- 20 Kasım 2018
- 14.503
- 55.156
- 598
- 35
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
-
Ahaha ya ben ev dışında yapmayi severimSende de ne maceralar varmış he. Erotik kitap yazabilecek potansiyeli gördüm sende
Valla bana burdan kimse çük fotosu atmadıysa başına iş gelmez merak etme bacım.Oyle gelirse yine iyi. Bir gun laps diye çük fotosu gonderecekler diye korkuyorum
Şey yap, adam pcde oyun oynarken veya bisiler izlerken tahrik et, kendi isini hallet (o sirada zaten odağı şaşıyor) sonra adami o halde birakip kalk git ahshdYok sadece adamı
Hee cok uslanmissin ahshdhdValla bana burdan kimse çük fotosu atmadıysa başına iş gelmez merak etme bacım.Siteye üye olan jigolo bey de bana yazmıştı özelden. Cinsellik konularında yorumlarımı gören erkek üyeler yazıp duruyordu illallah ettirmişti bana. Artık uslandım birazcık
Gune basladigim çük fotosu benim adaminki olursa okey de tanimadigim cukle konusmam benNiye öyle diyonuz kız ben isterdim her güne çük fotosuyla başlamayı. Tam yerine geldin dostuuum! Biz buralarda çükleri severiiiz, diye benim iç ses
Yok o da kesmez beni. Canlı canlı görmem gerekHee cok uslanmissin ahshdhd
Neyse sana çük atarlarsa gozun gonlun açılır biraz bari ahshd
Sen şimdi naneyi yemedin miiiii Ks uygulamasını kullanıyorsan orda ben bol bol istemsizce şahit oldum bazı çüklere. Fazla radyasyon ve elektrik aldımm.Niye öyle diyonuz kız ben isterdim her güne farklı bir çük fotosuyla başlamayı. Tam yerine geldin dostuuum! Biz buralarda çükleri severiiiz, diye benim iç ses
Sonra günüm nasıl geçerdi biliyomusunuz;Niye öyle diyonuz kız ben isterdim her güne farklı bir çük fotosuyla başlamayı. Tam yerine geldin dostuuum! Biz buralarda çükleri severiiiz, diye benim iç ses
Düzenledim aşgım bakabilirsinMesajını düzenle bence Zerrin yoksa yarından itibaren sen
Ayyy düzenlemeye bak çıldırdımben ne diyim sana hadi bakalım yazan falan olursa söylersin bari
Zerro gözünü karartmış artık çok geçç, her türlü zenci, beyaz kalın uzun görmeye razı olduğunu söyledi
Telegram kullaniyorken tanimadigim bir adam cukunu yollamis. Cevap vermedim.Ben ne carlardım ne terslerdim var ya öfff. Hatta onlar da bu muameleye alışmıştır, sen hiçbir şey demeyince nasıl yaaa hiç mi kızmadın. Ters de mi davranmayacaksın nasıl yaafalan olurlar
Bişey yazmam tabii ama çıktısını alıp fotoğraf albümüme koyar, başucumda tutup her gece yatmadan önce bi selam çakarım şu şarkı eşliğinde;Ben ne carlardım ne terslerdim var ya öfff. Hatta onlar da bu muameleye alışmıştır, sen hiçbir şey demeyince nasıl yaaa hiç mi kızmadın. Ters de mi davranmayacaksın nasıl yaafalan olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?