- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Onursuz olduguma mi karar verdiniz.komiksinizbu normal yani? onur sen ne yüce bir şeysin
Kocalarının bile yeri geldiğinde birşeyleri yüzüne vurabileceğini öğrendik bu sitede. Koca yahu koca, daha ne kadar yakın olabilir ki.Bu kadar güvensizlikle yaşamak zor degil mi? Nisanli ya hu. Yarin evlenecek. Daha ne kadar yakin olabilir insan?
kesinlikle almayin benim esimde nisanliyken para vermek isterdi asla kabuletmedim.lafini sozunu edecek biri degil ama ben agirligimi korumak istedigim icin almadim.hanımlar nişanlım sürekli bana para vermek istiyor bi hesap açmış birde direk ordan çek diyor bende gerek yık param var diyorum ama her bi yere çıktığımda bunu yeniliyor sizce almalımıyım ? Bu aralar çalışmadığım için parasız olmamı istemiyor ...ailemdende para istemeye cekiniyorum bazı durumlarda ama erken olduğunu düşünüyorum onun parasını harcamak içinde
Ruh hastalığı başka birşey. Tvde öz babasının tecavüzüne uğrayanları görüyoruz. Şimdi tüm babalar potansiyel sapik mi? Hayata böyle bakarsak kime nasıl güvenilir?Kocalarının bile yeri geldiğinde birşeyleri yüzüne vurabileceğini öğrendik bu sitede. Koca yahu koca, daha ne kadar yakın olabilir ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?