- 10 Kasım 2024
- 2.629
- 8.039
- 73
- 26
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
Ayy bir de dayanamayıp cevap vermek için üye oluyorlarmış ne gülerim amaOkuyan erkek ziyaretciler daha iyi bilir tabii ahshdh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bir de dayanamayıp cevap vermek için üye oluyorlarmış ne gülerim amaOkuyan erkek ziyaretciler daha iyi bilir tabii ahshdh
Anam kiz delirdi ahshdhElle başı diyince bi yükseldim kıza gözüme çok sexy gelmeye başladı dsdhsa
Ayy bir de dayanamayıp cevap vermek için üye oluyorlarmış ne gülerim ama![]()
Ben dar giymediğim için sıkıntı yok :) puuuu Allah seni ne diyim. Toplantıda nude mi atiyon napiyosunDar kot giyince baski yaptigi icin cok belli olmuyormus diyolla. Okuyan erkek ziyaretciler daha iyi bilir tabii ahshdh
Partnerim disaridayken mesajla falan tahrik edip uygunsuz zamanlarda erekte etmeye bayılırım ahshdh toplantida, otobuste, arkadaslariyla disaridayken falan![]()
Ahahah yapmayin oyle seyler gençler. Surada birkac kadin kendi aramizda konusuyoruz ahshdhdAyy bir de dayanamayıp cevap vermek için üye oluyorlarmış ne gülerim ama![]()
Tahrik etmek icin illa nude gerekmiyorBen dar giymediğim için sıkıntı yok :) puuuu Allah seni ne diyim. Toplantıda nude mi atiyon napiyosun![]()
Benim gözüme direksiyon çevirişleri çok sexi geldiği için arabayıDar kot giyince baski yaptigi icin cok belli olmuyormus diyolla. Okuyan erkek ziyaretciler daha iyi bilir tabii ahshdh
Partnerim disaridayken mesajla falan tahrik edip uygunsuz zamanlarda erekte etmeye bayılırım ahshdh toplantida, otobuste, arkadaslariyla disaridayken falan![]()
Zerrrin'in yüzüne bir kolonya dökelim kendine gelsinAnam kiz delirdi ahshdh
YAPRAK isterükZerrrin'in yüzüne bir kolonya dökelim kendine gelsinneydi o ayılana gazoz bayılana limon neydi unuttum sjsjdjdgh sen hangisini istersin zerrocum
Bilmem miii senin bir bakışın,endamın, sözlerin yeterTahrik etmek icin illa nude gerekmiyor![]()
Hihihi benim arabayi orman yoluna sokturmuslugum var adam dayanamadigi icin ahsh tovbeler olsun gece gece tum gecmisimi döküyorum ortaya.Benim gözüme direksiyon çevirişleri çok sexi geldiği için arabayısürerken yapıyorum, bi gün welcome to tahtalı köy
Haa bide bilgi yarışması izleyen, soruları doğru bilen beyler gözümeHihihi benim arabayi orman yoluna sokturmuslugum var adam dayanamadigi icin ahsh tovbeler olsun gece gece tum gecmisimi döküyorum ortaya.
Şuan stokta yok canımss olunca birlikte sararız sjsjdkdkdk tövbeler olsun ben ne diyorum öyle. Ben de pek kendimde değilimYAPRAK isterük![]()
Sana yeni üyelikten özel mesaj : "mrb konuya yazdiklarinizi okudum da ben de bekar bir kadınım istekli olduğum zamanlarda neler yapabılırım biraz tavsiye verır misiniz bana"Ahahah yapmayin oyle seyler gençler. Surada birkac kadin kendi aramizda konusuyoruz ahshdhd
Bir yandan isimi hallediyorum derken adam izlerken adamla mi yoksa kendi kendine mi ahahahHaa bide bilgi yarışması izleyen, soruları doğru bilen beyler gözümefırtınalı ve sisli havada tek motorla uçan savaş pilotu gibi geliyor, o izlerken bi yandan işimi hallediveriyorum
Sende de ne maceralar varmış he. Erotik kitap yazabilecek potansiyeli gördüm sendeHihihi benim arabayi orman yoluna sokturmuslugum var adam dayanamadigi icin ahsh tovbeler olsun gece gece tum gecmisimi döküyorum ortaya.
Bak bi örnek;Sana yeni üyelikten özel mesaj : "mrb konuya yazdiklarinizi okudum da ben de bekar bir kadınım istekli olduğum zamanlarda neler yapabılırım biraz tavsiye verır misiniz bana"
Oyle gelirse yine iyi. Bir gun laps diye çük fotosu gonderecekler diye korkuyorumSana yeni üyelikten özel mesaj : "mrb konuya yazdiklarinizi okudum da ben de bekar bir kadınım istekli olduğum zamanlarda neler yapabılırım biraz tavsiye verır misiniz bana"
Yok sadece adamıBir yandan isimi hallediyorum derken adam izlerken adamla mi yoksa kendi kendine mi ahahah
Okurken bana yazılmış kadar tedirgin oldum o anı yaşadımBak bi örnek;
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama özellikle cinsellik bölümünde yazılarınızı gördüm de ben yeni evli sayılırım acaba bazı konular hakkında size danisabilir mıyım?
Rahatsız ettiysem özür dilerim ve bir daha yazmam size.
Sanırım sizi rahatsız ettim özür dilerim hakkınızı helal edin.
Aman aman yeni üyeler özelden fotoğraf gönderemiyordur umarımBir gun laps diye çük fotosu gonderecekler diye korkuyorum![]()