- 28 Mart 2020
- 21.715
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.270
- 598
- Konu Sahibi Kisirdongu
-
Ayyyyneeeen cınım.Ben çocuğumu yetistirdikten sonra böyle dertletim biraz zor olur.
Bayana 5 defa oglunuzu kurtarmaya bakın dedik.Aynen oyle, kiza saplantili duygular besliyor cunku. Yakinda bak sen beni aldattigin halde ben seni affediyorum, gel bi daha deneyelim der
Ben sizle, sizin gibi bir insanla muhatap olmam. Bir daha beni alintilamayin rica ederimBayana 5 defa oglunuzu kurtarmaya bakın dedik.
Bayan değil kadın kadın kadınBayana 5 defa oglunuzu kurtarmaya bakın dedik.
Ne farkederBayan değil kadın kadın kadın
Evet tam olarak bu seviye bir bilgiyle eğitmeye başlarsak ortalama 5 senede eğitimini tamamlayabilir.Bayan değil kadın kadın kadın
Engelleyebiliyorsaniz engelleyin.Unutup yazabilirim.Sanki bana bulunmaz hint kumaşı.Ben sizle, sizin gibi bir insanla muhatap olmam. Bir daha beni alintilamayin rica ederim
Farketmeyecegini düşünüyorsan sana emmioğlu demek istiyorum bundan sonra.Ne farkeder
Birgün elestirip kınadığınız bu duruma düşmez siniz İnşallahAyyyyneeeen cınım.
Tazminat için nikah kıydığını yeni öğrendim.
Bu yüce ahlak anlayışınla, gelecekteki evlatlarımıza nasıl akranlar yetiştireceğin belli.
Benim sorumu neden görmezden geliyorsunuz Nuran hanım?Ne farkeder
Ne fark eder dediğinde 5 yıl kurtarmaz malesefEvet tam olarak bu seviye bir bilgiyle eğitmeye başlarsak ortalama 5 senede eğitimini tamamlayabilir.
Anlasaydın farkı şaşardım zaten feminist hağğnıımmmNe farkeder
Bana bayan deme Nurankaaa ben kimseyi baymıyorum çünkü.Ne farkeder
Sizinle kiyaslandigimda bulunmaz hint kumasinin topuyum ben. Engelleme yok, aklinizda tutun kullanici adimi, “etik ve ahlak yoksunu insanlarla konusmuyormus” notuylaEngelleyebiliyorsaniz engelleyin.Unutup yazabilirim.Sanki bana bulunmaz hint kumaşı.
Kıza seni rezil ederim benimle evleneceksin de diyebilir. Evli adamla birlikte olduğunu şantaj olarak kullanacak eminimAynen oyle, kiza saplantili duygular besliyor cunku. Yakinda bak sen beni aldattigin halde ben seni affediyorum, gel bi daha deneyelim der
Feminist ne demek ?Anlasaydın farkı şaşardım zaten feminist hağğnıımmm
Nuran ben olsam womana bulaşmam. Bu uyarımı dikkate al benceEngelleyebiliyorsaniz engelleyin.Unutup yazabilirim.Sanki bana bulunmaz hint kumaşı.
Çok yakından mi taniyorsunuz.Kıza seni rezil ederim benimle evleneceksin de diyebilir. Evli adamla birlikte olduğunu şantaj olarak kullanacak eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?