Nişanlının cinselliği nasıl anlaşılır?

Oyle gelirse yine iyi. Bir gun laps diye çük fotosu gonderecekler diye korkuyorum
Valla bana burdan kimse çük fotosu atmadıysa başına iş gelmez merak etme bacım. Siteye üye olan jigolo bey de bana yazmıştı özelden. Cinsellik konularında yorumlarımı gören erkek üyeler yazıp duruyordu illallah ettirmişti bana. Artık uslandım birazcık

Yok sadece adamı
Şey yap, adam pcde oyun oynarken veya bisiler izlerken tahrik et, kendi isini hallet (o sirada zaten odağı şaşıyor) sonra adami o halde birakip kalk git ahshd

Hele bunu adam kulaklik takmis, arkadaslariyla oyunun ortasındayken yapınca cok daha eğlenceli oluyor

Hee cok uslanmissin ahshdhd
Neyse sana çük atarlarsa gozun gonlun açılır biraz bari ahshd

Niye öyle diyonuz kız ben isterdim her güne farklı bir çük fotosuyla başlamayı. Tam yerine geldin dostuuum! Biz buralarda çükleri severiiiz, diye benim iç ses

Düzenleme: İSTEEERÜK İSTEERÜK

Son düzenleme:
Niye öyle diyonuz kız ben isterdim her güne farklı bir çük fotosuyla başlamayı. Tam yerine geldin dostuuum! Biz buralarda çükleri severiiiz, diye benim iç ses
Sen şimdi naneyi yemedin miiiii Ks uygulamasını kullanıyorsan orda ben bol bol istemsizce şahit oldum bazı çüklere. Fazla radyasyon ve elektrik aldımm.

Ben ne carlardım ne terslerdim var ya öfff. Hatta onlar da bu muameleye alışmıştır, sen hiçbir şey demeyince nasıl yaaa hiç mi kızmadın. Ters de mi davranmayacaksın nasıl yaa falan olurlar
Telegram kullaniyorken tanimadigim bir adam cukunu yollamis. Cevap vermedim.
Devam eden monolog şöyle:

Kizdin mi?
Orda misin?
Gormedin mi?
Or.spu
Pardon bir an sinirlendim
Onlinesin?
Noldu dilin mi tutuldu
Bakacak misin

Sonra sinir etmek icin guldum, gordum de cevap vermeye deger bisi degil dedim.

Kufur etti engelledi beni cok kirildim ahshd

Ben ne carlardım ne terslerdim var ya öfff. Hatta onlar da bu muameleye alışmıştır, sen hiçbir şey demeyince nasıl yaaa hiç mi kızmadın. Ters de mi davranmayacaksın nasıl yaa falan olurlar
Bişey yazmam tabii ama çıktısını alıp fotoğraf albümüme koyar, başucumda tutup her gece yatmadan önce bi selam çakarım şu şarkı eşliğinde;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…