Nişanlisi aldatıyormuş

evlenmeden ortaya çıkmasina sizin adiniza sevindim ancak bir kız annesi olarak şunu söylemek istiyorum size, diyorsunuz ya biraz ortada kalsaydi anlasaydı falan kızım her ne yaparsa yapsın evet kızarım, evet tartısirim ama asla ortada birakmam.
olabilir belki hata yapti belki sevdi diger kisiyi vs. vs. hic bir bahane ve hic bir sebep bir cocugu ortada birakmak icin sebep olmamalı bence.
bu hayatda kimse hatasiz, sutten çıkmış ak kaşık değil çünkü.

Ayyyyneeeen cınım.

Tazminat için nikah kıydığını yeni öğrendim.

Bu yüce ahlak anlayışınla, gelecekteki evlatlarımıza nasıl akranlar yetiştireceğin belli.
Birgün elestirip kınadığınız bu duruma düşmez siniz İnşallah

Engelleyebiliyorsaniz engelleyin.Unutup yazabilirim.Sanki bana bulunmaz hint kumaşı.
Sizinle kiyaslandigimda bulunmaz hint kumasinin topuyum ben. Engelleme yok, aklinizda tutun kullanici adimi, “etik ve ahlak yoksunu insanlarla konusmuyormus” notuyla

Aynen oyle, kiza saplantili duygular besliyor cunku. Yakinda bak sen beni aldattigin halde ben seni affediyorum, gel bi daha deneyelim der
Kıza seni rezil ederim benimle evleneceksin de diyebilir. Evli adamla birlikte olduğunu şantaj olarak kullanacak eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…