- 24 Mayıs 2017
- 272
- 88
- 18
- 32
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
hanımlar nişanlım sürekli bana para vermek istiyor bi hesap açmış birde direk ordan çek diyor bende gerek yık param var diyorum ama her bi yere çıktığımda bunu yeniliyor sizce almalımıyım ? Bu aralar çalışmadığım için parasız olmamı istemiyor ...ailemdende para istemeye cekiniyorum bazı durumlarda ama erken olduğunu düşünüyorum onun parasını harcamak içinde
Şaşırtıcı bir cevap oldu ...o da bir ömür sana bakıcam zaten benim kafam daha rahat olur diyoda ben çekiniyırımErkek arkadasimdan gayet aliyorumda odetiyorumda her seyi.sunu aldim al hesap nosu havale yap diyorum geciyorum.nasil alıştırırsan ole gidiyor.ilk esime hic 1 sey ödetmedim sevgiliyken adam naailsa baban zengin senin diyip yillarca sirtini dayadi bize.
Simdi erkek arkadasimin hayatinda gitmedigi restoranlara otellere rezervasyon yapip gidiyoruz haberin olsun diyorum.
Neden cekiniyorsun.Şaşırtıcı bir cevap oldu ...o da bir ömür sana bakıcam zaten benim kafam daha rahat olur diyoda ben çekiniyırım
Erkek arkadasimdan gayet aliyorumda odetiyorumda her seyi.sunu aldim al hesap nosu havale yap diyorum geciyorum.nasil alıştırırsan ole gidiyor.ilk esime hic 1 sey ödetmedim sevgiliyken adam naailsa baban zengin senin diyip yillarca sirtini dayadi bize.
Simdi erkek arkadasimin hayatinda gitmedigi restoranlara otellere rezervasyon yapip gidiyoruz haberin olsun diyorum.
Evlenene kadar alma. Istiyorsa hediye alsın sana ama parasını alma.
belli bir yaşa geldikten sonra aileden istemek zor zaten istemiyorum onlar veriyor her ay cebinde dursun falan diye nişanlım sürekli dediği için düşünmeye başladımSeni doğuran, besleyip büyüten ana babadan almaya çekiniyorsun sevgilinden çekinmiyor musun?
Ben asla almam. Almamak da gerekir.
Yani bilmiyorum, öz anne babadan çekinip her ne kadar nişanlı da olsan el oğlundan para almak bana mantıklı gelmiyor.belli bir yaşa geldikten sonra aileden istemek zor zaten istemiyorum onlar veriyor her ay cebinde dursun falan diye nişanlım sürekli dediği için düşünmeye başladım
Bu kadar güvensizlikle yaşamak zor degil mi? Nisanli ya hu. Yarin evlenecek. Daha ne kadar yakin olabilir insan?Bence kabul etmeyin. Kendi ısrar etmesine rağmen gün gelir yüzünüze vurur, belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?