanıyorum sjsjdjdjdjd
Emaaan ben komodinin cekmecesinde tutuyorum valla. Görenin kendi ayıbı, cekmecemde ne isleri var ashsb

Baska oyuncaklar icin de kilitli kutum var, onlar kilit altinda ahsheh

Bence de aşırı büyük olmasına gerek yok. İşlevi önemli benim için. Yok hayır almadım aile evinde onu saklamak zor olabilir. Ama başka şeyler kullanıyorum sjsjdjdjdjd
Bi ara ruj şeklinde vibler görmüştüm tam makyaj çantasına atmalık Bide dil atanları vardı ki ooov bebeyim al bunu bana diyordu içimdeki ses, kafasına vurup susturdum

Bi ara ruj şeklinde vibler görmüştüm tam makyaj çantasına atmalık Bide dil atanları vardı ki ooov bebeyim al bunu bana diyordu içimdeki ses, kafasına vurup susturdum
Ayyy ruj şeklinde böyle küçük görünümlü cepte taşınabilir bir şey mükemmel olur aslında. Kafama yattı bu fikir

Lan ben dünden kalan kenarları kurumuş çiğköftelerimi yiyorum, o kadar insan bişey varmış gibi naabıyonuz burda
Altin gununde ten rengi naylon çorapları dizinin altina simit gibi kivrilmis teyzeler gibi belalti muhabbetin dibine vurduk, ondan mi acaba ahshd

Hani 60 yasinda, kısır kaşıklarken kiz Hacer seninkinin kuş ötüyor mu hohoho diye gulen patavatsız teyzeler vardir ya ahshdh

Allah beni iyi ki erkek olarak yaratmamış. Yoksa her gün benimki kalkardı millete rezil olurdum dışarda. Sonra dışarda tuvaleti bul da indirmeye uğraş dur. Kadınlar olarak şanslıyız bence bu konuda dışardan hiçbir şey belli olmuyor

Yok canım sen bizim grubun ele başısın liderisin , seni hiç dışlar mıyım senin yapay şeylere ihtiyacın yok canlı kanlı görüyorsun zaten bacım
Elle başı diyince bi yükseldim kıza gözüme çok sexy gelmeye başladı dsdhsa

Hep de annenin yanında utandıran yol yordam bilmeyen azgın tiyzeler

Dar kot giyince baski yaptigi icin cok belli olmuyormus diyolla. Okuyan erkek ziyaretciler daha iyi bilir tabii ahshdh

Partnerim disaridayken mesajla falan tahrik edip uygunsuz zamanlarda erekte etmeye bayılırım ahshdh toplantida, otobuste, arkadaslariyla disaridayken falan

Benim paçalarımdan akıyor kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…