Nişanlınızdan para alırmısınız ?

Nedesembilemedimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
272
88
18
32
hanımlar nişanlım sürekli bana para vermek istiyor bi hesap açmış birde direk ordan çek diyor bende gerek yık param var diyorum ama her bi yere çıktığımda bunu yeniliyor sizce almalımıyım ? Bu aralar çalışmadığım için parasız olmamı istemiyor ...ailemdende para istemeye cekiniyorum bazı durumlarda ama erken olduğunu düşünüyorum onun parasını harcamak içinde

bence alma, ama kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.

Erkek arkadasimdan gayet aliyorumda odetiyorumda her seyi.sunu aldim al hesap nosu havale yap diyorum geciyorum.nasil alıştırırsan ole gidiyor.ilk esime hic 1 sey ödetmedim sevgiliyken adam naailsa baban zengin senin diyip yillarca sirtini dayadi bize.
Simdi erkek arkadasimin hayatinda gitmedigi restoranlara otellere rezervasyon yapip gidiyoruz haberin olsun diyorum.

Şaşırtıcı bir cevap oldu ...o da bir ömür sana bakıcam zaten benim kafam daha rahat olur diyoda ben çekiniyırım

Şaşırtıcı bir cevap oldu ...o da bir ömür sana bakıcam zaten benim kafam daha rahat olur diyoda ben çekiniyırım
Neden cekiniyorsun.
Sonra duyuyoruz hamilelik izninde bile kadinlara bir an once ise baslada para getir diyenleri yada benim ilk evliligim gibi baban var arkamizda diyenleri.
7 yildir beraberim ozel gunlerde hediye almak disinda hic bir sey odemedim.hicte cekinmedim.he zaten lafini edecek adam olsa yaninda durmam.
Hayat standartimi biliyor o almasa odemese benim zaten yapabilecegimi ona muhtac olmadigimi biliyor bu yeter..

kesinlikle almam. evlenene kadar herşey ayrı olsun. iki kuruş para için laf söyleyebilme ihtimalini aklıma bile getirmek istemem. gerçek anlamıyla cidden aç kalırım daha iyi.
ona da para vermem ama nakit olarak. ne kullanırım ne kullandırırım.

bu normal yani? onur sen ne yüce bir şeysin

Bence ilişkinizin durumuna ve nisanlinizin karakterine bagli bir durum. Biz nisanliyken calisiyorduk ve beraber de yasiyorduk. Hesaplarimiz ortakti. Yani mesela benim maasimla yasardik, onun maasi evlilik icin birikirdi. Sonra esim nisanliyken istifa etti ve 6 ay kadar calismadi. Biz hala beraber yaşıyorduk ve benim maasimla gecinmeye basladik. Ailesinden asla para kabul etmedik. Tersi olsaydi, ben calismiyor olsaydim ben de gayet de onun parasini alirdim. Hatta su anda evliyiz ama ben istifa ettim. Simdi o bana bakiyor. Hayat musterek lafinin icini gercekten dolduran biriyse alin tabii. Ama en ufak bir ayrilma ihtimaliniz varsa ya da para lafi edebilecek biriyse asla almayın.

Evlenene kadar alma. Istiyorsa hediye alsın sana ama parasını alma.
Seni doğuran, besleyip büyüten ana babadan almaya çekiniyorsun sevgilinden çekinmiyor musun?
Ben asla almam. Almamak da gerekir.
belli bir yaşa geldikten sonra aileden istemek zor zaten istemiyorum onlar veriyor her ay cebinde dursun falan diye nişanlım sürekli dediği için düşünmeye başladım

belli bir yaşa geldikten sonra aileden istemek zor zaten istemiyorum onlar veriyor her ay cebinde dursun falan diye nişanlım sürekli dediği için düşünmeye başladım
Yani bilmiyorum, öz anne babadan çekinip her ne kadar nişanlı da olsan el oğlundan para almak bana mantıklı gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…