• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlının cinselliği nasıl anlaşılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dar kot giyince baski yaptigi icin cok belli olmuyormus diyolla. Okuyan erkek ziyaretciler daha iyi bilir tabii ahshdh

Partnerim disaridayken mesajla falan tahrik edip uygunsuz zamanlarda erekte etmeye bayılırım ahshdh toplantida, otobuste, arkadaslariyla disaridayken falan :D
Ben dar giymediğim için sıkıntı yok :) puuuu Allah seni ne diyim. Toplantıda nude mi atiyon napiyosun 🤣🤣🤣

Dar kot giyince baski yaptigi icin cok belli olmuyormus diyolla. Okuyan erkek ziyaretciler daha iyi bilir tabii ahshdh

Partnerim disaridayken mesajla falan tahrik edip uygunsuz zamanlarda erekte etmeye bayılırım ahshdh toplantida, otobuste, arkadaslariyla disaridayken falan :D
Benim gözüme direksiyon çevirişleri çok sexi geldiği için arabayı 🚗 sürerken yapıyorum, bi gün welcome to tahtalı köy

Hihihi benim arabayi orman yoluna sokturmuslugum var adam dayanamadigi icin ahsh tovbeler olsun gece gece tum gecmisimi döküyorum ortaya.
Haa bide bilgi yarışması izleyen, soruları doğru bilen beyler gözüme 👀 fırtınalı ve sisli havada tek motorla uçan savaş pilotu gibi geliyor, o izlerken bi yandan işimi hallediveriyorum

Sana yeni üyelikten özel mesaj : "mrb konuya yazdiklarinizi okudum da ben de bekar bir kadınım istekli olduğum zamanlarda neler yapabılırım biraz tavsiye verır misiniz bana"
Bak bi örnek;

Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama özellikle cinsellik bölümünde yazılarınızı gördüm de ben yeni evli sayılırım acaba bazı konular hakkında size danisabilir mıyım?

Rahatsız ettiysem özür dilerim ve bir daha yazmam size.

Sanırım sizi rahatsız ettim özür dilerim hakkınızı helal edin.

Sana yeni üyelikten özel mesaj : "mrb konuya yazdiklarinizi okudum da ben de bekar bir kadınım istekli olduğum zamanlarda neler yapabılırım biraz tavsiye verır misiniz bana"
Oyle gelirse yine iyi. Bir gun laps diye çük fotosu gonderecekler diye korkuyorum :D

Bak bi örnek;

Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama özellikle cinsellik bölümünde yazılarınızı gördüm de ben yeni evli sayılırım acaba bazı konular hakkında size danisabilir mıyım?

Rahatsız ettiysem özür dilerim ve bir daha yazmam size.

Sanırım sizi rahatsız ettim özür dilerim hakkınızı helal edin.
Okurken bana yazılmış kadar tedirgin oldum o anı yaşadım 🤣 çok iyi yazmışsın

Bir gun laps diye çük fotosu gonderecekler diye korkuyorum :D
Aman aman yeni üyeler özelden fotoğraf gönderemiyordur umarım 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X