Nişanlınızdan para alırmısınız ?

Bence bu soruya burada net bir yanıt alamazsınız, çünkü herkes kendi hayatı ve ilişkisinin dinamiklerine göre yorum yapacaktır doğal olarak.
İlişkinizi en iyi siz bilirsiniz, içinizden gelen sesi dinleyin.

biz nişanlıyken birbirimize para verirdik

ikimizde çalışıyorduk onun parası biterdi ben verirdim benimki biter o verirdi

herkesin yaşadığı ilişki ayrı

ama eminim ailesine ben ona para veriyorum diye hiçbir zaman söylememiştir

tabi ben de söylemedim

ben öğrenciyken o bana destek çıkardı ben de ona askerde para yollardım herkesin farklı işte

Daha evli bile değilken nişanlının hesabına yatırdığı parayı alıp almama konusunda kararsızsın ama ailenden almaya gelince gurur yapıyosun.Sana ailen mi daha yakın maddi manevi,yoksa nişanlın mı?Hesabına para yatırıyosa yatırsın sen sakın 1 kuruşunu alma.Evlenincede sen o hesaba para yatırırsın çocuklarınız için.Böylelikle ilerde başa kakma olayı olmaz

Ihtiyacim olani karsilayacak sekilde cekerdim ic anadoluda erkek nisanlisina verir adettir yani hem o senin eşin olacak nasil alistirirsan oyle gider birak versin sende o parayi elle yemiyeceksin ya evine birsey alacaksin ustune birsey alacaksin sonuna kadar cekmem parayi ama ihtiyacim neyse de alirim

Başa insan kakacaksa bu para olmaz baska birsey olur yeterki karsimiza iyi insan ciksin orn o zihniyette erkek olsam derim i babanin evinden sen ne getirdin ya da kilik kiyafetine bak ben para veriyorum sen giyinmeyi biliyorsun seb ananin evinde yemek ogrenmedin mi añem cok guzel yapar gibi para mevzUsuna kadar başa kakilacak cok sey var ne diyecek sen nisanliyken benim parama goz koymustun diyecek hali yok cunki kendi veriyo tutarsizlik olur boyle deneme isleri sewgiliyken olur artik is ciddi yavas yavas

Eşimle üç buçuk ay nişanlı kaldım 4-5 kez dışarda yemişizdir yediğimiz ya tost yada börekti bir yemeğe bile gitmedim hala.Kendisi böyle birşey yapmadı yapsaydıda almazdım sanırım.Ailenizden çekinip nişanlınızdan çekinmiyorsanız bilemiyorum siz bilirsiniz.

Almayin bence.
Gun gelir "ac karnini biz doyurduk" derler. Yillardir burayi o kadar cok okurum ki... adam 10 yillok karisina max 300 tl bir kolye aliyor da gorumce kv saldiriyor oglumu yedin bitirdin diye
En acilinden is bulun. Ben esimden bile almam para. 5 yildir hic almadim yani.

Ailenizden cekinip nisanlinizdan mi cekinmiyorsunuz? Bence ailenizle cozun maddi konulari. Az olur cok olur ama kimseye laf vermeyin.

Son düzenleme:
Deli gibi severek evlenen insanlar bile bosanma asamasinda mal paylasimina giriyorsa resmi birsey olmadan para alman hos olmaz dunya hali ne olur ne olmaz sonra 1 kurusun lafini edebilirler

Nisanlinin davranisi cok ince benimki de yoklar arda paran var mi ? Diye issizim suan cunku ama almadim hic.zor durumda degilseniz almayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…